Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

jeofoking

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umit
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Memur
Konular
4
Rehber - Redmi K20 Pro cihazı Globale sürüme ( MI 9T Pro ) Dönüştürme Rehberi

Buradaki Avrupa rom u yükledim otadan güncelleme ile de 10.3.4 oldu önceden de bunu kullanıyordum yükleme adımlarını konudaki gibi yaptım oldu hiç sorun olmadı

Açıkçası pek anlamıyorum detaylı işlerinde baktım olmadı fazla kurcalamadan eskiye dondurebildim muhtemelen bir yerlerde hata yapmışımdır neyse güncellemeyi bekliyecem ben :D

iyi sıkıntı olmamış benim telide yeniden başlatma yaptım açılmıyor şuan tel :D twrpyide kuramadım mecbur fastboottan rom kuracam stock rom buldum bi tane onu kuracam birazdan inşallah problem olmaz

cenk5885

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Xiaomi K20 Pro
Meslek
Yönetici
Konular
10
1- ROM u indirip telefonunuzun ana hafızasına atınız.
2 - Telefonunuzda TWRP i başlatınız....
3 - Sırası ile bu adımları takip ediniz. Wipe -> Advanced Wipe. Açılan kısımdan Sadece Dalvik / ART Cache yi işaretleyip (Diğerleri işaretli olmayacak, dikkat ediniz ) Swipe to Wipe düğmesini sağa kaydırınız.
4- Geri gelip TWRP in ana sayfasından INSTALL düğmesine basıp telefona attığımız yeni ROM dosyasını seçiyor ve aşağıdaki Install Image düğmesini Tıklıyor ve ROM u kuruyoruz.
5- Kurulum bitmiştir. Ana ekrana gelip sırası ile Reboot -> System düğmelerini tıklıyor ve yeni güncellemeyi kurmuş oluyorsunuz.

hocam dediginiz sekilde kurulum yaptim bu sekilde bir ekran gelip ilk twrp cikiyor sonra kilit ekranina gelip yuvarlak donuyor sonrada tekrar twrp atiyor ne yapmam lazim simdi twrp factory reset atip kurulum yaptim ama yeniden baslatinca yine ayni (:|

Ekli dosyalar

• 20191017_191141.jpg
    20191017_191141.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 20
  • 20191017_191449.jpg
    20191017_191449.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 19

jeofoking

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umit
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Memur
Konular
4
hocam dediginiz sekilde kurulum yaptim bu sekilde bir ekran gelip ilk twrp cikiyor sonra kilit ekranina gelip yuvarlak donuyor sonrada tekrar twrp atiyor ne yapmam lazim simdi twrp factory reset atip kurulum yaptim ama yeniden baslatinca yine ayni (:|

Hocam rom için her nekadar stabil yazsada değil animasyon hataları var, kameradan direk galeriye geçiş yapmıyor Türkçe dildeyken telefona reset attımı bir daha gelmiyor sen en iyisi fastbootla PC üzerinden global kararlı rom yükle ben öyle yaptım

Fatih.immgl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
K20 pro
Konular
1
k20 proya indirdim kurdum ama yeniden başlatınca twrpye düşüyor loopa giriyor nasıl çözerim

jeofoking

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umit
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Memur
Konular
4

Fatih.immgl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
K20 pro
Konular
1
olmuyor bir türlü beceremedim twrpyi güncelliyorum sonra tekrar eski haline dönüyor

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Değişiklikler Listesi

Sistem
-Ekim Ayı Güvenlik Paketi
Ana Ekran
-Ana ekran simge boyutları özelleştirmesi
-Uygulama çekmecesi arka planı özelleştirmesi
-GSM alfabesi ile gönderilen Smsler düzeltildi

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt