Ana Başlık Airdots Dolandırıcılığı

dokidoki

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
bb q10
Konular
10
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Bu videoda karşılaştırıyor . Dediğiniz gibi Rrdmi yazıyor.

HaQaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
İsminin önemi yok, bağımsız satıcılara hizmet sunan birçok platform, daha çok para kazanmak için, bu tür dolandırıcılığı görmezden geliyor. Denetim sistemimizde kağnı hızında çalıştığından bu tür dolandırıcılar meydanı boş buluyor.Bu tür işler, Tüketici haklarına ve telif haklarına muhaliftir ve suç teşkil eder.Ama bu kanunlar sadece Ahlaklı insanları bağlıyor, diğer tiplemenin yaptığı da yanına kalıyor.:@
Satıcı kadar, ona ortam sağlayan platformda en az o kadar sorumlu, peşini bırakmayın hiç düşünmeden iade edin.
Çok doğru diyorsunuz hocam kesinlikle işin peşini bırakmayacağım.

~Redmi 5 Plus~

HaQaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
Hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim. Ben akşamüstü sikayetvar.com'a bildireceğim. Eğerki şikayet edebileceğim başka bir mecra var ise yazarsanız çok iyi olur.

~Redmi 5 Plus~

HaQaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
Konuya bakan moderatör varsa onlardanda ricam bu dolandırıcı satıcıları ayrı bir konuda toplamalarıdır. Belki bu şekilde bir nebzede olsa birilerini dolandırılmaktan kurtarabiliriz.

~Redmi 5 Plus~

Myrua

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat Can
Cihazım
Huawei y7 2018
Konular
1
Trendyolda ki isimleri STARX üründe bir sıkıntı göremedim ben ses olsun mikrafon olsun ürün kaliteli geldi ama sahte olduğunu değiştirmiyor dün baktığımda 4000 değerlendirme vardı az önce baktım 4700 olmuş çok kısa bir sürede bu kadar kişi dolandırlıyor

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Cidden dolandırıcı :D

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Forumda da, eş dostla da gördüğümüz kampanyaları paylaşıyoruz. Ancak (bu kelime için özür dilerim ama yine de kullanacağım.) bu tür "ALÇAKLAR" yüzünden paylaşmaktan korkmaya başladım. Böyle bir olaya maruz kalmalarında yaşayacağım mahcubiyeti düşünemiyorum. Birde işini iyi yapan, dürüst insanlarda zan altında kalıp mağdur oluyor.

dokidoki

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
bb q10
Konular
10
Ön tarafın 2. Redmi yazısında da sahte olanda redim yazıyor
Evet dediğiniz gibi ön yüzünde de yanlış yazıyor. Güzel yöntem bulmuşlar. Beynimizin özelliğinden/açığından yararlanıyorlar.
"Bir ignliiz üvnsertsinede ypalın arşaıtramya gröe, kleimleirn hrfalreiinn hnagi srıdaa yzalıdkılraı ömneli dğeliimş. Öenlmi oaln brinci ve snonucnu hrfain yrenide omlsaımyış. Ardakai hfraliren srısaı krıaışk oslada ouknyuorumş.Çnükü kleimlrei hraf hraf dğeil bri btüün oalark oykuorumuşz. "

Üst Alt