Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
Bende de bu sorun oldu herseyi kuruyorsun sorunsuz açılıyor sonra Bi reboot yapıyorsun kilit ekranı geliyor daire dönüyor telefonu kapatma dairesi bianda twrp e atıyor sanırım Türkçe dilden kaynaklı birsey bu ben tekrardan miui 10 a döndüm fakat hiç bir sknti yoktu bu akşam parmak izi tlf9n kapalı konumdayken ele alınca çıkmıyor basıyorsun bugta kalıyor bazen hep orada simgesi kalıyor hiç gitmiyor acayip bisey ler oldu sağlam sıfırlasam düzelir mi acaba?

atak946

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
5
Bende de bu sorun oldu herseyi kuruyorsun sorunsuz açılıyor sonra Bi reboot yapıyorsun kilit ekranı geliyor daire dönüyor telefonu kapatma dairesi bianda twrp e atıyor sanırım Türkçe dilden kaynaklı birsey bu ben tekrardan miui 10 a döndüm fakat hiç bir sknti yoktu bu akşam parmak izi tlf9n kapalı konumdayken ele alınca çıkmıyor basıyorsun bugta kalıyor bazen hep orada simgesi kalıyor hiç gitmiyor acayip bisey ler oldu sağlam sıfırlasam düzelir mi acaba?
Bu sorunun aynısını hatalı twrp sürümü kullanırken yaşadım şuan miui11 i Türkçe kullanıyorum programları anlamsız bir şekilde kapatması dışında bir problem görünmüyor bu yorumu yazana kadar 3 defa kapandı

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
Arkadaşımdada aynısı olmaya başladı bu akşam play hizmetleri falan güncelledi cihaz sensörleri o yönettiği için acaba omu engel oluyor dedim cihazı kaldırınca gözüken parmak izi napsan gözükmüyor twrp benim 3.3.1.13 yükselteyim mi 15 e

atak946

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
5
Arkadaşımdada aynısı olmaya başladı bu akşam play hizmetleri falan güncelledi cihaz sensörleri o yönettiği için acaba omu engel oluyor dedim cihazı kaldırınca gözüken parmak izi napsan gözükmüyor twrp benim 3.3.1.13 yükselteyim mi 15 e
15 e yükselt tabiki

cepfaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
necip
Cihazım
mi9
Konular
4
aynısı kaynımda da var :D demek bi bende değilmiş lanet olsun 11'i yükledikten sonra bi ton geri yükleme program yükleme vs düşün whatsapp bile recovery yaptım. amacım imei atacak bir rom ve bir diğer önemli şey telefon aramalarını kaydedecek program idi 10 global'de yoktu mi11 de vardı denedim çok sevinmiştim ta ki reset atana kadar :(

atak946

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
5
Ama hiç stabil değil çok şarj yiyor uygulamaları kapatıyor vesaire ben miui 10 a döneceğim bu gidişle

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
aynısı kaynımda da var :D demek bi bende değilmiş lanet olsun 11'i yükledikten sonra bi ton geri yükleme program yükleme vs düşün whatsapp bile recovery yaptım. amacım imei atacak bir rom ve bir diğer önemli şey telefon aramalarını kaydedecek program idi 10 global'de yoktu mi11 de vardı denedim çok sevinmiştim ta ki reset atana kadar :(
Şuanda devam ediyor mu bu parmak izi sorunu? temiz kurulum yapsam düzelir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama hiç stabil değil çok şarj yiyor uygulamaları kapatıyor vesaire ben miui 10 a döneceğim bu gidişle

Ben döndüm zaten Kasımda düşecek olanı bekliyorum ama bu parmak izi skıntısı çıktı karşıma twrpy ile alakası olacağını sanmıyorum ama şuan imaj dosyası var direk twrp içinden kursam sorun olur mu

atak946

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
5
Şuanda devam ediyor mu bu parmak izi sorunu? temiz kurulum yapsam düzelir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben döndüm zaten Kasımda düşecek olanı bekliyorum ama bu parmak izi skıntısı çıktı karşıma twrpy ile alakası olacağını sanmıyorum ama şuan imaj dosyası var direk twrp içinden kursam sorun olur mu
Temiz kurulum yap önce wipe format data yap sonra kur

performans1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
0
Çift tıklama ile ekran kilitleme ve açma calismiyor

Üst Alt