Ana Başlık Airdots Dolandırıcılığı

Roe35

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Redmi note8
Konular
0
Hocam benim kulaklık orjinal mi, yoksa çakma mı acaba, bugün geldi kargo, iade şansım var.
Az önce sahte olan kulaklığı kargo firmasına teslim ettim ardından dönüşte mistore avm mağazasından aynısını satınaldım diyebilirimki bu konuda biraz tecrübeliyim. Malesef size gönderdikleri ürün orjinal değil. Kutu kalitesi farkı fotolardan çok belli olmuyor aynı başlıktaki sabah attığım fotolara bakabilirsiniz. Mağazadaki kulaklığın kutusunu incelerken fark barizdi, kutuya ve çıkan evraklara zarar vermeden hemen iade talebi oluşturup geri kargolayın

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Hocam dediğime niye bakmiyorsunuz?
Bakayım hocam, eve bıraktım kulaklığı, döner dönmez bakayım ona da.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Az önce sahte olan kulaklığı kargo firmasına teslim ettim ardından dönüşte mistore avm mağazasından aynısını satınaldım diyebilirimki bu konuda biraz tecrübeliyim. Malesef size gönderdikleri ürün orjinal değil. Kutu kalitesi farkı fotolardan çok belli olmuyor aynı başlıktaki sabah attığım fotolara bakabilirsiniz. Mağazadaki kulaklığın kutusunu incelerken fark barizdi, kutuya ve çıkan evraklara zarar vermeden hemen iade talebi oluşturup geri kargolayın
Yok hocam uğraşamam zaten, oluşturdum iade talebi, yarın veririm kargoya. Onunla mı uğraşacağım.

Son düzenleme:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.247
Bak yine sitemizden almayan bir arkadaş. Kaça aldınız acaba?

Roe35

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Redmi note8
Konular
0
Bak yine sitemizden almayan bir arkadaş. Kaça aldınız acaba?
Internetten almadım. xioami nin kendi avmdeki resmi mağazasından fiziki olarak satın aldım. 180 lira orjinalliğiyle alakalı problem olmasa gerek, daha fazla vakit ve emek kaybetmemek için çıkardım aradan.

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Denedim hiç ses çıkmadı normal kulaklık gibi dip sesi falan yoktu
Hocam benim sahte olanda aşırı bir dip ses vardı. Herhangi bir dip ses geliyor mu? Yani herhangi bir ses, müzik falan çalmazken ince bir frekans sesi geliyordu.

~Redmi 5 Plus~

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Bir adet tanıdığa almıştım, kalitesi gerçekten güzel bugünde bir adet kendime aldım banada hayırlı olsun bakalım. QCY T1 Pro yu bir yakınıma verdiğimden beri özlemini çekiyordum. ;( haha-- Bunun ses kaliteside fiyatına göre oldukça iyi bu fiyata zaten bunun gibi bir kablosuz kulaklık bulabileceğinizi pek sanmıyorum. Alan ve kullanan arkadaşlarımada hayırlı olsun. Ha birde rahat durmadım Niss kılıf siparişi verdim.giggle~~

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Bir adet tanıdığa almıştım, kalitesi gerçekten güzel bugünde bir adet kendime aldım banada hayırlı olsun bakalım. QCY T1 Pro yu bir yakınıma verdiğimden beri özlemini çekiyordum. ;( haha-- Bunun ses kaliteside fiyatına göre oldukça iyi bu fiyata zaten bunun gibi bir kablosuz kulaklık bulabileceğinizi pek sanmıyorum. Alan ve kullanan arkadaşlarımada hayırlı olsun. Ha birde rahat durmadım Niss kılıf siparişi verdim.giggle~~
ben çok beğendim daha 1 müzik dinlememe rağmen.ses seviyesi sonda ve 2 kulaklıkta takılı olarak bir denedim çok fena ses veriyor.parasını hak ediyor.ucuz kılıf var mı nereden alabilirim.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
ben çok beğendim daha 1 müzik dinlememe rağmen.ses seviyesi sonda ve 2 kulaklıkta takılı olarak bir denedim çok fena ses veriyor.parasını hak ediyor.ucuz kılıf var mı nereden alabilirim.

Redmi Airdots için kılıfları alanların yorumlarına baktımda uymuyor ve aşırı toz bırakıyor demişler Hepsiburada üzerinde vardı yanılmıyorsam diğer yandan Aliexpresste olanlarda aynı zaten değişen birşey yok. Siz telefon için kılıf soruyorsanız var market sitesinde bu arada bazı modeller için.

HaQaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
Hayırlı olsun hocam.

~Redmi 5 Plus~

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Benim aldığım üründe sahte çıktı, satıcı ile görüştüm iade alacaklar.
Onlarda benim geri dönüşüm üzerine farkında oldular, ellerindeki ürünleri ithalatçı firmaya iade etmişler. Kutu altında wireless yerine wirelesa yazıyor bende oradan fark ettim.
Diğer her tarafı orijinal gibiydi.

Ekli dosyalar

• IMG_20191119_141044.jpg
    IMG_20191119_141044.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 41
Üst Alt