- Adım
- Sabır
- Cihazım
- R
- Konular
- 65
Türknet taahhüt imzalatmadığı için fiyatı istediği zaman arttıramıyor mu? Türk Telekom'da taahhüt bitene kadar aynı fiyatı ödüyoruz çünkü.
Netspeed'de tahattüt verilmiyor.Hocam yanılmıyorsam sadece fiber tarifelerde 120 tl aktivasyon ücreti var. Ayrıca 12 ay kalma sözünüze aktivasyon ücreti almıyorlar.
Veriliyor hocam ben kullanıyorum. 6 ay kalma sözüme 60 tl lik aktivasyon ücretini almadılar.Netspeed'de tahattüt verilmiyor.
Aynı fiyata aynı hız ile taahhüt bitene kadar akn olmadan devam edilecek diye biliyorum.arkadaşlar benim ttnet ile hala taahhütüm 2020 ye kadar şu an 16 Mbpslik paketini kullanıyorum sizce paketimin aknsiz olanına geçebilir miyim ne dersiniz
Bende fiber yok 12 ay tahattüt verirsek. Vermeyiz o zaman çok iyi.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Veriliyor hocam ben kullanıyorum. 6 ay kalma sözüme 60 tl lik aktivasyon ücretini almadılar.
Dün 13.00-14.00 saatleri arasında aradım ve internete hiç giremediğimi söyledim Türk Telekom'a. Bana saçma sapan 2010-2014 senelerinde bol bol yaptığımız işlemleri yaptırdı.. Yok ağ sorunlarını gidermeye tıkla, dns adresine dediğimiz rakamları yazın v.b sorun bilgisayarda değil hiç bir cihazdan giremiyorum diyorum laf anlamıyor.. Buraları geçiyorum gerçekten komik bir durum. 1 saat sonra ekip tarafından arandım ve geldiler ankastre kutusunu kontrol ettiler bağlantıyı yenilediler ve 1 aydır uğraştığım sorunu hallettim nihayet.. Müşteri hizmetleri VDSL altyapınız var diyor, Ekipler VDSL altyapı yok deyip müşteri hizmetlerine küfür ediyor. Hangisine gülsem ağlasam bilemedim de benim sorunum çözüldü ben ona bakarım.Turk Telekom AKK uygulamasında değişiklik yapacağına, benim bir sorunumu halletsinler. 24 Mbps paket sözleşmesinde yazıyor ancak 700 Kbps - 1.4 Mbps hız alıyorum 2 haftadır. Şaka gibi.. Altyapı'da sorun mu var diyorum "Bilgilere ulaşıyorum efendim, sistem yoğun efendim, beklettiğim için özür dilerim efendim" Gibi saçma sapan 2 lafı bir araya getirip cümle kurmasını bilmeyen insanlar yüzünden 2 projem aksadı yazıklar olsun Turk Telekom'a.
Ek: 2 Ay sonra kurtuluyorum çok şükür ki..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Netspeed'de ben 35 mb ye 56 tl ödüyorum. Altyapı aynı gördüğüm hızda 32 33 mb. Gerisini sen düşün.Türk Telekom 35mb(Genelde hep 33 34 görüyorum) limitsiz internete 7 tl modemiyle beraber 86 tl ödüyorum. İyi midir?