Rom [Android 11] Mi Note 10 Lite Global Kararlı V12.1.1.0.RFNMIXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan StreX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 303
  • Görüntüleme 25K

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Hocam benim bildiğim kadarıyla güncelleme dağıtımlarında eğer belirli bir süre içerisinde indirmezseniz sizin sıranız başka birine geçer. Güncellemeler parti parti dağıtıldığından dolayı aşırı yüklenme olmasın diye aynı anda belirli bir kitle yükleme yapabilir. Dolayısıyla size verilen süre zarfında indirme yapmazsanız diğer kullanıcılara sıra geçer ve belli bir süre sonra tekrar size gelir. Bu da demek oluyor ki güncellemeyi geri çektiklerinden değil, sıranız geçtiğinden güncellemeniz geri gitmiş ve yeniden sıra size gelmiş. Benim tahminim bu yönde. Yani eğer güncelleme resmi olarak sıkıntılı olduğu tescil edilseydi, o zaman "geri çekip stabilize edip tekrar yüklemişlerdir ."diyebilirdik. Yanlışım varsa düzeltin.

yusufdemirr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 10 lite
Konular
0
Hocam benim bildiğim kadarıyla güncelleme dağıtımlarında eğer belirli bir süre içerisinde indirmezseniz sizin sıranız başka birine geçer. Güncellemeler parti parti dağıtıldığından dolayı aşırı yüklenme olmasın diye aynı anda belirli bir kitle yükleme yapabilir. Dolayısıyla size verilen süre zarfında indirme yapmazsanız diğer kullanıcılara sıra geçer ve belli bir süre sonra tekrar size gelir. Bu da demek oluyor ki güncellemeyi geri çektiklerinden değil, sıranız geçtiğinden güncellemeniz geri gitmiş ve yeniden sıra size gelmiş. Benim tahminim bu yönde. Yani eğer güncelleme resmi olarak sıkıntılı olduğu tescil edilseydi, o zaman "geri çekip stabilize edip tekrar yüklemişlerdir ."diyebilirdik. Yanlışım varsa düzeltin.
Haklısınız yükleyen varsa bilgi versin lütfen ona göre hareket edelim

bahadirxdzgn01

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
38
Güncelleme yüklendi bende, pek bi değişiklik göremedim MIUI 12.5 olmadığı için sanırım. Android 11 olarak nelere dikkat etmem gerek tam bilmiyorum.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Faruk 04, Daha öncede yazdık,aynı güncelleme tekrar verilir herhangi bir değişiklik olmaz diye...

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Biraz önce güncelleme geldi inşallah iyidir yüklüyorum bakalım.
Hocam baktınız mı, telefonda herhangi bir sıkıntı var mı yoksa diğer şikayetler hala devam ediyor mu? Size zahmet bilgilendirirseniz çok memnun olurum. Ben de ilk gelişinde yüklememiştim. Şu an yine geldi. Cevabınızı bekliyorum.

yusufdemirr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 10 lite
Konular
0
Hocam baktınız mı, telefonda herhangi bir sıkıntı var mı yoksa diğer şikayetler hala devam ediyor mu? Size zahmet bilgilendirirseniz çok memnun olurum. Ben de ilk gelişinde yüklememiştim. Şu an yine geldi. Cevabınızı bekliyorum.
Yükledim mi note 10 lite a cihazı yeniden başlattığınızda donuyor sonra düzeliyor, genel olarak donma sıkıntısı var şimdilik yenilik olarak animasyonlar biraz değişmiş, ve artık telefonu bilgisayara yansıtma özelliği var, ayrıca kontrol panelini indirdiğinizde cat controls diye bir yer çıkıyor ancak çalışmıyor şimdilik, tavsiyem biraz daha gelişince beta sürümü yükleyin, ama yüklerseniz de donma haricinde çok bir sıkıntı çekeceğinizi sanmıyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-01-27-19-58-22-900_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-01-27-19-58-22-900_com.android.chrome.jpg
    347,7 KB · Görüntüleme: 41

