Rom AbhiX ROG Edition Tulip Final [Android 10 EOL] 12.6

ciassou

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
redminote6pro
Konular
0
yok olmuyor maalesef...
tekrar eski eu roma döneyim dedim o da ilk boot ekranında kilitlenip kaldı telefonu bozdum sanırım

cepkutusu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
12
yok olmuyor maalesef...
tekrar eski eu roma döneyim dedim o da ilk boot ekranında kilitlenip kaldı telefonu bozdum sanırım
arkadaşın cihaza 3 defa kurdum şimdi 1-2 dk bile beklemiyor bu şekilde tercih ettim kurulumu

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Moonlight oyunlarda performaslı bir kernel ama normal kullanımda sapıtıyor. Strix kurulursa performans modunda moonlight kadar performans veriyor... Strix daha dengeli... Dual durum çubuğu da güzel ama çentik nedeniyle çerçeve gelişjiğini düşürmek lazım yoksa misal bluetooth simgesi çentik altında kalıyor kısmen... 3 düzeltme gelmesine rağmen manuel ayar dışınnda çözüm getiremediler. 69 hz ile de deneyimledim normalde pil sıcaklığı 34 derecenin üstüne çıkmazken ortalama 10 dk video oynattığımda 37 dereceye vurduğunuğunu gördüm. Cihaz hızlı ısınıp sıcaklık denegelenimi zaman alıyor... Tianma panel kullanan bir de oyun çok oynayan uzak durmalı. 60 hzde en düşük cihaz sıcaklığı boştaken ortalama 27 derece 69 hzde 28-29 derecedenin altına nadiren düşüyor.

Ulannebuya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf Kaplan
Cihazım
Xiaomi Note 6 P
Konular
7
MIUI 12.5 yazisi veya Rog animasyonu çıktı mı ekranda... Orange Fox ile mi kurulum yaptınız?
Üzgünüm, pek hatırlamıyorum. Ben kendi başına bıraktım kurulurken. Herhangi bir problem de yaşamadım. Sadece orange Fox ile sıfırladıktan sonra önce hafızayı görmedi. Daha sonra telefonu orange üzerinden restart yaptıktan sonra gördü. Hiç bir sıkıntı yaşamadım onun haricinde. İlk defa rom kurdum.

M2007J1SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulannebuya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf Kaplan
Cihazım
Xiaomi Note 6 P
Konular
7
Bu arada moonlight veya strix yükleyip yüklemediğimi de hatırlamıyorum. Bazen bazı programlar donuyor. Empires and puzzle veya wordon programında programları kapatıp yeniden başlatıyorum. Strix olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

M2007J1SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Bu arada moonlight veya strix yükleyip yüklemediğimi de hatırlamıyorum. Bazen bazı programlar donuyor. Empires and puzzle veya wordon programında programları kapatıp yeniden başlatıyorum. Strix olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

M2007J1SC cihazımdan Tapatalk kull
Kernel seçimi olmazsa olmaz hocam.... ezbere rom kurmuşsun.. Bugüne kadar hiçbir uygulamada donma, takılma, uygulama dışına atma problemi yaşamadım bu romda... Rom düzgün, burada verilen tavsiyelere uygun kurulduğunda işini fazlasıyla yapıyor. Kernel bilgisi için Ayarlar < cihazım < tüm özellikler < çekirdek sürüm.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Yahu her şey iyi hoş güzel ama. Benim bu reklam engelleme ile ilgili problemim var :) oynadığım bir oyunda reklam seyrederek bazı itemler alıyordum. ROM'u kurduktan sonra hiç reklam izleyemiyorum. Reklam engelleyiciyi kapatmanın bir yolu yok mudur?
host dosyasını temizle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Moonlight oyunlarda performaslı bir kernel ama normal kullanımda sapıtıyor. Strix kurulursa performans modunda moonlight kadar performans veriyor... Strix daha dengeli... Dual durum çubuğu da güzel ama çentik nedeniyle çerçeve gelişjiğini düşürmek lazım yoksa misal bluetooth simgesi çentik altında kalıyor kısmen... 3 düzeltme gelmesine rağmen manuel ayar dışınnda çözüm getiremediler. 69 hz ile de deneyimledim normalde pil sıcaklığı 34 derecenin üstüne çıkmazken ortalama 10 dk video oynattığımda 37 dereceye vurduğunuğunu gördüm. Cihaz hızlı ısınıp sıcaklık denegelenimi zaman alıyor... Tianma panel kullanan bir de oyun çok oynayan uzak durmalı. 60 hzde en düşük cihaz sıcaklığı boştaken ortalama 27 derece 69 hzde 28-29 derecedenin altına nadiren düşüyor.
1 2 derece fark varsa o da kurulumdan dolayıdır :) Ben çok uzun zamandır kullanıyorum gece boyu ekran açık şekilde duruyor telefon 0 sorun. Havalar sıcak iken tehlikeli olabilirdi de şuan havalar soğuyor problem yaşatmaz. OC kernel daha tehlikeli.

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Tianma panel var bende. 69 Hz 1 hafta kullandım aşağı yukarı. Bendeki panel özelinde Hem Pil hem de ekran ısınıyor dostum bariz isi farkı var. 60 ile 69 arasında. Youtubeda video izlerken 60 hzde 36nin üstüne cimazken sicaklik 69hzde 37nin altına düşmüyor. Cihaz şu anda 60 hzde soğuk... genel kullanimda fark edebiliyorsun. Bu panel zaten hohlasan arıza vermeye meyilli tianma kullanıcılarının ghost screen ihtimalini dikkate almalarında fayda var bence. Panelden panele değişiklik gösterebilir bu durum.

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Hatta 1 haftanın sonunda bir ara 40 derecenin üstünü görünce, dedim böyle olmayacak 60 hzye geri döndüm. Şu anda normale dondu. Bu cihazı kullandığım günden bu yana limitlerini zorlamamaya çalışıyorum. Bu yüzden 2 sene sonunda ne ekran ne de pil degisimi yapıldı... evet 69hznin. Ekrana kattığı çok şey var lakin tianma gibi dandik panell zorlamak da biraz cesaret istiyor.

Üst Alt