- Adım
- Bahadır
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8 Se
- Konular
- 38
Diğer yorumların aksine donma sorunu ve şarj sorunu yok şu an bende akıcı çalışıyor.
Gayet mantıklıHocam benim bildiğim kadarıyla güncelleme dağıtımlarında eğer belirli bir süre içerisinde indirmezseniz sizin sıranız başka birine geçer. Güncellemeler parti parti dağıtıldığından dolayı aşırı yüklenme olmasın diye aynı anda belirli bir kitle yükleme yapabilir. Dolayısıyla size verilen süre zarfında indirme yapmazsanız diğer kullanıcılara sıra geçer ve belli bir süre sonra tekrar size gelir. Bu da demek oluyor ki güncellemeyi geri çektiklerinden değil, sıranız geçtiğinden güncellemeniz geri gitmiş ve yeniden sıra size gelmiş. Benim tahminim bu yönde. Yani eğer güncelleme resmi olarak sıkıntılı olduğu tescil edilseydi, o zaman "geri çekip stabilize edip tekrar yüklemişlerdir ."diyebilirdik. Yanlışım varsa düzeltin.
Güncelleme geri alındığı için mi yakınlık sensörü calismiyorGuncelleme geri alindi ne zaman geri gelir lutfen soyler misiniz
Hocam geri dönüşlerinizi bekliyoruz.şu an bana da geldi V12.1.1.0 YÜKLEYECEĞİM , GEÇEN GELDİ YÜKLEDİM UYGULAMALAR HATA VERDİ SIK SIK KENDİ KENDİNE KAPANIYORDU SİLMİŞTİM, BAKALIM DÜZELMİŞ Mİ
İ
Şarj durumu 98 e geldiğinde telefonu takip ettiniz mi? 99 ve 100 olarak stabil doldu mu? Akım kesip akım verme olayı olmadı mı? Şayet durum böyle ise, şanslısınız.. Umarım bu sorunu yaşamazsınız can sıkıcı bir durum. Güle güle kullanın yeni sürümünüzü. Bu güncelleme beni sinir etmekten öteye geçemedi maalesef.bende şarjla ilgili herhangi bir sorun olmadı. Hatta daha iyi durumda bile denilebilir.
12.5 şubat ayında gelecek hocam büyük ihtimal bir umudumuz o kaldı. O kadar reklam yaptılar 12.5 diye umarım onda da böyle sorunlar yoktur. Sizde ne gibi sorunlar oluştu? Telefonunuz benim telefonum gibi 1 saat 45 dakikada mı doluyor?Çok yazık çok... Hiç mi test edilmiyor hayret verici