Rom AbhiX ROG Edition Tulip Final [Android 10 EOL] 12.6

Kadirgumus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 6
Konular
11
Strix nonoc 4.5. Başka kernel denemeyin oc versiyonu gereksiz ısıya sebep olacaktır özellikle aramalarda ısı yapıyordu bende. Nonoc akıcılık konusunda aynı; ısı ve pil konusunda daha iyi.
Mystick kullanıyordum uzun zamandır, dokunmatik de sıkıntılar yaşamaya başladım, dün gece strix 4.6 oc kurdum fena değil hava soğuk olduğu için ısınma da hissedilmiyor, ama dediğiniz gibi madem gereksiz yere Oc kullanmayayım, teşekkürler.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Mystick kullanıyordum uzun zamandır, dokunmatik de sıkıntılar yaşamaya başladım, dün gece strix 4.6 oc kurdum fena değil hava soğuk olduğu için ısınma da hissedilmiyor, ama dediğiniz gibi madem gereksiz yere Oc kullanmayayım, teşekkürler.
Romun içinde gelen strix 4.6 non oc kullanmanızı tavsiye ederim herhangi bi x kernel yüklemek cihazın stabilitesini performansını bozuyor. Belki rom geliştiricisi kernelde ufak tefek değişiklikler yapmıştır bilemeyiz.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Bana gereksiz geliyor ama dediğiniz gibi havalar soğudu fazla hissedilmiyor olabilir. Benim fikrime ek olarak siz de deneyip fikrinizi sunarsanız güzel olur. :)

Kadirgumus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 6
Konular
11
Bana gereksiz geliyor ama dediğiniz gibi havalar soğudu fazla hissedilmiyor olabilir. Benim fikrime ek olarak siz de deneyip fikrinizi sunarsanız güzel olur. :)
Dediğiniz gibi kurdum 2 saat kadar kullanıyorum, hız ve akıcılık konusunda biraz bile fark yapmadı aynı stabilite, Call of duty oynuyorum genelde, FPS kaybı oluşmadı.
Gerçekten de Oc versiyonu gereksizmiş haklısınız, teşekkürler :)

Kadirgumus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 6
Konular
11
Son günlerde parmak izi ve yakınlık sensörüm çalışmıyor, romu tekrar kurdum, persist flaşladım bana mısın demedi, sorun donanımsal duruyor ama güvenlik uygulamasını güncellemiştim onu kaldırdığımmda ayarlarda parmak izi seçeneği tekrar gelmişti ama bir süre sonra yine gitti, bu konuda yazılımsal fikri olan var mı?

Mİ flash ile orjinal Roma dönmeyi de deneyeceğim fakat bu romdan da vazgeçemem.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Son günlerde parmak izi ve yakınlık sensörüm çalışmıyor, romu tekrar kurdum, persist flaşladım bana mısın demedi, sorun donanımsal duruyor ama güvenlik uygulamasını güncellemiştim onu kaldırdığımmda ayarlarda parmak izi seçeneği tekrar gelmişti ama bir süre sonra yine gitti, bu konuda yazılımsal fikri olan var mı?

Mİ flash ile orjinal Roma dönmeyi de deneyeceğim fakat bu romdan da vazgeçemem.
Mi flashla global rom yükleyip tekrar full wipe çekerek bu roma dönün yazılımsal ise düzelicektir. Apk olarak sistem uygulamalarını güncellemenizi önermem telefonu iyileştiren değil kötüleştiren bi durum forumda birisi cihazını brick yaptı. çünkü o güncelleme olarak gözüken apkmirrora atılan sistem uygulamalarını hangi cihaza sunulucağını yada sunulmayacağını hangi android sürümüne odaklı olduğunu xiaomi biliyor.

Kadirgumus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 6
Konular
11
Mi flashla global rom yükleyip tekrar full wipe çekerek bu roma dönün yazılımsal ise düzelicektir. Apk olarak sistem uygulamalarını güncellemenizi önermem telefonu iyileştiren değil kötüleştiren bi durum forumda birisi cihazını brick yaptı. çünkü o güncelleme olarak gözüken apkmirrora atılan sistem uygulamalarını hangi cihaza sunulucağını yada sunulmayacağını hangi android sürümüne odaklı olduğunu xiaomi biliyor.
Anladım. Dediğiniz yapacağım teşekkürler, bundan sonra sistem uygulamaları güncelleyici ne yüklerse o artık.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Anladım. Dediğiniz yapacağım teşekkürler, bundan sonra sistem uygulamaları güncelleyici ne yüklerse o artık.
Bahsettiğiniz xiaominin sistem uygulama güncelleyicisi ise bunu rog romda aktif ediyosanız onuda kullanmayın çünkü geliştirici cihaz model kodunu mi 10 ultra olarak göstermiş :) bi sürü platform cihazı mi 10 ultra olarak tanıyor yanlış şeyler olabilir yine :D bence rog romu olduğu gibi kullanıp playstore dışında güncelleme almamak en doğru karar olur yinede siz bilirsiniz.

Kadirgumus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 6
Konular
11
Bahsettiğiniz xiaominin sistem uygulama güncelleyicisi ise bunu rog romda aktif ediyosanız onuda kullanmayın çünkü geliştirici cihaz model kodunu mi 10 ultra olarak göstermiş :) bi sürü platform cihazı mi 10 ultra olarak tanıyor yanlış şeyler olabilir yine :D bence rog romu olduğu gibi kullanıp playstore dışında güncelleme almamak en doğru karar olur yinede siz bilirsiniz.
Hiç o açıdan düşünmemiştim teşekkür ederim :)

melih51

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melih Vurmaz
Cihazım
Redmi Note 6pro
Konular
22
hangi sürümü önerirsiniz? iyi forumlar

Üst Alt