Ana Başlık Airdots Dolandırıcılığı

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39
Ahirette o gün geldiği zaman iki elim yakalarında olacak. Burada yiyen yiyene ahiret inancına sahip insan sayısı çok az diyorum ya hep kazık çakmış gibi yaşayacaklarını düşünüyorlar buzamana kadar yaşayanların hangisi var ?
Öyle hocam ama kimse orayı düşünmeden yaşıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Malesef öyle. Ben aliexpressten onlarca ürün sipariş ettim. Neredeyse hiçbirinde sıkıntı çıkmadı. Sırf kargo süreleri can sıkıyordu. Birde üstüne vergiler eklenince artık ordanda alamaz oldum çünkü Türkiyedeki fiyatıyla aynı paraya denk gelmeye başlamıştı. Bunun böyle olması en çok dolandırıcıların işine yaradı :/

~Redmi 5 Plus~
Ayni durumdayız hocam bende çok ürün alıyordum ama artık aynı paraya geliyor bide üstüne 2 ay yol bekliyoruz. 1 2 dolara takı tarzı birsey almıştık 64tl gümrük vergisi gelmiş clap~~ hiç almadık bizde iade ettik

HaQaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
Arkadaşlar bu ürün orjinal mi, değilse iade edeyim ben. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam ürünün şarj dokunun altını ve sarj dokunun içinin fotoğraflarını atabilirseniz daha iyi yardımcı olabilelim.

~Redmi 5 Plus~

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.247
peki bu ürünü güvenilir olarak nerelerden ve hangi platformlardan alabiliriz.güvenilir mağazalar hangileridir

En güvenilir her zaman bizim sitemizdir. Bu platformda olupta başka yerden alışveriş yapan oda anlamıyorum :)

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Arkadaşlara tekrar tekrar geçmiş olsun diyor, ve düşünen arkadaşlar için forumumuzun market linkini tekrar buraya ekliyorum almayı düşünenlerede şimdiden hayırlı olsun tercih bunun üzerine tabiki siz değerli arkadaşların. :)

Buradan alışveriş bölümünden aldım bugün geldi fakat uzun bir belge çıktı ve sizin attığınız gibi kulaklık resmi yok.neden acaba.birde garanti belgesi çıkmadı Xiaomi garantili diye

En güvenilir her zaman bizim sitemizdir. Bu platformda olupta başka yerden alışveriş yapan oda anlamıyorum :)
Ürünü aldım ve teslim ettiler bana.alisveris esnasında sipariş notu kısmına premium üye ve kullanici adımı yazmıştım.tesekkur ederim

Ekli dosyalar

• 20191119_151655.jpg
    20191119_151655.jpg
    4,2 MB · Görüntüleme: 25
  • 20191119_151647.jpg
    20191119_151647.jpg
    3,8 MB · Görüntüleme: 24

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.247
Buradan alışveriş bölümünden aldım bugün geldi fakat uzun bir belge çıktı ve sizin attığınız gibi kulaklık resmi yok.neden acaba.birde garanti belgesi çıkmadı Xiaomi garantili diye

Ürünü aldım ve teslim ettiler bana.alisveris esnasında sipariş notu kısmına premium üye ve kullanici adımı yazmıştım.tesekkur ederim
Kutu değişebiliyor hocam temsili
Uzun belge kullanım kılavuzu vs vs vs
Fatura kargo poşeti üzerinde olur. Garantisi faturadır kaybetmeyin.
Forumda ki konuya not düşün vip üye için alışveriş yap konusu

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8

Size gelen ürün global ve orijinal endişe etmenize gerek yok. Üründe bir sorun yaşarsanız Cepportla veya Xiaomi Türkiye ile iletişime geçerseniz onlarda yardımcı olurlar. Garanti belgesi çıkıp çıkmaması ithalatçıya bağlı değişir. Fatura olması yeterlidir. Kimi ithalatçı da garantiyi kendisi sağlar. Sizin ürününüzde endişe edeceğiniz en ufak bir durum yok.

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Yani ben faturasini garanti belgesi olarak göreyim ve 2 yıl boyunca saklayayim.actim kullandım ve beni memnun etti.ses seviyesi yeterli.kulagimi kapatınca kesiliyor diyorlardi fakat biraz tuttum ve kesilme olmadı.yine de deneyimleyerek cihazı kullanicam.ilginiz için teşekkür ederim.aklinda soru olan varsa yardımcı olabilirim
Kutu değişebiliyor hocam temsili
Uzun belge kullanım kılavuzu vs vs vs
Fatura kargo poşeti üzerinde olur. Garantisi faturadır kaybetmeyin.
Forumda ki konuya not düşün vip üye için alışveriş yap konusu

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Yani ben faturasini garanti belgesi olarak göreyim ve 2 yıl boyunca saklayayim.actim kullandım ve beni memnun etti.ses seviyesi yeterli.kulagimi kapatınca kesiliyor diyorlardi fakat biraz tuttum ve kesilme olmadı.yine de deneyimleyerek cihazı kullanicam.ilginiz için teşekkür ederim.aklinda soru olan varsa yardımcı olabilirim

Hiçbir sıkıntı çıkmaz hocam rahat ol. Faturayıda sakla garanti süresi boyunca. Güle güle kullan :) ;)

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Hiçbir sıkıntı çıkmaz hocam rahat ol. Faturayıda sakla garanti süresi boyunca.
Almadan önce çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim.internette 120 civarına bile gördüm fakat alıp sahte çıkıp ugrastirmamasi için en garanti yol olan forum alışverişi bölümünden aldım.hatta üründe stok azalmış baya.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Almadan önce çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim.internette 120 civarına bile gördüm fakat alıp sahte çıkıp ugrastirmamasi için en garanti yol olan forum alışverişi bölümünden aldım.hatta üründe stok azalmış baya.

Bana değil forumumuza ve bu dürüst hizmet anlayışına sahip Cepporta teşekkür edin derim. Ama görüşleriniz için teşekkürler rica ederim. :) ;)

Üst Alt