Ana Başlık Airdots Dolandırıcılığı

hakan şahin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hakan şahin
Cihazım
mi mix2
Konular
0
Trendyoldan aldığım kulaklığı sahte diye bende iade etmek zorunda kaldım açıklama kısmınada orjinal olmadığını belirttim sorgusuz sualsiz aldılar. Getiren firma adı everest diye geçiyordu kutunun etiketi üstünde. Birebir çok başarılı kopyasıydı hiç bir şekilde ele takılan bir yazısı yada silikon uclarında bir işçilik hatası vardı.Kutusu orjinalle aynıydı rengi noktalı kısımları vs. Ama güvenlik bandrolü yoktu İlk kullanımda telefon cebimdeyken baya kopmalar yaşadım arkasındaki wireless yazısının yanlış yazıldığını farkettim wirelesa yazıyordu. Diğer farkettiğim şey ise şarj girişinin içine ışık tutunca plastik kalitesiydi.

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk

ArdaBey

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yavuz Stinso
Cihazım
Redmi note8 pro
Konular
2
Bu yazıyı gördüm biraz önce sanırım kesin anlama yöntemi bu görünüşten sonra.
"Burada çok çakma airdots konusu görüyorum.Kesin öğrenmek için aşağıdaki programı telefonunuza yükleyip satıcı ismine bakabilirsiniz satıcı ismi Dongguan Liesheng Electronic Co. Ltd. ve Dongguan Hele Electronics Co. Ltd. gibi bişey yazmalı

"
Dongguan liesheng çıktı Bluetooth scannerda arkadaşın dediği 2 şey daha vardı onlari da denedim kulaklığın içindeki yazı 2 kualkliktada var(normalde sadece sağ kulaklikta var diye biliyorum)ve pedler şeffaf ama içinde desen yok dümdüz

apshaco

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ünal
Cihazım
Mi 4
Konular
0
Dongguan liesheng çıktı Bluetooth scannerda arkadaşın dediği 2 şey daha vardı onlari da denedim kulaklığın içindeki yazı 2 kualkliktada var(normalde sadece sağ kulaklikta var diye biliyorum)ve pedler şeffaf ama içinde desen yok dümdüz
Aynen benimki de böyle

ArdaBey

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yavuz Stinso
Cihazım
Redmi note8 pro
Konular
2
Dalga mı geçiyorsun okuduğunu mu anlamıyorsun bilader. Reflect fit demişim ne kablolu kulaklığı. Madem kulaklıktan bi habersin ne diye yorum yapıyorsun. Bu cahil cesaretine de hayranım milletteki. Hayret bi olay ya. Güzel güzel olayı anlatayım arkadaş mağdur olmasın süreleri kaçırmasın iade vs olacaksa diye bilgilendirme yapıyorum adam çıkmış kablolu kulaklık diyor.

Tabi 10 tane mesaj birbirine girmiş. Mesajlar karıştı. Bana diyor sandım. Arkadaştan özür dilerim. Bu mesaj da burda dursun.
Sıkıntı yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kutunun içindeki yansıma yok sadece ben de çakma mıdır acaba ?

Aynen ben de iyice tedirgin oldum herşeyine bakuıyorum üründen zevk alamadım sahte mi değil mi diye uğraşa uğraşa :D.Siz de dip ses oluyor mu peki ? Benim sağ kulaklıkta dip ses var.
Sağ kulaklikta cızırtı var mı sizde şarkı durduğunda veya hicbisey yokken çok az seviyede birkaç saniye?dipses şarkı durduğunda 3-4 saniye oluyor bende de

Hocam ben de turuncu mağazadan aldım.Bugün geldi ürün internetteki videolardaki herşey yok dediğiniz gibi delta garanti belgesiyle geldi.

Hocam ben de turuncu mağazadan aldım.Siz emin olduğunuza göre daha iyi anlıyorsunuz galiba.Sizin ürün de böyle miydi ?
Ya benimde kutunun arkası böyle yazılar çok silik değilde belirgin gibi ne diyosun bu işe?

Son düzenleme:

ArdaBey

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yavuz Stinso
Cihazım
Redmi note8 pro
Konular
2
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Arkadaşlar bilgili biri Allah rızası için yardımcı olsun,bu yazılar tam silik değil bu yazılar dışında bi kusur göremedim ben ama replika olursa Allah korusun kulakta patlayabilir.Keske sitenin marketinden alsaydim 80 lira diye aldım ama 2 gündür orjinalmi replikami diye başım ağrıdı.

ankara99

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
note 3
Konular
1
Arkadaşlar %100 orijinal nereden bulabilirim?

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Arkadaşlar bilgili biri Allah rızası için yardımcı olsun,bu yazılar tam silik değil bu yazılar dışında bi kusur göremedim ben ama replika olursa Allah korusun kulakta patlayabilir.Keske sitenin marketinden alsaydim 80 lira diye aldım ama 2 gündür orjinalmi replikami diye başım ağrıdı.

resimag.com/p1/79658964a97.jpeg
Bendeki bu. Resmi karanlıkta flasla şimdi çektim. Ondan parlamis olabilir.
Senin kulaklıkta orjinaldir merak etme.
Telefon modeli ne?

apshaco

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ünal
Cihazım
Mi 4
Konular
0
Sıkıntı yok.

Sağ kulaklikta cızırtı var mı sizde şarkı durduğunda veya hicbisey yokken çok az seviyede birkaç saniye?dipses şarkı durduğunda 3-4 saniye oluyor bende de

Ya benimde kutunun arkası böyle yazılar çok silik değilde belirgin gibi ne diyosun bu işe?
Aynen benim de öyle bir cızırtı var Bluetooth modelin ne ? O da önemli galiba bu cızırtı konusunda.

ArdaBey

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yavuz Stinso
Cihazım
Redmi note8 pro
Konular
2
resimag.com/p1/79658964a97.jpeg
Bendeki bu. Resmi karanlıkta flasla şimdi çektim. Ondan parlamis olabilir.
Senin kulaklıkta orjinaldir merak etme.
Telefon modeli ne?
Ayni yerden aldık zaten,seninki orjinalse benimki de orjinaldir diye düşünüyorum.Cihaz rn8 pro

Aynen benim de öyle bir cızırtı var Bluetooth modelin ne ? O da önemli galiba bu cızırtı konusunda.
5.0

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Poco F6 Pro
Meslek
Ekonomist
Konular
76
İnternetten bir şey alırken gerçekten dikkat etmek gerekiyor. Fiyat da belirleyici bir unsur. Dün normalde 1200 TL olan JBL hoparlörü 200 TL'ye satıyorlardı Trendyol'da. Hem de JBL etiketiyle satıyorlardı. Site de güvenilir olunca yanılgıya düşebiliyoruz.

Üst Alt