Rom AbhiX ROG Edition Tulip Final [Android 10 EOL] 12.6

Ekimhuso

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Note 6 pro 64
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Arkadaşlar bu romu yüklediğimden beri wifi interneti ve mobil veriden internet sıkıntısı yaşıyorum arada bazen hiç bi şekilde internete erişim yapamıyorum. Cihazı yeniden başlattığım zaman sorun çözülüyor ancak yine tekrar tekrar gün içerisinde oluyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Ayrıca çözümü nedir ? İyi forumlar.

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Romda wifi veya mobil veri problemi yaşamadım. 3 ayrı cihazda bu romu kurdum. Onlarda da böyle bir sorun olmadı. Sıfır hata bir rom. Romu yeniden kurmaniz tavsiye olunur...

Kadirgumus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 6
Konular
11
Arkadaşlar bu romu yüklediğimden beri wifi interneti ve mobil veriden internet sıkıntısı yaşıyorum arada bazen hiç bi şekilde internete erişim yapamıyorum. Cihazı yeniden başlattığım zaman sorun çözülüyor ancak yine tekrar tekrar gün içerisinde oluyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Ayrıca çözümü nedir ? İyi forumlar.
Bu sorunu bende yaşıyorum, bazen Twitter ya da Instagram internete bağlı olmama rağmen hiç tepki vermiyor sayfayı yenilemiyor, ama ilginç biçimde Chrome da internet sıkıntısı yaşanmıyor, defalarca kurdum romu, VPN denedim, modüller yükledim ama sorunu çözemedim

Ekimhuso

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Note 6 pro 64
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Bu sorunu bende yaşıyorum, bazen Twitter ya da Instagram internete bağlı olmama rağmen hiç tepki vermiyor sayfayı yenilemiyor, ama ilginç biçimde Chrome da internet sıkıntısı yaşanmıyor, defalarca kurdum romu, VPN denedim, modüller yükledim ama sorunu çözemedim
Acaba romu kurarken reklam engellemeyi açtığımız için oluyor olabilir mi diyeceğim ama ben etkinleştirmedim.

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Sayfa yenilememe durumu ram kaynakli olabilir. Çünkü 12.6 çok fazla ram kullaniyor...özellikle görsel öğelerin çok fazla olduğu uygulamalarda bu türden bir durumun yaşanma potansiyeli var. Bu durum Ramdan ziyade cihazın donanımdan kaynaklanan bir sorun.

Kadirgumus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 6
Konular
11
Sayfa yenilememe durumu ram kaynakli olabilir. Çünkü 12.6 çok fazla ram kullaniyor...özellikle görsel öğelerin çok fazla olduğu uygulamalarda bu türden bir durumun yaşanma potansiyeli var. Bu durum Ramdan ziyade cihazın donanımdan kaynaklanan bir sorun.
O durumda uygulamaları kapatıp açınca yani ramı boşaltınca düzelmesi gerekir ama telefonu yeniden başlatınca düzeliyor, bariz internet sorunu var ama sebebini bulamadım, ara sıra yaptığı için şimdilik büyük bir sıkıntı değil benim için.

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Uygulamayı kapatmak sorunu gidermiyor maalesef... Ramjet ile Rami boşaltmaniz lazım. Düzeldigini göreceksiniz.

swedboy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kazım kazma
Cihazım
gmd
Konular
0
internete chrome ile bağlandığımda sayfada bağlanma sorunu ve donmalar olduğu için opera ile internete bağlanıyorum romda başkaca bir sorun göremedim. kullanmadığım sistem uygulamalarını rootsuz telefondan kaldırmak için tavsiye edebileceğiniz bir yöntem var mı. chromeyi kaldırıp tekrar kurmak için

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Uygulamayı kapatmak sorunu gidermiyor maalesef... Ramjet ile Rami boşaltmaniz lazım. Düzeldigini göreceksiniz.
Malesef sorunun nedeni bu değil ben de yaşıyorum sorunu. Bazen 1.1.1.1 uygulamasıyla çözüyorum bazen o bile internete erişemiyor. Bu sıkıntıyı ilk kurduğumda yaşamamıştım. Firmware sorunu olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birebir aynı.

Üst Alt