Hattım Vodafone, sadece bölgesel yerlerde çekmiyor bazen. Ama arada bir 4G bağlantısı hiç olmuyor nadir de olsa. Bazen iki defa kapatıp açmam gerekiyor.Bu romda 4g de problem yaşıyorum inanılmaz yavaş 3gye aldığım zaman çok daha iyi bir hız yakalıyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı? (cihazın çekmeme gibi bir problemi yok)
M2007J1SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Global romla karşılaştırıp bizi de bilgilendirirseniz sevinirim bende de sanki 4g daha düşük hız veriyor. Ama telefondan mı romdan mı bilmiyorum. Rom çok akıcı olduğu için değiştirmeye korkuyorum, stabilliği bozulur diye.Bu romda 4g de problem yaşıyorum inanılmaz yavaş 3gye aldığım zaman çok daha iyi bir hız yakalıyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı? (cihazın çekmeme gibi bir problemi yok)
4 g de download hızım 0.2mpbs global romda iken aynı yerde 30-40 alıyordum. 3g de problem yok 6-7 arası alıyorum.Global romla karşılaştırıp bizi de bilgilendirirseniz sevinirim bende de sanki 4g daha düşük hız veriyor. Ama telefondan mı romdan mı bilmiyorum. Rom çok akıcı olduğu için değiştirmeye korkuyorum, stabilliği bozulur diye.
Ben arkadaşın 150-300mbps aldığı yerde 40-50 alıyorum bana yeterli açıkçası ama düşük olduğunu hissediyorum.4 g de download hızım 0.2mpbs global romda iken aynı yerde 30-40 alıyordum. 3g de problem yok 6-7 arası alıyorum.
RN5'in geliştiricileri çok fena. Redmi note 5 a11 çoktan aldı zaten sürüyle a11 romu var tulip için aynı şeyi beklemeyin. Bizim cihaz a11de brick oluyor çözümü hala bulunamadı.(Şuan durum ne bilmiyorum) Hatta a11 1-2 tane var kurup unbrick yapıyorsun vs. Bizim telefona düzgün MIUI A11 gelmeyecek bence.Redmi note 5 için Android 11 güncellemesi ile paylaşılmış, bir aksilik olmazsa bu telefona da gelir yakında.
Strix nonoc 4.5. Başka kernel denemeyin oc versiyonu gereksiz ısıya sebep olacaktır özellikle aramalarda ısı yapıyordu bende. Nonoc akıcılık konusunda aynı; ısı ve pil konusunda daha iyi.Beyler bu romda hangi kerneli kullanıyorsunuz?