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Global Kararlı V12.1.1.0.RFNMIXM
Güncelleme Yöntemleri

1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip Mi Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
MiFlash 2016.04.01.0 64Bit

OTA İndirme Bağlantısı ;
Eklenecektir
Recovery İndirme Bağlantısı ;
Fastboot İndirme Bağlantısı ;
Eklenecektir
NOT: Yapılan işlemlerde oluşabilecek herhangi bir problemde sorumluluk size aittir.Ben veya Miui Türkiye asla sorumlu tutulamaz.
Hocam siz indirdiniz (kullandınız mı?) mi bu güncellemeyi? Bana OTA üzerinden geldi, ilk sefer yüklemedim. Şimdi yine geldi ama şüpheliyim. Herkes farkı bir şeyler söylüyor. Telefondan telefona değişiyor olabilir mi, yoksa genel olarak problemli bir güncelleme mi? Cevabınızı bekliyorum. Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yükledim mi note 10 lite a cihazı yeniden başlattığınızda donuyor sonra düzeliyor, genel olarak donma sıkıntısı var şimdilik yenilik olarak animasyonlar biraz değişmiş, ve artık telefonu bilgisayara yansıtma özelliği var, ayrıca kontrol panelini indirdiğinizde cat controls diye bir yer çıkıyor ancak çalışmıyor şimdilik, tavsiyem biraz daha gelişince beta sürümü yükleyin, ama yüklerseniz de donma haricinde çok bir sıkıntı çekeceğinizi sanmıyorum
Hocam gelen sürüm Kararlı. Kararlı olan sürüm, betadan daha iyi değil mi? Ben kararlı olanı daha iyi biliyordum. Yanlışım varsa düzeltin. Bi de şarj sorunu varmış. %98 geldiğinde telefon akımı kesip duruyormuş. Siz denediniz mi?

Son düzenleme:

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
şarj konusunda geri bildiriminizi bekliyorum hocam.
Hocam merhaba sabah yüklemiştim. Yine aynı, kesinlikle yüklemenizi tavsiye etmiyorum. Şarj 98 de kalıyor ve seri şekilde akım kesip akım veriyor. Adamlar bataryayı bozmak için güncelleme yapmışlar. Cattik yemin ederim..

Hocam siz indirdiniz (kullandınız mı?) mi bu güncellemeyi? Bana OTA üzerinden geldi, ilk sefer yüklemedim. Şimdi yine geldi ama şüpheliyim. Herkes farkı bir şeyler söylüyor. Telefondan telefona değişiyor olabilir mi, yoksa genel olarak problemli bir güncelleme mi? Cevabınızı bekliyorum. Teşekkürler

Hocam gelen sürüm Kararlı. Kararlı olan sürüm, betadan daha iyi değil mi? Ben kararlı olanı daha iyi biliyordum. Yanlışım varsa düzeltin. Bi de şarj sorunu varmış. %98 geldiğinde telefon akımı kesip duruyormuş. Siz denediniz mi?
Bende tekrardan yükledim aynı güncellemeyi Aynı sorundan. Hala devam ediyor. Kesinlikle yüklemenizi tavsiye etmiyorum..

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Hocam merhaba sabah yüklemiştim. Yine aynı, kesinlikle yüklemenizi tavsiye etmiyorum. Şarj 98 de kalıyor ve seri şekilde akım kesip akım veriyor. Adamlar bataryayı bozmak için güncelleme yapmışlar. Cattik yemin ederim..

Bende tekrardan yükledim aynı güncellemeyi Aynı sorundan. Hala devam ediyor. Kesinlikle yüklemenizi tavsiye etmiyorum..
bende şarjla ilgili herhangi bir sorun olmadı. Hatta daha iyi durumda bile denilebilir.

Onuralp

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onuralp
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
10
Sürekli Bluetooth aktif(araç, mi band 5, haylou t19 kulaklık) ekstra bir ayar vs kullanmadım pil tasarrufu için, standart günlük kullanım. Bence değerler biraz daha iyi güncelleme sonrası.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt