Haber AKK Kalkıyor ama ZAM Geliyor

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Düzenleme yapıldı...

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
turknet kullanıyorum 35 mb kadar 65 tl turk telekom alt yapısı kulanarak 100 mb kadar verırse 80 tl 1 yıldır kullanıyorum sıkıntı yasamadım.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
turknet kullanıyorum 35 mb kadar 65 tl turk telekom alt yapısı kulanarak 100 mb kadar verırse 80 tl 1 yıldır kullanıyorum sıkıntı yasamadım.
Bende 35 için 65 lira ödüyorum ama 35 i hiç görmememe rağmen olduk ça memnunum...hız genelde 25-30 arası bende....80 değil, 100 bile veririm 50 hız üzerine...inşallah onlar da modaya uyup, fiyat arttırmazlar

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Bende 35 için 65 lira ödüyorum ama 35 i hiç görmememe rağmen olduk ça memnunum...hız genelde 25-30 arası bende....80 değil, 100 bile veririm 50 hız üzerine...inşallah onlar da modaya uyup, fiyat arttırmazlar

+1 Türknet candır 8=)

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10

bulundugum mevkıye gore yenı yenıleme yaptılar 35 rahat goruyorum dosya cekerken falan onlıne ıslemlerde 50 mb 80 tl yazıyordu . mesaj attım durumu anlattım 35 mb ustu pro paket dıye gecıyormus yapa altyapıda 100 mb 65 tl mıs oyle dedıler bende sımdılık 35 yeter dedım .

zam konusuna gelırsek bence bıraz yuksletme yaparlar ..

ama ınsallah yapmazlar. yoksa T.T. gıbı bır fıyat varken akıl karı degıl bence . asgeri ucret bellı ıken ınternet fıyatları kafayı yemısler bence.

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Bende bizimkiler hemfikir olursa ve Türk telekom zam yaparsa netspeed'e geçmeyi düşünüyorum.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45

Bölgenizdeki altyapı ile alakalıdır hocam. Benim oturduğum Sarıyer de 35. Mbps' in altına hiç düşmedi. İDM ile Film yada müzik download yaparken de çoğunlukla 40 mbps in üstüne çıkıyor.
Fiyat konusuna gelince ... Bu rekabet ortamında böyle bir hataya duseceklerini zannetmiyorum. Telekom bile mevcut abonelerine kullandıkları paket fiyatı üzerinden full limitsiz kullanım sağlayacağını taahhüt etmişken....Kendi ayağına kurşun sokmaktan farksız olur bu.

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Bölgenizdeki altyapı ile alakalıdır hocam. Benim oturduğum Sarıyer de 35. Mbps' in altına hiç düşmedi. İDM ile Film yada müzik download yaparken de çoğunlukla 40 mbps in üstüne çıkıyor.
Fiyat konusuna gelince ... Bu rekabet ortamında böyle bir hataya duseceklerini zannetmiyorum. Telekom bile mevcut abonelerine kullandıkları paket fiyatı üzerinden full limitsiz kullanım sağlayacağını taahhüt etmişken....Kendi ayağına kurşun sokmaktan farksız olur bu.
ınsallah cıkartmazlar. 60 tl den 65 cıkartır ıken bır dunya acıklama yapmıslardı maıl atarak .

Aras_p

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Aras poyraz
Cihazım
Xaomi A2 lite
Konular
0
So
Canınızı neden sıkıyorsunuz dostlar? Siz de benim gibi yapın. Hemen turknet' e geçin, kafanız da cebinizde rahatlasin.100 mbps' e kadar AKN siz, taahhütsüz internet kullanın. Üstelik fiyatı 65 TL. Üstelik arkadaşını getirene de bir ay bedava. Ya adamlar internette promosyon kodu dağıtıyorlar: yeter ki gelin ilk ay ücretsiz internet verelim diye...
Yıllarca TTNet tarafından kaz misali yolunmaktan bıkmadınız mı Allah aşkına?
Sözleşme bitiş tarihini bekliyorum direk geçeceğim

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
So

Sözleşme bitiş tarihini bekliyorum direk geçeceğim
Altyapınız kaça kadar destekliyor kontrol etmeyi unutma.

Birde geçmek istediğim paket şudur sizce nasıl?
66TL: 24mbps indirme 4mbps yükleme.
76TL 50mbps indirme 4mbps yükleme.
Taahhüt Yok / Sabit Telefon Yok ama 120TL Aktivasyon ve Kurulum Bedeli var.

Üst Alt