- Adım
- -
- Cihazım
- -
- Konular
- 8
n11 üzerinden satıcıdan 140 tl ye satın aldım. Garanti belgesi, fatura vb. kutu içeriğinden çıkmadı karşılaştırmalara göre kutu üzerinden Rrdmi falan gibi kelime oyunları yok ancak, Kutu içinden çıkan çince ingilizce belge şüpheye düşürdü (üzerinde MI logosu yok) bir başka forumda okuduğuma göre de kulaklık pedlerini çıkartınca cihazın üzerinde seri no gibi rakamlar yazması gerekiyormuş benimkinde bu rakamlarda yok. Ürünün sahte olabilme ihtimali var mı sonuçta orjinal cihaza update gelir gibi çakma ürünlerede ifşalanan yerlerine fix getiriyor bu çinliler. Fotoğrafları ekliyorum ilgilenen arkadaşlar inceleyip yorum yapabilir
İlk önce kutuyu ellediğinizde elinizde pütürlü bir şekilde noktaları hissedebiliyormusunuz bu bir ikincisi ürünün (kulaklık ve kutunun) pinlerinin fotoğrafını, ürünü kutuya koyduğunuzda kutuda durduğu haliyle bir fotoğrafını eklerseniz sevinirim. Fakat kullanma klavuzunun bu şekilde çıkmaması gerekiyor. Örnek kullanım klavuzlarının şu şekilde olması gerekir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kutunun elle dokunduğunuzda pütürlü kısmı dediğim şu şekilde olması gerekmekte
Ürün kutusunun arkasındaki bilgilendirici detaylar menşei, üretim yeri radyo frekans sertifikalarını vb. gösterir yazıların şu şekilde okunabilir ancak biraz silik gözükmesi gerekmekte.
Şarj dokunun arka kısmındaki Micro usb giriş kısmının düzgün, yamuk, eğrelti olmaması kutuda duruşunun birebir düzgün olması gerekmekte
Kutudaki pinlerin şu şekilde olması gerekmekte
Kulaklık pinlerinin şu şekilde olması gerekmekte
Kulaklığın dokunduğunuz kısmı yani dış tasarımındaki çizgilerin biraz daha parlak olması gerekmekte
Ve diğer bir anlama noktasıda tabiki eğer ürünün bir orjinali bir yakınınzda vs mevcutsa ondan şarj dokunu rica edip şüphelendiğiniz kulaklıkları o şarj dokuna takmaya çalışın oturmayacaktır temel anlama yöntemleri bunlar diğer bir yöntem ise iki kulaklığı birbirine bağlamak için Bluetooth u açtığınızda ilk kulaklığın Airdots olarak gözüktüğünü sonraki kulaklığın çince veya alakasız bir isimle gözüktüğüdür. Özellikle iki kulaklığı birbirine bağladıktan sonra kopma sorunları yaşıyorsanız elinizle dokunduğunuzda yada düşecek gibi olduğunuzda sinyalin kesildiğini farkederseniz buda iade etmeniz için bir sebeptir ancak şunu söyleyebilirim ki elinizdeki ürün sahte gibi geldi bana.
Son düzenleme: