Bende 35 için 65 lira ödüyorum ama 35 i hiç görmememe rağmen olduk ça memnunum...hız genelde 25-30 arası bende....80 değil, 100 bile veririm 50 hız üzerine...inşallah onlar da modaya uyup, fiyat arttırmazlarturknet kullanıyorum 35 mb kadar 65 tl turk telekom alt yapısı kulanarak 100 mb kadar verırse 80 tl 1 yıldır kullanıyorum sıkıntı yasamadım.
+1 Türknet candırBende 35 için 65 lira ödüyorum ama 35 i hiç görmememe rağmen olduk ça memnunum...hız genelde 25-30 arası bende....80 değil, 100 bile veririm 50 hız üzerine...inşallah onlar da modaya uyup, fiyat arttırmazlar
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
bulundugum mevkıye gore yenı yenıleme yaptılar 35 rahat goruyorum dosya cekerken falan onlıne ıslemlerde 50 mb 80 tl yazıyordu . mesaj attım durumu anlattım 35 mb ustu pro paket dıye gecıyormus yapa altyapıda 100 mb 65 tl mıs oyle dedıler bende sımdılık 35 yeter dedım .Bende 35 için 65 lira ödüyorum ama 35 i hiç görmememe rağmen olduk ça memnunum...hız genelde 25-30 arası bende....80 değil, 100 bile veririm 50 hız üzerine...inşallah onlar da modaya uyup, fiyat arttırmazlar
Bölgenizdeki altyapı ile alakalıdır hocam. Benim oturduğum Sarıyer de 35. Mbps' in altına hiç düşmedi. İDM ile Film yada müzik download yaparken de çoğunlukla 40 mbps in üstüne çıkıyor.Bende 35 için 65 lira ödüyorum ama 35 i hiç görmememe rağmen olduk ça memnunum...hız genelde 25-30 arası bende....80 değil, 100 bile veririm 50 hız üzerine...inşallah onlar da modaya uyup, fiyat arttırmazlar
ınsallah cıkartmazlar. 60 tl den 65 cıkartır ıken bır dunya acıklama yapmıslardı maıl atarak .Bölgenizdeki altyapı ile alakalıdır hocam. Benim oturduğum Sarıyer de 35. Mbps' in altına hiç düşmedi. İDM ile Film yada müzik download yaparken de çoğunlukla 40 mbps in üstüne çıkıyor.
Fiyat konusuna gelince ... Bu rekabet ortamında böyle bir hataya duseceklerini zannetmiyorum. Telekom bile mevcut abonelerine kullandıkları paket fiyatı üzerinden full limitsiz kullanım sağlayacağını taahhüt etmişken....Kendi ayağına kurşun sokmaktan farksız olur bu.
Sözleşme bitiş tarihini bekliyorum direk geçeceğimCanınızı neden sıkıyorsunuz dostlar? Siz de benim gibi yapın. Hemen turknet' e geçin, kafanız da cebinizde rahatlasin.100 mbps' e kadar AKN siz, taahhütsüz internet kullanın. Üstelik fiyatı 65 TL. Üstelik arkadaşını getirene de bir ay bedava. Ya adamlar internette promosyon kodu dağıtıyorlar: yeter ki gelin ilk ay ücretsiz internet verelim diye...
Yıllarca TTNet tarafından kaz misali yolunmaktan bıkmadınız mı Allah aşkına?
Altyapınız kaça kadar destekliyor kontrol etmeyi unutma.So
Sözleşme bitiş tarihini bekliyorum direk geçeceğim