Ana Başlık Airdots Dolandırıcılığı

HaQaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
hakancephe birde şimdi o arkadaşın konuda paylaşmış olduğu kutunun resimi ile sizinki arasında da renk farkı var sanırım o mavi sizinki turkuaz kameradan kaynaklanan bir durummu acaba ?
Yok hocam o benim kamera yüzünden öyle çıkmış. Renk aynı. Fakat arkadaşın kutusunun arkasında ROWEN yazan bir etiket var. Benimkinde o etiket yok.

~Redmi 5 Plus~

HaQaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
Ha trendyol ha n11, hb den şaşmam, hepsiburada'nun kendi sattığını alın en azından muhatap bulursunuz
Doğru diyorsunuz hocam. 30 lira için 130 liradan olduk. Kaç kişi dolandırdılar ve kaç kişinin dolandırıldığından haberi bile yok :/

~Redmi 5 Plus~

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Yok hocam o benim kamera yüzünden öyle çıkmış. Renk aynı. Fakat arkadaşın kutusunun arkasında ROWEN yazan bir etiket var. Benimkinde o etiket yok.

~Redmi 5 Plus~

O arkadaşın ki komple sahte olduğu oradan belli zaten yazıları kontrol etmeyede gerek yok direkt ben buradayım diyor :) ama sizin kutunuzun arkasında ondaki yazı hilesinin aynısı yapılmış ve dikkatsiz birinin farkedemeyeceği durumlar.

HaQaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
O arkadaşın ki komple sahte olduğu oradan belli zaten yazıları kontrol etmeyede gerek yok direkt ben buradayım diyor :) ama sizin kutunuzun arkasında ondaki yazı hilesinin aynısı yapılmış ve dikkatsiz birinin farkedemeyeceği durumlar.
Hocam maalesef öyle. Aslında ben zaten iade edecektim. Dünki açtığım konuya bakarsanız ürünün sahte olduğunu bilmeden bile bir sürü sorun buldum. Yırtık plastik, ışık renginin soluk olması, sağ kulaklıkta filtre olmaması gibi sorunlar.

~Redmi 5 Plus~

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Hocam maalesef öyle. Aslında ben zaten iade edecektim. Dünki açtığım konuya bakarsanız ürünün sahte olduğunu bilmeden bile bir sürü sorun buldum. Yırtık plastik, ışık renginin soluk olması, sağ kulaklıkta filtre olmaması gibi sorunlar.

~Redmi 5 Plus~

Allahından bulsunlar, bunlar çıkmayacak sanıyorlar ve bu dünyaya kazık çakmış gibi yaşıyorlar hiç düşünmüyorlar sonrasını sorsan çok dürüst efnaftırlar ama. Klasik :)

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
İsminin önemi yok, bağımsız satıcılara hizmet sunan birçok platform, daha çok para kazanmak için, bu tür dolandırıcılığı görmezden geliyor. Denetim sistemimizde kağnı hızında çalıştığından bu tür dolandırıcılar meydanı boş buluyor.Bu tür işler, Tüketici haklarına ve telif haklarına muhaliftir ve suç teşkil eder.Ama bu kanunlar sadece Ahlaklı insanları bağlıyor, diğer tiplemenin yaptığı da yanına kalıyor.:@
Satıcı kadar, ona ortam sağlayan platformda en az o kadar sorumlu, peşini bırakmayın hiç düşünmeden iade edin.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
İsminin önemi yok, bağımsız satıcılara hizmet sunan birçok platform, daha çok para kazanmak için, bu tür dolandırıcılığı görmezden geliyor. Denetim sistemimizde kağnı hızında çalıştığından bu tür dolandırıcılar meydanı boş buluyor.Bu tür işler, Tüketici haklarına ve telif haklarına muhaliftir ve suç teşkil eder.Ama bu kanunlar sadece Ahlaklı insanları bağlıyor, diğer tiplemenin yaptığı da yanına kalıyor.:@
Satıcı kadar, ona ortam sağlayan platformda en az o kadar sorumlu, peşini bırakmayın hiç düşünmeden iade edin.

Alacakları komisyonlara bakıyorlar dediğiniz gibi umurlarında değil. Boşluktanda yararlanıyorlar. :)

Üst Alt