Ana Başlık Airdots Dolandırıcılığı

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Aslında bu şekilde dolandırılan arkadaşlar topluca şikayet etsek bu duruma el atabilirler gibime geliyor. Birde Trendyoldan alırken ürün açıklamasında "15 GÜN İADE HAKKI" yazıyordu. Kutuya koydukları kağıtta "KULAKLIK ÜRÜNLERİNİN YASA GEREĞİ İADESİ YOKTUR" yazıyor. Ne diyeceğimi bilemiyorum.

~Redmi 5 Plus~
Hijyenik ürün kapsamında olduğu için dedikleri doğru (kullanılmış ürün) ama KUTU AÇILMAMIŞSA bal gibi iade edersiniz hocam. Ben yıllar önce Xiaomi Mi 4 için uğramıştım. THH paşa paşa parayı iade ettiriyor merak etmeyin. İade kolay yoldan sağlanamazsa, iadeyi hızlandırmak ve kesin olumlu sonuç için, ilanın görsellerini ve yazılı metnini şimdiden kaydedin hala aktifse.

HaQaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
Bende 11.11 kampanyasından n11 den 128 tl tlye almıştım konuyu okuyunca benimde kafam karıştı.
Ürün orjinal tahmin ediyorum ama kutuda AirDots yazıyor cihaz bağlanınca Earbuds olarak görüyor, aldığım model china versiyon sanırım ama kullanma kılavuzu hem çince hemde ingilizce. Kutuda Redmi değil Mi logosu var.
n11 linki :
Kutusu çin versiyonunun kutusu fakat içindekiler global versiyondan çıkanlar. Bence memnunsanız kullanmaya devam edin kutuda bir sıkıntı gözükmüyor.

~Redmi 5 Plus~

HaQaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
benimkinde de redmide yazmıyor bu damı sahte acaba
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yok hocam sizinki global versiyon olduğu için öyle.

~Redmi 5 Plus~

HaQaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
Hijyenik ürün kapsamında olduğu için dedikleri doğru (kullanılmış ürün) ama KUTU AÇILMAMIŞSA bal gibi iade edersiniz hocam. Ben yıllar önce Xiaomi Mi 4 için uğramıştım. THH paşa paşa parayı iade ettiriyor merak etmeyin. İade kolay yoldan sağlanamazsa, iadeyi hızlandırmak ve kesin olumlu sonuç için, ilanın görsellerini ve yazılı metnini şimdiden kaydedin hala aktifse.
Hocam ürünü açtım 1 gün kullandım, sahte olduğunu sonradan fark ettim. Fakat sonuçta ürün vaad edilenden farklı sahte bir ürün. Trendyolun konuyla ilgileneceğini düşünüyorum. Zaten iade talebi oluşturdum.

~Redmi 5 Plus~

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Hocam ürünü açtım 1 gün kullandım, sahte olduğunu sonradan fark ettim. Fakat sonuçta ürün vaad edilenden farklı sahte bir ürün. Trendyolun konuyla ilgileneceğini düşünüyorum. Zaten iade talebi oluşturdum.

~Redmi 5 Plus~
orjinal ve uğraşmayacağım bir yerden ürünü almak istiyorum.ayrıca garantili olsun.nereden tavsiye edersiniz

HaQaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Forumdakiler burdan almayı tavsiye ediyor.
Bazıları hepsiburadanın kendisinden almışlar ve memnunlar.

~Redmi 5 Plus~
hepsiburada kendisi satıyor 170 tl gösteriyor.burada 145 tl fiyatı var.buradan alırsam bir sorunda konu açar çözüm bulurum diye düşünüyorum fakat forumun alışveriş sitesinden hiç ürün almadım ilk defa olacağı için kararsız kaldım.

HaQaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
hepsiburada kendisi satıyor 170 tl gösteriyor.burada 145 tl fiyatı var.buradan alırsam bir sorunda konu açar çözüm bulurum diye düşünüyorum fakat forumun alışveriş sitesinden hiç ürün almadım ilk defa olacağı için kararsız kaldım.
Para iadem gelirse attığım linkten alacağım. Benimde ilk alışverişim olacak.

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Kutusu çin versiyonunun kutusu fakat içindekiler global versiyondan çıkanlar. Bence memnunsanız kullanmaya devam edin kutuda bir sıkıntı gözükmüyor.

~Redmi 5 Plus~
Bağlantı ile ufak tefek sıkıntılar var ama bu fiyata ben memnun kaldım. Ses kalitesi beklediğimden çok çok iyi. Bazıları ses seviyesi düşük demiş ama ben video ses kalitesi iyiyse neredeyse 1/2 ses seviyesi ile kullanıyorum. Diğer türlü rahatsız edici şekilde yüksek kalıyor
Telefonla konuşma ev içinden denedim gayet iyi. Karşı taraf beni rahat anlıyor bende karşı tarafı.
Sadece daha çözemediğim sık olmasa da bazen saniyelik kopmalar oluyor.

Son düzenleme:

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18

~Redmi 5 Plus~
Aynen hocam. Açıklama dışı ürün olduğunu kanıtlamak için elinizdr nr varsa kullanın ama riske atmayın işinizi. Trendyol un vs. umrunda olmuyor bazen bazı şeyler. Durum hakkında geri bildirim yaparsanız, bütün forumdaşlara da yardımınız olur. Kolaylıklar diliyorum.

Üst Alt