Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
Rom yüklemesi veya güncellenesi sonrasındaki ilk açılış kurulumunu.
K20 pro için bootloop sorunu olduğu için yeniden başlat yapmaya cesaret edemiyorum. Twrpye girip tekrardan kurulum yapsam bootloop riski kalkarsa mi? Twrp ye girişte bootloop riski var mı?
Romu yeni yükledim çok memnunum aslında ama olurda yeniden başlat yapmak zorunda kalırsam ortada kalmak istemiyorum. Nerede nasıl olacağı belli olmaz.

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
K20 pro için bootloop sorunu olduğu için yeniden başlat yapmaya cesaret edemiyorum. Twrpye girip tekrardan kurulum yapsam bootloop riski kalkarsa mi? Twrp ye girişte bootloop riski var mı?
Romu yeni yükledim çok memnunum aslında ama olurda yeniden başlat yapmak zorunda kalırsam ortada kalmak istemiyorum. Nerede nasıl olacağı belli olmaz.

Bootloop rom ilede alakalı olabilir TWRP uyumsuzluğundan da denemeden bilinemez.

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
Bootloop rom ilede alakalı olabilir TWRP uyumsuzluğundan da denemeden bilinemez.
Şimdilik böyle kullanayım o zaman, müsait bir zamanda pc başında telefonu yeniden başlat yaparım tekrar bootloop sorunu olursa mi Flash ile global atar sonra dönerim yine Eu ya.
Başka konuda OrangeFox ile sorun olmadığı yazılıyor olmazsa onunla tekrardan kurarım. Teşekkür ederim.

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Şimdilik böyle kullanayım o zaman, müsait bir zamanda pc başında telefonu yeniden başlat yaparım birkaç kez olursa bootloop sorunu olursa mi Flash ile global atar sonra dönerim yine Eu ya.
Orange

Bu sırada zaten kullanıp yükleyenler referans bilgi paylaşıyor olacaklardır.

durotan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Buğra
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Yönetici
Konular
6
Anti Roll Back sorunu olmasın hocam sürüm düştüğünde. K20 prolarda bunu yaşayan çok diye biliyorm.

Meduni12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mix3
Konular
17
bootloop sorunu çözülmeden 11 yüklemeyin. bekleyin

jeofoking

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umit
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Memur
Konular
4
Anti Roll Back sorunu olmasın hocam sürüm düştüğünde. K20 prolarda bunu yaşayan çok diye biliyorm.

Mi9 t pro cihazimda antirollback sorunu olmadı hocam fastbootdan eu global sürüme geçtim tekrar

durotan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Buğra
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Yönetici
Konular
6
Mi9 t pro cihazimda antirollback sorunu olmadı hocam fastbootdan eu global sürüme geçtim tekrar
Isınma sorunu ne alemde oyun oynuyor musunuz k20 pro miui11 beta kullanıyorum cihaz ısınıyor. Şimdi kış geliyor sorun olmaz ama yazın sıkıntı :D

Üst Alt