Rom AbhiX ROG Edition Tulip Final [Android 10 EOL] 12.6

EvolvedPowerst

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şevket
Cihazım
Redmi
Konular
7
Hayalet ekran sorununu nasıl çözerim? Root atmadan yol var mı? Bu rom için konuşuyorum yek sıkıntım hayalet ekran.

EvolvedPowerst

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şevket
Cihazım
Redmi
Konular
7
Bir de ayarlarda sürüm 12.6 Beta yazıyor, yeni sürümü gelecek mi acaba?

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Sözde EOL yani end of life yani son sürüm olmalıydı. Bundan sonra 1-2 sürüm çıktı ama boşverin. Zaten eklediklerini de kaldırmışlar siteden galiba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Smartpack kernel manager ile renkleri düşürerek çözüyorlar.

Powerst

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
15
Sözde EOL yani end of life yani son sürüm olmalıydı. Bundan sonra 1-2 sürüm çıktı ama boşverin. Zaten eklediklerini de kaldırmışlar siteden galiba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Smartpack kernel manager ile renkleri düşürerek çözüyorlar.
Rog spark ve eleven v2 sürümlerini denediniz mi?

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
72
Hayalet ekran sorununu nasıl çözerim? Root atmadan yol var mı? Bu rom için konuşuyorum yek sıkıntım hayalet ekran.
Bende de vardı hayalet ekran 12.5.1 deyken. 12.5.2 geldiğinde düzelmişti. Root atmadan yeni ve güncel sürüm yükleyebilirsiniz. PC ya da recovery olarak

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Rog spark ve eleven v2 sürümlerini denediniz mi?
Hayır eleven dediğiniz MIUI 11'di galiba onlar da bu rom kadar stabil değil. Ne kadar denemesemde yorumları takip ediyorum. Spark hakkında fikrim ve bilgim yok. A11 gelmeyecek bu roma, bu romu yapan adam rogu ve rom portlamayı bıraktım demişti. Başka biri çıkıp yapmazsa a11 gelemeden bitti :) Demiştim zaten a11de brick sorunu var diye. Ben de isterdim a11 olsun akıcı olsun kullanalım ama durum a11 aosplarda böyle iken MIUIdan daha iyi performans beklemiyorum.

mehmetcik07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
note 6 pro
Konular
1
pixel experience kullanıyordum forumdaki romdan bahsediyorum akıcılık olarak gayet iyiydi fakat çok sade olmasının yanında telefon hücresel veri açıldığında kendini resetliyordu strix kernel yükledim üzerine normal kullanımda da resetlemeye başladı bu romu deneyeyim dedim bu kadar iyi yorum görünce yine aynı şekilde strix kerneli seçip yükledim akicilik olarak pixelle inanılmaz bir fark yok. pes 2021 mobile oynuyorum 3 4 rom denedim en akıcı bu rom da oynayabildim ısınma ve kasma yapmıyor pixel de de ısınma ve kasma yoktu ama bu kadar akıcı değildi şarj da çok hızlı tükeniyordu fakat bu romun batarya performansı da harika. ikisi arasında kalıp da karar veremeyenler için deneyimlerimi paylaşmak istedim kesinlikle bu romu tereddütsüz kurabilirsiniz.

Üst Alt