xiaomi.eu_multi_HMK20ProMI9TPro_V11.0.2.0.QFKCNXM_v11-10.img
indirdiğim dosya bu img'de hata veriyor uzantısını zip yapıp yükledim ondan mı kaynaklı acaba twrp ise By.TRabZonLu™ nun yani şu dosya
umarım türkçedeki problemleri dikkate alırlar bekliyoruz bakalım inşallah bootlop ve kameradan galeriye geçiş düzelir
Eu betadan da geri bildirim yapsak yerine ulaşır mı ?"Geri bildirim" kullanarak gerekli bildirimleri yapalım üzerin de durulacaktır hocam.
Aynısı başıma mi 6 da gelmişti. İlk baş calismadi. Sonra başka Roma geçtim calisti. Sonra tekrar MIUI romuna döndüğümde gitti bir daha gelmedi hiç bir romda. Sonra araştırdım. Pubg gyroscope ve magneto sensörü aynı anda kullanıyor. Test ettiğimde magneto sensörü bozulmuştu. Sende bir kontrol et istersen. Birde bir ara gamespeed uygulamasını devredışı bıraktığımda da duzelmistiGyroscope sensör unun çalışmadığını farkettim bazen çalışıyor bunun için napmam gerekli bilgisi olan varmi
Eu betadan da geri bildirim yapsak yerine ulaşır mı ?
Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar Mi9t pro için, sağlam gcam bulabilen var mı? Belki 10 tane gcam farklı sürümlerini denedim fakat yinede ön kamera da sorunsuz olanina rastlayamadim.. Mi8 telefonum da çektiğim fotoları özler oldum..