Ana Başlık Airdots Dolandırıcılığı

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Arkadaşlara tekrar tekrar geçmiş olsun diyor, ve düşünen arkadaşlar için forumumuzun market linkini tekrar buraya ekliyorum almayı düşünenlerede şimdiden hayırlı olsun tercih bunun üzerine tabiki siz değerli arkadaşların. :)

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39
Diğer taraftan size fatura gönderselerde zannediyorum ki faturada belirtilen ürünün marka model bilgileri yer almaz standart "Bluetooth kulaklık" yazarlar. Çünkü gönderdikleri ürünün merak etmeyin sahte olduğunun onlarda farkındalar işi yokuşa sürmek için ithalatçıları bahane ediyorlar insan toptan aldığı ürün hakkında bilgi olmaz mı arkadaş ?
Yani bence de bilmeleri lazım. Ama kafamda karışıyor dolandırıcı olsalar geri almamak için bin takla atarlar

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Yani bence de bilmeleri lazım. Ama kafamda karışıyor dolandırıcı olsalar geri almamak için bin takla atarlar

Geri almamaktan başka çaresi yok varmı öyle şey. Bariz sahte ve faturasız ürün satışı yapıyorlar önce maliye sonrada sahte ürün kaçakçılığından öperler. Yani olayın peşine düşün her şekilde öperler bu arkadaşları. :)

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39
Arkadaşlara tekrar tekrar geçmiş olsun diyor, ve düşünen arkadaşlar için forumumuzun market linkini tekrar buraya ekliyorum almayı düşünenlerede şimdiden hayırlı olsun tercih bunun üzerine tabiki siz değerli arkadaşların. :)

rock~~ 3 kuruş fazla olsun sağlam olsun. En güzeli bu. Ben eşime note 8 pro alcaktim 2100 tl varken 2500 TL aldım sırf içim rahat etsin diye. Yoksa kendim kaçak mi 8se kullanıyorum

HaQaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
Hocam şahsen ürünün sahte olduğunu anlamayıp kullanacak yüzlerce kişi olacaktır. Bundan eminim. Ben bu forumda olmasam bende aynı şekilde kullanacaktım. Aslında değişim isteyip tekrar gelecek ürünle devam edecektim. Benimki kusurlu üründü (bir önceki açtığım konumda mevcut).

~Redmi 5 Plus~

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39
Hocam şahsen ürünün sahte olduğunu anlamayıp kullanacak yüzlerce kişi olacaktır. Bundan eminim. Ben bu forumda olmasam bende aynı şekilde kullanacaktım. Aslında değişim isteyip tekrar gelecek ürünle devam edecektim. Benimki kusurlu üründü (bir önceki açtığım konumda mevcut).

~Redmi 5 Plus~
Ülkemizde herkes dolandırıcı. Cindeki adam bile daha dürüst. Şu vergiler gelmese bunlar gene iş yapamazdida artık aliexpress gibi yerlerde çok ucuz gelmediğinden böyle dolandiricilarin eline düşüyoruz.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Ülkemizde herkes dolandırıcı. Cindeki adam bile daha dürüst. Şu vergiler gelmese bunlar gene iş yapamazdida artık aliexpress gibi yerlerde çok ucuz gelmediğinden böyle dolandiricilarin eline düşüyoruz.

Ahirette o gün geldiği zaman iki elim yakalarında olacak. Burada yiyen yiyene ahiret inancına sahip insan sayısı çok az diyorum ya hep kazık çakmış gibi yaşayacaklarını düşünüyorlar buzamana kadar yaşayanların hangisi var ?

HaQaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
Malesef öyle. Ben aliexpressten onlarca ürün sipariş ettim. Neredeyse hiçbirinde sıkıntı çıkmadı. Sırf kargo süreleri can sıkıyordu. Birde üstüne vergiler eklenince artık ordanda alamaz oldum çünkü Türkiyedeki fiyatıyla aynı paraya denk gelmeye başlamıştı. Bunun böyle olması en çok dolandırıcıların işine yaradı :/

~Redmi 5 Plus~

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Arkadaşlar bu ürün orjinal mi, değilse iade edeyim ben. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• IMG_20191119_150529.jpg
    IMG_20191119_150529.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20191119_150536.jpg
    IMG_20191119_150536.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 43
Üst Alt