Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

jeofoking

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umit
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Memur
Konular
4
hocam telegram grubunda sordum temiz global flash atıp ardından eu stabil kurulunca böyle sorunlar olmuyormuş betadan galiba geçişte yaşanıyor

Hocam global andoroid 10 yokki mi flashla global 9 yuklesek sürüm düşeceği için sıkıntı olmasın

nido10

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nadir
Cihazım
mi5s
Konular
1

jeofoking

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umit
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Memur
Konular
4
Dili ingilizce bölgeyide uk united kingdom yapıp deneyin az ingilizceniz varsa tabi

İngilizcem var biraz benim derdim android 9 global sürüme dönmek bu rom ne kadar stabil yazsada pek stabil değil hataları mevcut bu romu kullanmak istemiyorum

digi_boy2006

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi K20 Pro
Konular
1
İngilizcem var biraz benim derdim android 9 global sürüme dönmek bu rom ne kadar stabil yazsada pek stabil değil hataları mevcut bu romu kullanmak istemiyorum
Telefonu alalı 2 ay oldu, telefon eu stabil 10.3.16.0 ile geldi, hiç rom değiştirmedim, canavar gibi maşallah, kameradan galeriye geçme sorunu vs'de yok, sadece google asistan kullanınca aramalarda ses gidiyor, kapatıp açılınca düzeliyor, google asistanı sildim, zaten ihtiyaç duymadım hiç, yeni bir rom çıkınca direk yüklemek yerine biraz bekleyip hatasız, oturmuş bir rom yüklemek en mantıklısı hocam.

jeofoking

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umit
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Memur
Konular
4
Açılmadı tekrar miflashtan rom attim :D birde twrp kendi kendine sürüm değiştiriyor bir Türkçe oluyor bir ingilizce :)

Hocam miflashtan hangi romu attınız Android'i 10 dan 9 a düşürunce sıkıntı olmadı sanırım

dukabjk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
duka
Cihazım
mi5s
Konular
3
miui 11 için magisk ve twrp yeni sürüm ya da uyumlu çalışan var mı? 10 da kullabndığım magiski yükledim telefon açılmadı.

mstfazak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
One Plus 10 Pro
Meslek
Web Developer
Konular
4
Hocam miflashtan hangi romu attınız Android'i 10 dan 9 a düşürunce sıkıntı olmadı sanırım

Rehber - Redmi K20 Pro cihazı Globale sürüme ( MI 9T Pro ) Dönüştürme Rehberi

Buradaki Avrupa rom u yükledim otadan güncelleme ile de 10.3.4 oldu önceden de bunu kullanıyordum yükleme adımlarını konudaki gibi yaptım oldu hiç sorun olmadı

Açıkçası pek anlamıyorum detaylı işlerinde baktım olmadı fazla kurcalamadan eskiye dondurebildim muhtemelen bir yerlerde hata yapmışımdır neyse güncellemeyi bekliyecem ben :D

Son düzenleme:
Üst Alt