Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rom[Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları
Güncelleme için, romu cihazı indirin ya da kopyalayın ardından TWRP install menüsünden xiaomi.eu_multi_xxx.zip dosyasını bulup "Swipe to confirm flash" yazısını sağa doğru çekip kurulumu yapın, ardından Reboot diyerek yeniden başlatın.
Ekran Görüntüleri:
Eklenecek.
Bilinen Hatalar:
MIUI11 ilk rom.
Önemli: EU Stabil Rom ile Türkçe dil seçeneğin de Telefonu Yeniden başlatma sonrası Bootlopa ekranına düşmektedir. Tercihen Eu beta, İngilizce veya farklı dil seçeneklerinin kullanılması gerekmektedir. Yeni güncelleme ile düzelmesi muhtemeldir
Not:
1-Ayarlar Telefon hakkında - miui sürümü 7 kez dokunun geliştirici olun
2- Ayarlar- Ek ayarlar - geliştirici seçenekleri menüsünden oem kilidi ve usb hata ayıklama modu açık olsun.
İndirme Bağlantısı Haftalık :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
/
İndirme Bağlantısı Stabil :
By.TRabZonLu™ Hocam resimdeki gibi twrp'den wipe seçeneğinden hard data diyorum 3. resimdeki gibi yes diyorum sonra reboot ile başa sarıyor. Yani mi10 tekrar kurulumuna geçiyor. Yani silerken telefone yüklediğim imaj dosyasını da siliyor. (xiaomi.eu_multi_HMK20ProMI9TPro_V11.0.2.0.QFKCNXM_v11-10.img) ne yapmam lazım?
1. 2. ve 3. resimdeki gibi yes dedim sildim. sonra tekrar açıldı telefon sıfırdan miui 10'u kurdu.
İndirdiğim dosyayı (xiaomi.eu_multi_HMK20ProMI9TPro_V11.0.2.0.QFKCNXM_v11-10.img ) dizine attım.
Tıklayıp ilerleyecektim dizin seç dedi. boot sistem satıcı vs imaje gibi seçenekler çıktı birini seçtirdi boot seçip ilerledim olmadı. sistem imaje tıklayıp ilerledim. kapattı açıldı telefon açılmıyor. sürekli aç kapa oluyor miui ve altta unlocked yazısı olan ekran sürekli yanıp sönüyor
By.TRabZonLu™ Hocam resimdeki gibi twrp'den wipe seçeneğinden hard data diyorum 3. resimdeki gibi yes diyorum sonra reboot ile başa sarıyor. Yani mi10 tekrar kurulumuna geçiyor. Yani silerken telefone yüklediğim imaj dosyasını da siliyor. (xiaomi.eu_multi_HMK20ProMI9TPro_V11.0.2.0.QFKCNXM_v11-10.img) ne yapmam lazım?
1. 2. ve 3. resimdeki gibi yes dedim sildim. sonra tekrar açıldı telefon sıfırdan miui 10'u kurdu.
İndirdiğim dosyayı (xiaomi.eu_multi_HMK20ProMI9TPro_V11.0.2.0.QFKCNXM_v11-10.img ) dizine attım.
Tıklayıp ilerleyecektim dizin seç dedi. boot sistem satıcı vs imaje gibi seçenekler çıktı birini seçtirdi boot seçip ilerledim olmadı. sistem imaje tıklayıp ilerledim. kapattı açıldı telefon açılmıyor. sürekli aç kapa oluyor miui ve altta unlocked yazısı olan ekran sürekli yanıp sönüyor
Merhabalar, aşağıdaki adımları takip ederseniz hatasız kurulum yapabilirsiniz.
-Twrp e giriş yapınız.
-Wipe - Format data / yes yapınız. (Tüm bilgileriniz sıfırlanır)
-Reboot - Recovery yapınız.
Telefon tekrar Twrp ekranın da açılacaktır,
-Wipe - 4 wipe işlemini yapınız. ( dalvik /art cache, cache,, vendor, data)
Geri gelip,
-Telefon hafızasına romu ve magisk sürümünü kopyalayınız,
-Twrp ekranından Install kısımından, kopyaladığınız rom zip dosyasını seçip kurulumunu yapınız. Geri gelip,
-Reboot, Recoveryde yeniden başlatınız. Twrp de açıldığında, Install kısımına girerek,
-Magisk zip kurulumunu yapınız. Kurulum tamamlandıktan sonra alt tarafta yer alan dalvik /art cache seçip onaylayınız.
-Geri gelip Reboot - System yapınız.
İlk açılış 3-5 dk sürebilir, bekleyiniz.
Merhabalar, aşağıdaki adımları takip ederseniz hatasız kurulum yapabilirsiniz.
-Twrp e giriş yapınız.
-Wipe - Format data / yes yapınız. (Tüm bilgileriniz sıfırlanır)
-Reboot - Recovery yapınız.
Telefon tekrar Twrp ekranın da açılacaktır,
-Wipe - 4 wipe işlemini yapınız. ( dalvik /art cache, cache,, vendor, data)
Geri gelip,
-Telefon hafızasına romu ve magisk sürümünü kopyalayınız,
-Twrp ekranından Install kısımından, kopyaladığınız rom zip dosyasını seçip kurulumunu yapınız. Geri gelip,
-Magisk zip kurulumunu yapınız. Kurulum tamamlandıktan sonra alt tarafta yer alan dalvik /art cache seçip onaylayınız.
