Ana Başlık Airdots Dolandırıcılığı

Myrua

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat Can
Cihazım
Huawei y7 2018
Konular
1
Merhabalar,
Dün bir konu açmıştım. Konu, aldığım Airdots'umun sıkıntılarıydı. Bugün Airdots konularını incelerken bir arkadaş kutunun arkasında aynen şu şekilde "Rrdmi AirDots" yazdığını fark etmiş. Görür görmez kendiminkini kontrol ettim. Bir baktım benimkindede aynı şekilde "Rrdmi AirDots" yazıyor. Yani elimdeki Airdots aslında sahteymiş.. Ben ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Şikayet mi edeyim yoksa sadece iade mi isteyim bilemedim.

Forumdaki arkadaşlardan bir ricam olacak.
Ben bu ürünü Trendyol üzerinden "Yasin_Elektronik" adlı satıcıdan aldım. Lütfen sizde bu satıcıya dikkat edin.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

~Redmi 5 Plus~
2 gün önce istemiştim güvenilir diye trendyoldan istedim dün elime ulaştı forumda gezerken farkettim aynısı yazıyor bende de iade etmeye çalışıcam

HaQaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
2 gün önce istemiştim güvenilir diye trendyoldan istedim dün elime ulaştı forumda gezerken farkettim aynısı yazıyor bende de iade etmeye çalışıcam
Hocam böyle bir şey olmaz ya bu resmen dolandırıcılık bir şekilde el atmamız gerek. Gerekli yerlere şikayet edelim.

~Redmi 5 Plus~

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Bir arkadaşımız daha aynısını yaşadı bugün Trendyoldaki bir satıcıdan almış, geçmiş olsun. Böyle haysiyetsiz insanlar var ne yazık ki iade edin hakkınızı arayın durumu Trendyola da mutlaka bildirin bizde bildirebilirsek (üye değilim) elimize düşeni yapalım.

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Mağaza ismi paylaşın arkadaşlar şikayet edelim.

HaQaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
Bir arkadaşımız daha aynısını yaşadı bugün Trendyoldaki bir satıcıdan almış, geçmiş olsun. Böyle haysiyetsiz insanlar var ne yazık ki iade edin hakkınızı arayın durumu Trendyola da mutlaka bildirin bizde bildirebilirsek (üye değilim) elimize düşeni yapalım.
Saolun hocam akşam şikayetvar.com'a da yazacağım. Trendyolada bildireceğim.

~Redmi 5 Plus~

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
Geçmiş olsun hocam bu işin peşini bırakmayın

HaQaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
Diğer konuda sorun yaşayan arkadaştan satıcı ismi istemiştim o konuda arkadaşın paylaştığını aynen burada paylaşıyorum bu satıcıyada dikkat edin.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Moderatörlerde konuya el atarsa dolandırıcı satıcılarla ilgili bir bölüm oluşturulsa forumda yararlı olabilir.

~Redmi 5 Plus~

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
hakancephe birde şimdi o arkadaşın konuda paylaşmış olduğu kutunun resimi ile sizinki arasında da renk farkı var sanırım o mavi sizinki turkuaz kameradan kaynaklanan bir durummu acaba ? her durumda ilk iş kutuyu detaylıca incelemek sanırım üründe de zaten bariz kalite farkı vardır bu alıpta ürünün sesi çok kalitesiz diyen arkadaşlarda bunun maduru olabilirler.

Üst Alt