hardbrick olunca ne oluyor çözümü yok mu çöp mü olmuş oluyor telefon.. bataryayı çıkarıp takınca bişeyler değişmez mi acabaİnşallah hard brick değildir
Çözümü var tabiki. Yok bataryalı bir durum değil.hardbrick olunca ne oluyor çözümü yok mu çöp mü olmuş oluyor telefon.. bataryayı çıkarıp takınca bişeyler değişmez mi acaba
Romu C sürücüsü kök klasörüne atıp deneyin.merhabalar kolay gelsi.. çok özür dilerim rahatsız ettiğim için ama mecbur kaldım yardımcı olabilir misin.. cihazım k20pro. cihazı kapatıp açınca TWRP de kaldı sonra rom yüklemek istedim olmadı twrp de gitti sadece fastboot modda kaldı.. ne kadar miflash ne kadar global rom denediysem açılmadı. bilgisayarım cihazı görüyor ama rom yüklenmiyor.. lütfen yardım et. ekte fotoyu attım yüklenmiş gözüküyo ama nafile..
kök klasör dedğiniz ne oluyor sadece C diski içine atmak mıRomu C sürücüsü kök klasörüne atıp deneyin.
Evet, rom klasörünü direk C içerisine alın. Alt klasörlerde olmasın.kök klasör dedğiniz ne oluyor sadece C diski içine atmak mı
maalesef yine olmadı hata veriyor dosyalar görüntülenemiyor diye.. sizde teamwiver var mı ücreti mukabilinde yardımcı olsanız uzaktan bağlanıp müsaitseniz.. edl modda rom falan deniliyor ama ben hiç bilmiyorum edl modEvet, rom klasörünü direk C içerisine alın. Alt klasörlerde olmasın.
C klasörüne romu atıp yükleme yap dediğimde bu şekilde ilerliyor hızlı hızlı yazılar geçip duruyor ama kurulacak mı bilmiyorumEvet, rom klasörünü direk C içerisine alın. Alt klasörlerde olmasın.
160 saniye devam etti sonra böyle kaldımaalesef yine olmadı hata veriyor dosyalar görüntülenemiyor diye.. sizde teamwiver var mı ücreti mukabilinde yardımcı olsanız uzaktan bağlanıp müsaitseniz.. edl modda rom falan deniliyor ama ben hiç bilmiyorum edl mod
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
C klasörüne romu atıp yükleme yap dediğimde bu şekilde ilerliyor hızlı hızlı yazılar geçip duruyor ama kurulacak mı bilmiyorum
maalesef yine olmadı hata veriyor dosyalar görüntülenemiyor diye.. sizde teamwiver var mı ücreti mukabilinde yardımcı olsanız uzaktan bağlanıp müsaitseniz.. edl modda rom falan deniliyor ama ben hiç bilmiyorum edl mod
C klasörüne romu atıp yükleme yap dediğimde bu şekilde ilerliyor hızlı hızlı yazılar geçip duruyor ama kurulacak mı bilmiyorum
160 saniye devam etti sonra böyle kaldı
Anlamıyorum arkadaşım, 1.5 - 2 aydır devam ediyor bu sorun. Bu kadar mı dikkatsizler bu kadar mı umursamazlar bu çeviri yapan arkadaşlar? Neyin kafası bu? Ne oluyor da her dilde sorunsuz oluyor da bizim Türkçemizde bu sorunla karşılaşıyoruz. Düzelmeyecekse ne diye güncelleme yapılıyor? Çeviri yapan arkadaşlar uyuyorlar mı acaba?Bilgilendirme,
Türkçe dil ile Kamera geçişin de Fotoğrafı önizleme sorunu devam ediyor.