Rom [Android 11] Mi Note 10 Lite Global Kararlı V12.1.1.0.RFNMIXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan StreX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 303
  • Görüntüleme 25K

bahadirxdzgn01

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
38
Diğer yorumların aksine donma sorunu ve şarj sorunu yok şu an bende akıcı çalışıyor.

KayraBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Bil.Tek.
Konular
7
Hocam benim bildiğim kadarıyla güncelleme dağıtımlarında eğer belirli bir süre içerisinde indirmezseniz sizin sıranız başka birine geçer. Güncellemeler parti parti dağıtıldığından dolayı aşırı yüklenme olmasın diye aynı anda belirli bir kitle yükleme yapabilir. Dolayısıyla size verilen süre zarfında indirme yapmazsanız diğer kullanıcılara sıra geçer ve belli bir süre sonra tekrar size gelir. Bu da demek oluyor ki güncellemeyi geri çektiklerinden değil, sıranız geçtiğinden güncellemeniz geri gitmiş ve yeniden sıra size gelmiş. Benim tahminim bu yönde. Yani eğer güncelleme resmi olarak sıkıntılı olduğu tescil edilseydi, o zaman "geri çekip stabilize edip tekrar yüklemişlerdir ."diyebilirdik. Yanlışım varsa düzeltin.
Gayet mantıklı

okkes4646

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yüksel
Cihazım
xiaomi note 10
Konular
0
şu an bana da geldi V12.1.1.0 YÜKLEYECEĞİM , GEÇEN GELDİ YÜKLEDİM UYGULAMALAR HATA VERDİ SIK SIK KENDİ KENDİNE KAPANIYORDU SİLMİŞTİM, BAKALIM DÜZELMİŞ Mİ
İ

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
şu an bana da geldi V12.1.1.0 YÜKLEYECEĞİM , GEÇEN GELDİ YÜKLEDİM UYGULAMALAR HATA VERDİ SIK SIK KENDİ KENDİNE KAPANIYORDU SİLMİŞTİM, BAKALIM DÜZELMİŞ Mİ
İ
Hocam geri dönüşlerinizi bekliyoruz.

okkes4646

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yüksel
Cihazım
xiaomi note 10
Konular
0
arkadaşlar xiaomi note 10 lite telefonuma android 11 güncellemesi olan V12.1.1.0 güncellemesi geldi yükledim, bazı uygulamalar aniden kapanıyor, kamera video modunda iken sd kart takın hatası veriyor, parmak izi tanıma daha hassas ve güzel olmuş, şimdilik bu kadar

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
bende şarjla ilgili herhangi bir sorun olmadı. Hatta daha iyi durumda bile denilebilir.
Şarj durumu 98 e geldiğinde telefonu takip ettiniz mi? 99 ve 100 olarak stabil doldu mu? Akım kesip akım verme olayı olmadı mı? Şayet durum böyle ise, şanslısınız.. Umarım bu sorunu yaşamazsınız can sıkıcı bir durum. Güle güle kullanın yeni sürümünüzü. Bu güncelleme beni sinir etmekten öteye geçemedi maalesef.

mh35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Note 10
Meslek
Yazılım
Konular
0
Çok yazık çok... Hiç mi test edilmiyor hayret verici

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Çok yazık çok... Hiç mi test edilmiyor hayret verici
12.5 şubat ayında gelecek hocam büyük ihtimal bir umudumuz o kaldı. O kadar reklam yaptılar 12.5 diye umarım onda da böyle sorunlar yoktur. Sizde ne gibi sorunlar oluştu? Telefonunuz benim telefonum gibi 1 saat 45 dakikada mı doluyor?

erolcanozerol

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
erolcan
Cihazım
Mİ NOTE 10LİTE
Konular
1
Merhaba xiaomi note 10 lite telefonuma android 11 güncellemesi olan V12.1.1.0 güncellemesi geldi yükledim fakat MIUI ekranında kaldı yaklaşık 30 dk dır bekliyorum ne yapmam gerekiyor.

Üst Alt