Rom AbhiX ROG Edition Tulip Final [Android 10 EOL] 12.6

Kadirgumus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 6
Konular
11
SD kart taktım telefona, Kamera ayarlarından çekilen fotoğrafların SD karta kaydedilmesi seçeneğini seçip çıkıyorum, seçilmemiş gibi duruyor yani çekilen fotoğrafları kaydetmiyor SD karta, Spotify şarkılarını da SD karta aktaramadım ayarlarda seçenek gelmedi, sanırım ilk defa romun bir sıkıntısını buldum.

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
SD kart taktım telefona, Kamera ayarlarından çekilen fotoğrafların SD karta kaydedilmesi seçeneğini seçip çıkıyorum, seçilmemiş gibi duruyor yani çekilen fotoğrafları kaydetmiyor SD karta, Spotify şarkılarını da SD karta aktaramadım ayarlarda seçenek gelmedi, sanırım ilk defa romun bir sıkıntısını buldum.
Cihaz ve sistem Sd kartı görüyor ama uygulamalar görmüyor. Temalar, kamera vs. Uygulamalar verilerini SD kayda kaydetmiyor. İzinlerle alakalı bir mevzu olabilir. Fırsat buldugumda çözümüne bakicam... Sistemle alakalı bir mevzu olsa SD kartı görmez,karttaki müzik video ve resimleri oynatamazdi. Bu açıdan ilginç..çözümü illa ki vardır...

Kadirgumus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 6
Konular
11
Cihaz ve sistem Sd kartı görüyor ama uygulamalar görmüyor. Temalar, kamera vs. Uygulamalar verilerini SD kayda kaydetmiyor. İzinlerle alakalı bir mevzu olabilir. Fırsat buldugumda çözümüne bakicam... Sistemle alakalı bir mevzu olsa SD kartı görmez,karttaki müzik video ve resimleri oynatamazdi. Bu açıdan ilginç..çözümü illa ki vardır...
Ayarlarda depolama seçeneklerinde sd kart depolama seçeneğini seçince geri atıyor, Spotify gördü mesela şarkıları taşıma imkanı da verdi, yazılımsal bir sıkıntı gibi görünüyor, çekilen fotoğraflar doğrudan SD karta kaydedilsin, Spotify şarkıları SD karta aktarılsın yeterdi, önemli bir sıkıntı değil bence.

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Ayarlarda depolama seçeneklerinde sd kart depolama seçeneğini seçince geri atıyor, Spotify gördü mesela şarkıları taşıma imkanı da verdi, yazılımsal bir sıkıntı gibi görünüyor, çekilen fotoğraflar doğrudan SD karta kaydedilsin, Spotify şarkıları SD karta aktarılsın yeterdi, önemli bir sıkıntı değil bence.
Sistem bazı uygulamalara SD kart ile ilgili işlem izni vermiyor. Manuel olarak ayarlanabilenlerde problem yok ama ayarlamayanlarda sorun var. Sistem üzerinden SD kartta kopyalama kesme yapıştırma işlemleri yapilabiliyor. Çözümünu araştırıyorum bulursam yazicam.. izin ve kısıtlamalarla ilgili bir durum...

miço40

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet Miraç
Cihazım
Note 6 pro
Konular
6
Bu rom güncellemeleri ota üzerinden otomatik olarak mı alacak yoksa güncelleme gelince romu tekrar mı indirip kuracağım?

M2007J1SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cepkutusu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
12
Bu rom güncellemeleri ota üzerinden otomatik olarak mı alacak yoksa güncelleme gelince romu tekrar mı indirip kuracağım?

Güncelleme olmayacaktır bu sürüm final sürümü rom en son halini almış şekli android 11-12 üzerine geliştirme yapabilir rom yapımcısı

miço40

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet Miraç
Cihazım
Note 6 pro
Konular
6
Hala bu romu kullanan arkadaşlar ortalama kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0

7-7.5 saat. Ultra modda 9 saati de gördüm... Başlıkta tüm deneyimler ve roma ilişkin tüm bilgiler paylaşılmış zaten... Okumanızda fayda var; romu ezbere kurmayın...

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48

5 şebekem çoğu zaman yalnızca acil aramalar oluyor yani çekmeyen yerdeyim.

miço40

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet Miraç
Cihazım
Note 6 pro
Konular
6
7-7.5 saat. Ultra modda 9 saati de gördüm... Başlıkta tüm deneyimler ve roma ilişkin tüm bilgiler paylaşılmış zaten... Okumanızda fayda var; romu ezbere kurmayın...
Okudum yalnız benim beklentilerim biraz daha fazlaydı gerçi bugün daha 2.gün ama batarya beni pek tatmin etmedi. Diğer türlü stabilite ve performans olarak stock romu 2ye katlar düzeyde özellikle 3/32 cihazlar için ilaç olmuştur.

Üst Alt