Ana Başlık Airdots Dolandırıcılığı

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Evet dediğiniz gibi ön yüzünde de yanlış yazıyor. Güzel yöntem bulmuşlar. Beynimizin özelliğinden/açığından yararlanıyorlar.
"Bir ignliiz üvnsertsinede ypalın arşaıtramya gröe, kleimleirn hrfalreiinn hnagi srıdaa yzalıdkılraı ömneli dğeliimş. Öenlmi oaln brinci ve snonucnu hrfain yrenide omlsaımyış. Ardakai hfraliren srısaı krıaışk oslada ouknyuorumş.Çnükü kleimlrei hraf hraf dğeil bri btüün oalark oykuorumuşz. "

Hakikaten de öyle :)

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Çok geçmiş olsun...

Öncelikle evet kulaklıkların iadesi konusunda "sağlık ve hijyen nedeni ile" kanunda belirlenen cayma hakkından yararlanılamıyor. Yani aldım beğenmedim geri gönderdim diyemiyorsunuz ancak sizin durumunuzda cayma hakkını kullanmanıza gerek yok. Belirtilen özelliklerden farklı bir ürün gönderilmiş dolayısı ile bu kural sizin için geçerli değil. Trendyol şartsız iade almak zorunda.

İkinci olarak maalesef ki ülkemizdeki doladırıcıların çoğu "yavuz hırsız" Açılabilecek böyle bir başlık nedeni ile firmanın ticari itibarının zedelenmesi nedeni ile bazı yasal yaptırımlarla karşılaşabiliriz. Dolayısı ile işin hukuki boyutu detaylı araştırılmadan istediğiniz başlığı şu anda açamıyoruz ancak iade konusunda her hangi bir sorun yaşamanız halinde elimizden geldiğince destekelbette ki oluruz. :)

HaQaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
Anladım hocam o zaman bende sileyim satıcıların ismini bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Bu bağlamda bende diğer arkadaşın maduriyet yaşadığı konudaki görselleri kaldırıyorum benim açımdan sıkıntı yok forum açısından sıkıntı olmaması için eğer yazdığım bir cümle var ise şahsım adına sonuna kadar arkasındayım bu cümlenin. :)

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Anladım hocam o zaman bende sileyim satıcıların ismini bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
Sizin için bir sorun olacağını sanmıyorum hocam. Sizin yazılarınız kalsın ki başka arkadaşlarımız da mağdur olmasınlar, eğer sorun olacak olursa öncelikle bizi bilgilendirirler zaten. Öyle bir durumda da ben gerekli müdahaleyi yapar sizi bilgilendiririm. Hatta dilerseniz konu başlığına dahi satıcı adını ekleyebilirsiniz.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bu bağlamda bende diğer arkadaşın maduriyet yaşadığı konudaki görselleri kaldırıyorum benim açımdan sıkıntı yok forum açısından sıkıntı olmaması için eğer yazdığım bir cümle var ise şahsım adına sonuna kadar arkasındayım bu cümlenin. :)

Sizin de kaldırmanıza gerek yok hocam. Düşünceniz için çok teşekkürler. Yukarıdaki mesajda belirttiğim üzere sıkıntı olacak gibi olursa ben hallederim zaten. :)

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Diğer ilgili konu linki, herkesin konuyu incelemesini tavsiye ederim. :)

HaQaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
Sizin için bir sorun olacağını sanmıyorum hocam. Sizin yazılarınız kalsın ki başka arkadaşlarımız da mağdur olmasınlar, eğer sorun olacak olursa öncelikle bizi bilgilendirirler zaten. Öyle bir durumda da ben gerekli müdahaleyi yapar sizi bilgilendiririm. Hatta dilerseniz konu başlığına dahi satıcı adını ekleyebilirsiniz.
Hocam ne olur ne olmaz ben sileyim. Konuyu okuyanlar genel olarak bilgilenmiştir zaten. Rahatsız ettiysem özür dilerim. İyi akşamlar.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam ne olur ne olmaz ben sileyim. Konuyu okuyanlar genel olarak bilgilenmiştir zaten. Rahatsız ettiysem özür dilerim. İyi akşamlar.
Nasıl uygun görürseniz hocam ama söylediğim gibi yazılarınız sizin ya da forum yönetimi için problem oluşturmayacaktır. Sonuç olarak siz kişisel deneyiminizi aktarıyorsunuz.

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
peki bu ürünü güvenilir olarak nerelerden ve hangi platformlardan alabiliriz.güvenilir mağazalar hangileridir

Üst Alt