Ana Başlık Airdots Dolandırıcılığı

pileyboy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
inci
Cihazım
note 6 pro
Konular
0
merhaba hocam kutunun yanında bu barkoddan varmış sizin kutuda varmı kare kod okuyucuyla taratma şansınız varmı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yok hayır benim o kısımda ithalaçı firmanın etiketi var, bende Nethouseyi aradım onlar söyledi

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Bende 80liraya aldım trendyoldan.
Turuncumagazadan. Bakalım orjinal mi gelecek.. 100lira limit belirlemistim bu kulaklığa kafamda iyi denk geldi:)
Turuncu mağazadan alan oldu mu başka?
50tllik kuponla aldım. Sorulmadan söyleyeyim.

ArdaBey

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yavuz Stinso
Cihazım
Redmi note8 pro
Konular
2
Bende 80liraya aldım trendyoldan.
Turuncumagazadan. Bakalım orjinal mi gelecek.. 100lira limit belirlemistim bu kulaklığa kafamda iyi denk geldi:)
Turuncu mağazadan alan oldu mu başka?
50tllik kuponla aldım. Sorulmadan söyleyeyim.
Ben de 80 TL'ye aldım aynı yerden kuponla.Umarım orijinal çıkar ürün.

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Ben de 80 TL'ye aldım aynı yerden kuponla.Umarım orijinal çıkar ürün.

benimki geldi, orjinal.
Yalnız kalitesini beğenmedim. Bass'lar kötü abartıldığı kadar iyi değil. ses seviyesi düşük.
Şimdi kablolu apple earpods ile karşılaştırdığımda apple daha iyi. Tabi kablolu olma faktörüde var. Ben beğenmedim şahsen.

Mic-Tramp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Redmi note7
Meslek
Öğrenci
Konular
26
benimki geldi, orjinal.
Yalnız kalitesini beğenmedim. Bass'lar kötü abartıldığı kadar iyi değil. ses seviyesi düşük.
Şimdi kablolu apple earpods ile karşılaştırdığımda apple daha iyi. Tabi kablolu olma faktörüde var. Ben beğenmedim şahsen.
Kablolu earpods orjinal uygun bulamadım hocam bende almak istiyorum alakasız ama.

ArdaBey

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yavuz Stinso
Cihazım
Redmi note8 pro
Konular
2
benimki geldi, orjinal.
Kalite göreceli kavram hocam,şahsen ben earpods veya jblden geçmediğim için begenecegimi düşünüyorum,umarım beklediğim gibi çıkar.Birde bütün unsurları kontrol ettinizmi?
Kutunun rengi,90° açılması,bağlanması falan?

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
benimki geldi, orjinal.

1300 liralık jbl kullanıyorum. Ses konusunda aşırı hassasım. Jbl Reflect fit. Ardotsun ses kalitesi çok daha fazla. Cihazınızın orijinalliğini bir kez daha kontrol etmenizde fayda olduğunu düşünüyorum ki tüketici haklarınız kapsamında herhangi bir hak kaybına uğramayın.

Bununla birlikte 80 TL'ye de bu ürünün gümrük ve diğer eş etkili vergiler dahil getirilebileceğini düşünmüyorum. Orjinal bir airdotsun belirtilen 80tl'ye satıcı karı dahil getirilebilmesi için fatura satış bedelinde kıymet saptırması yapılması gerekir. Çok çok düşük kıymet beyan edilip az vergi ödeyerek. Ki bu da kaçakçılık suçunu oluşturur. Bir Gümrük memuru olarak belirtmek istedim.

Son düzenleme:

ArdaBey

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yavuz Stinso
Cihazım
Redmi note8 pro
Konular
2
1300 liralık jbl kullanıyorum. Ses konusunda aşırı hassasım. Jbl Reflect fit. Ardotsun ses kalitesi çok daha fazla. Cihazınızın orijinalliğini bir kez daha kontrol etmenizde fayda olduğunu düşünüyorum ki tüketici haklarınız kapsamında herhangi bir hak kaybına uğramayın.

Bununla birlikte 80 TL'ye de bu ürünün gümrük ve diğer eş etkili vergiler dahil getirilebileceğini düşünmüyorum. Orjinal bir airdotsun belirtilen 80tl'ye satıcı karı dahil getirilebilmesi için fatura satış bedelinde kıymet saptırması yapılması gerekir. Çok çok düşük kıymet beyan edilip az vergi ödeyerek. Ki bu da kaçakçılık suçunu oluşturur. Bir Gümrük memuru olarak belirtmek istedim.
Ürün zaten 130 TL,trendyolun 100 TL üstüne 50 lira indirim yaptığı efsane kuponla beraber 80 TL'ye geliyor bu ürün.

Üst Alt