Miui 12 için beklenildiği söyleniyor hocamKac gundur 20.3.27de kaldık guncelleme verilmiyor sebebini bilen var mı?
Miui12 ile ugrastiklari icin mi yoksa gelecek guncellemeyi miui12 olarak mi verecekler? Eger öyleyse miui11 yeni cikmistiMiui 12 için beklenildiği söyleniyor hocam
Güncelleme miui 12 olacak büyük ihtimalle.Miui12 ile ugrastiklari icin mi yoksa gelecek guncellemeyi miui12 olarak mi verecekler? Eger öyleyse miui11 yeni cikmisti
Bu sorun bayadır var, ki sadece grupta değil kişi mesajlaşmalarında da yapıyor.Hocam ben de masik x v11 rom da denedim ve bende de aynı sorun olmadı. Rom ile ilgili sorun sanırım
Yanlış kişinin mesajını alıntıladım. Özür dilerim. shadowmexoBu sorun bayadır var, ki sadece grupta değil kişi mesajlaşmalarında da yapıyor.
Haftasonu buralar şenlenecek yaniŞunu şuraya bırakayım hocam
Xiaomi.eu nun diğer sitesi olan miuipolzka da ingbryz (baş geliştirici) tarafından dün yapılan paylaşım ve forumda ne zaman paylasilacagina dair yazılan makelenin sonu. Çeviri lehceden olduğu için baya bozuk.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Net mi bilmiyorum ama 8 Mayıs için net konuşuyorlar bu hafta sonu içinde yüksek ihtimal vermişlerHaftasonu buralar şenlenecek yani