- Adım
- Erhan
- Cihazım
- K20 PRO
- Konular
- 24
Neyi İngilizce kurmak gerekiyor?Twrp ye girebiliyorsan wipe cache yap ingilizce olarak tekrar kur Türkçe de hata veriyor
Neyi İngilizce kurmak gerekiyor?Twrp ye girebiliyorsan wipe cache yap ingilizce olarak tekrar kur Türkçe de hata veriyor
Neyi İngilizce kurmak gerekiyor?
K20 pro için bootloop sorunu olduğu için yeniden başlat yapmaya cesaret edemiyorum. Twrpye girip tekrardan kurulum yapsam bootloop riski kalkarsa mi? Twrp ye girişte bootloop riski var mı?Rom yüklemesi veya güncellenesi sonrasındaki ilk açılış kurulumunu.
K20 pro için bootloop sorunu olduğu için yeniden başlat yapmaya cesaret edemiyorum. Twrpye girip tekrardan kurulum yapsam bootloop riski kalkarsa mi? Twrp ye girişte bootloop riski var mı?
Romu yeni yükledim çok memnunum aslında ama olurda yeniden başlat yapmak zorunda kalırsam ortada kalmak istemiyorum. Nerede nasıl olacağı belli olmaz.
Şimdilik böyle kullanayım o zaman, müsait bir zamanda pc başında telefonu yeniden başlat yaparım tekrar bootloop sorunu olursa mi Flash ile global atar sonra dönerim yine Eu ya.Bootloop rom ilede alakalı olabilir TWRP uyumsuzluğundan da denemeden bilinemez.
Şimdilik böyle kullanayım o zaman, müsait bir zamanda pc başında telefonu yeniden başlat yaparım birkaç kez olursa bootloop sorunu olursa mi Flash ile global atar sonra dönerim yine Eu ya.
Orange
Anti Roll Back sorunu olmasın hocam sürüm düştüğünde. K20 prolarda bunu yaşayan çok diye biliyorm.
Isınma sorunu ne alemde oyun oynuyor musunuz k20 pro miui11 beta kullanıyorum cihaz ısınıyor. Şimdi kış geliyor sorun olmaz ama yazın sıkıntıMi9 t pro cihazimda antirollback sorunu olmadı hocam fastbootdan eu global sürüme geçtim tekrar