- Adım
- Diyar bekir
- Cihazım
- 13 ULTRA
- Konular
- 13
Amazon.comda ara ara indirim oluyor. satıcı amazon olacak. takip edin oradan. Yanlış hatırlamıyorsam 70liraya falan almıştım.Kablolu earpods orjinal uygun bulamadım hocam bende almak istiyorum alakasız ama.
1300 liralık jbl kullanıyorum. Ses konusunda aşırı hassasım. Jbl Reflect fit. Ardotsun ses kalitesi çok daha fazla. Cihazınızın orijinalliğini bir kez daha kontrol etmenizde fayda olduğunu düşünüyorum ki tüketici haklarınız kapsamında herhangi bir hak kaybına uğramayın.
Bununla birlikte 80 TL'ye de bu ürünün gümrük ve diğer eş etkili vergiler dahil getirilebileceğini düşünmüyorum. Orjinal bir airdotsun belirtilen 80tl'ye satıcı karı dahil getirilebilmesi için fatura satış bedelinde kıymet saptırması yapılması gerekir. Çok çok düşük kıymet beyan edilip az vergi ödeyerek. Ki bu da kaçakçılık suçunu oluşturur. Bir Gümrük memuru olarak belirtmek istedim.
arkadaşın yazdığı gibi fatura 130lira, ben çek ile 80e aldım. evet orjinal kulaklık, beğenmedim ben, 30liralık bt kulaklıklardan iyi, apple kabloludan kötü. Cihazda düzgün bass yok. Bu fiyata anca bu kadar, 120ye falan alsaydım üzülürdüm. Viper4android ile belki adam olur.
Sizin bahsettiğiniz 1300 liralık vs kulaklıklarla yarışacak seviyede değildir.(100liralık apple kulaklığa göre çıkarım yaptım)
Telefonla konuşmayı düşünen kesinlikle almasın.
Son düzenleme: