Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rom[Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları
Şuanda devam ediyor mu bu parmak izi sorunu? temiz kurulum yapsam düzelir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben döndüm zaten Kasımda düşecek olanı bekliyorum ama bu parmak izi skıntısı çıktı karşıma twrpy ile alakası olacağını sanmıyorum ama şuan imaj dosyası var direk twrp içinden kursam sorun olur mu
Bende de bu sorun oldu herseyi kuruyorsun sorunsuz açılıyor sonra Bi reboot yapıyorsun kilit ekranı geliyor daire dönüyor telefonu kapatma dairesi bianda twrp e atıyor sanırım Türkçe dilden kaynaklı birsey bu ben tekrardan miui 10 a döndüm fakat hiç bir sknti yoktu bu akşam parmak izi tlf9n kapalı konumdayken ele alınca çıkmıyor basıyorsun bugta kalıyor bazen hep orada simgesi kalıyor hiç gitmiyor acayip bisey ler oldu sağlam sıfırlasam düzelir mi acaba?
Kardeşim çok basit şekilde anlatayım. Ben de aynı cihazı kullandığım için söylüyorum.
Önce cihaz hafızana Magisk 19.3 sürümünü at. TWRP sürümü olarak 3.3.1.15 sürümünü manuel (adb komutu ile ) yükledikten hemen sonra dil değişimi falanda yapma. en alttaki çubuğu sağa kaydır. Install kısmına bas ve Magisk 19.3 dosyasını seç ve sağa kaydırıp yükle. Bu kadar
cevap için teşekkürler hocam
youtube da bir video yardımıyla kurulumu yaptım sorunsuz kullanıyorum
eu.9.10.24 beta kurulu
arama yapıp arama bikten sonra ekran açılmıyor
güç tuşuna 2 kez bastıktan sonra acabiliyorum
global kararlı kuruluykende bu sorun vardı
sizde böyle bi sorun varmı
xiaomi.eu_multi_HMK20ProMI9TPro_V11.0.2.0.QFKCNXM_v11-10.img
indirdiğim dosya bu img'de hata veriyor uzantısını zip yapıp yükledim ondan mı kaynaklı acaba twrp ise By.TRabZonLu™ nun yani şu dosya
merhaba hocam
bende By.TRabZonLu nun hazırmış oldugu sunumla 3 kez denedim
adımları sunumda anlatıldıgı gibi ugulamama ragmen twrp acılıyor sonrasında kapatıp açtığım zaman mi ekranında kalıyordu
miflash yardımıyla rom kurabiliyordum sanırım bu işlerde acemi olduğum için bir yerde hata yapıyordum
sonra
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu videoyu izliyerek kalıcı ve sorunsuz bir şekilde kurulumu tamamladım
eu beta son sürümünü kurdum
Çift tıklama bende çalışıyor ama cihazı kaldırdığında ekranı uyandır çalışmıyor ilk yaptığımda çalışıyordu bu yazılımsal sorundur inşallah dün temiz rom kurdum ama gene aynı parmak izide hâla bugta kalıyor ya, ekran kapalıyken hiç gitmiyor yada gittiğinde bida gözükmüyor
Bende herşey sorunsuz çalışıyor magisk son sürüm problemli yükleme dediler onud yükledim ona rağmen hiç bir problem yok Allah nazardan saklasın Miui11 Android Q olarak Magisk 20 kurulu halde problemsiz kullanıyorum.
MI PAD 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi