arkadaşın cihaza 3 defa kurdum şimdi 1-2 dk bile beklemiyor bu şekilde tercih ettim kurulumuyok olmuyor maalesef...
tekrar eski eu roma döneyim dedim o da ilk boot ekranında kilitlenip kaldı telefonu bozdum sanırım
Üzgünüm, pek hatırlamıyorum. Ben kendi başına bıraktım kurulurken. Herhangi bir problem de yaşamadım. Sadece orange Fox ile sıfırladıktan sonra önce hafızayı görmedi. Daha sonra telefonu orange üzerinden restart yaptıktan sonra gördü. Hiç bir sıkıntı yaşamadım onun haricinde. İlk defa rom kurdum.MIUI 12.5 yazisi veya Rog animasyonu çıktı mı ekranda... Orange Fox ile mi kurulum yaptınız?
Kernel seçimi olmazsa olmaz hocam.... ezbere rom kurmuşsun.. Bugüne kadar hiçbir uygulamada donma, takılma, uygulama dışına atma problemi yaşamadım bu romda... Rom düzgün, burada verilen tavsiyelere uygun kurulduğunda işini fazlasıyla yapıyor. Kernel bilgisi için Ayarlar < cihazım < tüm özellikler < çekirdek sürüm.Bu arada moonlight veya strix yükleyip yüklemediğimi de hatırlamıyorum. Bazen bazı programlar donuyor. Empires and puzzle veya wordon programında programları kapatıp yeniden başlatıyorum. Strix olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
M2007J1SC cihazımdan Tapatalk kull
host dosyasını temizleYahu her şey iyi hoş güzel ama. Benim bu reklam engelleme ile ilgili problemim var oynadığım bir oyunda reklam seyrederek bazı itemler alıyordum. ROM'u kurduktan sonra hiç reklam izleyemiyorum. Reklam engelleyiciyi kapatmanın bir yolu yok mudur?
1 2 derece fark varsa o da kurulumdan dolayıdır Ben çok uzun zamandır kullanıyorum gece boyu ekran açık şekilde duruyor telefon 0 sorun. Havalar sıcak iken tehlikeli olabilirdi de şuan havalar soğuyor problem yaşatmaz. OC kernel daha tehlikeli.Moonlight oyunlarda performaslı bir kernel ama normal kullanımda sapıtıyor. Strix kurulursa performans modunda moonlight kadar performans veriyor... Strix daha dengeli... Dual durum çubuğu da güzel ama çentik nedeniyle çerçeve gelişjiğini düşürmek lazım yoksa misal bluetooth simgesi çentik altında kalıyor kısmen... 3 düzeltme gelmesine rağmen manuel ayar dışınnda çözüm getiremediler. 69 hz ile de deneyimledim normalde pil sıcaklığı 34 derecenin üstüne çıkmazken ortalama 10 dk video oynattığımda 37 dereceye vurduğunuğunu gördüm. Cihaz hızlı ısınıp sıcaklık denegelenimi zaman alıyor... Tianma panel kullanan bir de oyun çok oynayan uzak durmalı. 60 hzde en düşük cihaz sıcaklığı boştaken ortalama 27 derece 69 hzde 28-29 derecedenin altına nadiren düşüyor.
Teşekkürler.host dosyasını temizle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam onu nasıl yapabilirim acaba?