Ana Başlık Airdots Dolandırıcılığı

Filmcaps

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Jaja
Cihazım
Mi a2 lite
Konular
0
Arkadaşlar bende Trendyol Yasin elektronikten aldım, ilk farkettigim olay sag kulaklığın basma tuşunun klip sesi çıkarma masi ve üzerinde nokta şeklinde erime olmasıydı. Ayrıca sol kulaklık şarj yerine tam oturmuyordu. Bugün ise sağ kulaklıktan cızırtı gelmeye başladı. İlk aldığım andan itibaren ses kalitesi çok kötüydü, belliydi. Ticaret bakanlığı tüketici hakem heyetine başvurdum. Yarında ilk iş Trendyol'u arayacağım.

HaQaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
Arkadaşlar bende Trendyol Yasin elektronikten aldım, ilk farkettigim olay sag kulaklığın basma tuşunun klip sesi çıkarma masi ve üzerinde nokta şeklinde erime olmasıydı. Ayrıca sol kulaklık şarj yerine tam oturmuyordu. Bugün ise sağ kulaklıktan cızırtı gelmeye başladı. İlk aldığım andan itibaren ses kalitesi çok kötüydü, belliydi. Ticaret bakanlığı tüketici hakem heyetine başvurdum. Yarında ilk iş Trendyol'u arayacağım.
Hocam THH'ye başvururken izlediğiniz yolu anlatırsanız bende yarın hemen başvurayım.

Filmcaps

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Jaja
Cihazım
Mi a2 lite
Konular
0
Hocam THH'ye başvururken izlediğiniz yolu anlatırsanız bende yarın hemen başvurayım.
Tüketici hakem heyeti yazıp, fatura bilgilerini doldurdum, ürünün sahte geldiğini belirttim sadece resimli belge yükleyemedim. E devletten yapıyorsun.

HaQaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
Tüketici hakem heyeti yazıp, fatura bilgilerini doldurdum, ürünün sahte geldiğini belirttim sadece resimli belge yükleyemedim. E devletten yapıyorsun.
Teşekkür ederim bilgi için.

~Redmi 5 Plus~

Filmcaps

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Jaja
Cihazım
Mi a2 lite
Konular
0
Arkadaşlar satan firma ile iletişime geçtim, durumdan bilgileri var. Hemen kabul edip, iade istediler. Şimdi iade işlemi yapacağım.

Üst Alt