-Geri gelip Reboot - System yapınız.
İlk açılış 3-5 dk sürebilir, bekleyiniz.
wipe >format data dedim
reboot recovery dedim
twrp ekranında açıldı. bilgisayardan diske girdim
TWRP dosyası tek vardı yanına magic ve indirdiğim romu ekledim.
Önce romu kurdum. Telefonu kapatmadan geri geldim twrp moduna magisk kurarken şu hatayı verdi. updater process ended with error :1
error installing zip file '/sdcard/Magisk-v19.3.zip'
neyse recovery yaptım. tekrar twrp den açıldı magisk'i kurdum hatasız sonra dalvik /art cache seçip reboot yapıp.
Sorun şurda: İlk açılış ekranında android simgesi görünüyor biraz bekledikten sonra kilit ekranı açıldı sonra bir hata verdi blooth yüklenemedi tarzı bir kaç sn göründü zaten sonra kapandı tekrar twrp modunda açıldı reboot yaptım. yine android ekranı gelip az beklettikten sonra açılır açılmaz tak dönen simge(yükleniyor yuvarlağı) çıkıyor biraz bekletip şak kapanıp twrp'ye atıyo. bu işlem sürekli döngüye girdi telefon açılmıyor?
wipe >format data dedim
reboot recovery dedim
twrp ekranında açıldı. bilgisayardan diske girdim
TWRP dosyası tek vardı yanına magic ve indirdiğim romu ekledim.
Önce romu kurdum. Telefonu kapatmadan geri geldim twrp moduna magisk kurarken şu hatayı verdi. updater process ended with error :1
error installing zip file '/sdcard/Magisk-v19.3.zip'
neyse recovery yaptım. tekrar twrp den açıldı magisk'i kurdum hatasız sonra dalvik /art cache seçip reboot yapıp.
Sorun şurda: İlk açılış ekranında android simgesi görünüyor biraz bekledikten sonra kilit ekranı açıldı sonra bir hata verdi blooth yüklenemedi tarzı bir kaç sn göründü zaten sonra kapandı tekrar twrp modunda açıldı reboot yaptım. yine android ekranı gelip az beklettikten sonra açılır açılmaz tak dönen simge(yükleniyor yuvarlağı) çıkıyor biraz bekletip şak kapanıp twrp'ye atıyo. bu işlem sürekli döngüye girdi telefon açılmıyor?
Merhaba arkadaslar
mi 9t pro kullanmaktayım cihazı alalı 20 gün oldu bl kilidini açtım sorun olmadı fakar kalıcı twrp kurmayı basaramadım
2 kere denedim ikisindede twrp ekranı geliyor dili türkçe secip salt okurunu işaretleyip kapatıp açınca mi ekranında kapanıp açılıyor.
miflash yardımıyla tekrardan global room yükleyip cihazı o sekilde açabiliyorum.
bu konuda uzaktan bağlantı yaparak destek verecek arkads varmıdır? kalıcı twrp kurmama yardımcı olabilirmisiniz.
biryerde eksk var ama birtürlü bulamadım
Kardeşim çok basit şekilde anlatayım. Ben de aynı cihazı kullandığım için söylüyorum.
Önce cihaz hafızana Magisk 19.3 sürümünü at. TWRP sürümü olarak 3.3.1.15 sürümünü manuel (adb komutu ile ) yükledikten hemen sonra dil değişimi falanda yapma. en alttaki çubuğu sağa kaydır. Install kısmına bas ve Magisk 19.3 dosyasını seç ve sağa kaydırıp yükle. Bu kadar
Kardeşim çok basit şekilde anlatayım. Ben de aynı cihazı kullandığım için söylüyorum.
Önce cihaz hafızana Magisk 19.3 sürümünü at. TWRP sürümü olarak 3.3.1.15 sürümünü manuel (adb komutu ile ) yükledikten hemen sonra dil değişimi falanda yapma. en alttaki çubuğu sağa kaydır. Install kısmına bas ve Magisk 19.3 dosyasını seç ve sağa kaydırıp yükle. Bu kadar
xiaomi.eu_multi_HMK20ProMI9TPro_V11.0.2.0.QFKCNXM_v11-10.img
indirdiğim dosya bu img'de hata veriyor uzantısını zip yapıp yükledim ondan mı kaynaklı acaba twrp ise By.TRabZonLu™ nun yani şu dosya
xiaomi.eu_multi_HMK20ProMI9TPro_V11.0.2.0.QFKCNXM_v11-10.img
indirdiğim dosya bu img'de hata veriyor uzantısını zip yapıp yükledim ondan mı kaynaklı acaba twrp ise By.TRabZonLu nun yani şu dosya
Valla bilemiyorum abi tuhaf bir sorun bende bir sorun çıkmadı ama çokta beğenmedim çok bug var tapatalk ile yorum yazarken programı kapatıyor artık sen düşün stabiliteyi
Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi