Rom AbhiX ROG Edition Tulip Final [Android 10 EOL] 12.6

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Daha önce viper ve Dolby beraber kullanıyordum, çok istediğim sesi de anlamıyordum açıkçası lakin viperi tekrar yükledim forumda profilleri de var, çok etkiledi kulaklıkta sesi, teşekkürler.

Romda gözüme çarpan, Chrome bazen diğer uygulamalara nazaran daha geç açılıyor, yani bazen normal, bazende geç. Eu da böyle bir şeye rastlamamıştım.
Parmak izi okumadığı zaman titreşim vermesi gerekirken bazen hiç titreşim vermiyor ekranı da açmıyor, belki de donanımsal bir sorundur bilemem, bunların dışında mükemmele yakın bir rom olmuş, akıcı ve hızlı denildiği gibi tulip için en iyi rom bu şimdilik.
Chrome bende 2 saniyede açılıyor. Parmak izi için tavsiyem aynı parmağınızı 2 kere kaydedin daha detaylı sağlı sollu şekilde tüm romlarda böyle yapıyorum ve her zaman okuyor.

Son düzenleme:

Kadirgumus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 6
Konular
11
Chrome bende 1 saniyede açılıyor. Parmak izi için tavsiyem aynı parmağınızı 2 kere kaydedin daha detaylı sağlı sollu şekilde tüm romlarda böyle yapıyorum ve her zaman okuyor.
Bende öyle kaydediyorum, sanırım fazla sıcaktan terden dolayı bu sıkıntıyı yaşıyorum, aldığım geri dönüşler ile romda sıkıntı olmadığını anladım, teşekkürler.

CALİSCİ

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
CALİSCİ
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
5
Bu romla sorunsuz çalışan gcam linki var mıdır elinizda hocalarım son link 404 verdi de.

CALİSCİ

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
CALİSCİ
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
5
Son düzenleme:

CALİSCİ

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
CALİSCİ
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
5
Reklam engelleyiciyi durdurun reklam engelleyici kullanmiyosaniz eğer romu yüklerken reklam engelleme seçeneğini yes seçtiniz sanırım
Siz diyince hatırladım evet öyle yapmıştım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayardan deneyeyim bir de

Bilgisayarda da açmadı hocam. Niye böyle oldu ki?

Son düzenleme:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Daha önce viper ve Dolby beraber kullanıyordum, çok istediğim sesi de anlamıyordum açıkçası lakin viperi tekrar yükledim forumda profilleri de var, çok etkiledi kulaklıkta sesi, teşekkürler.

Romda gözüme çarpan, Chrome bazen diğer uygulamalara nazaran daha geç açılıyor, yani bazen normal, bazende geç. Eu da böyle bir şeye rastlamamıştım.
Parmak izi okumadığı zaman titreşim vermesi gerekirken bazen hiç titreşim vermiyor ekranı da açmıyor, belki de donanımsal bir sorundur bilemem, bunların dışında mükemmele yakın bir rom olmuş, akıcı ve hızlı denildiği gibi tulip için en iyi rom bu şimdilik.
Telefonda uzun zamandır şifre kullanmıyorum o yüzden denk gelmedim. Diğer dediğiniz ram yönetiminden kaynaklı aynı şey whatsappta da oluyor sanki f5 atmışsın gibi yeniden yükleniyor ekran. Eğer rami doldurduysanız olabilir.
Siz diyince hatırladım evet öyle yapmıştım.

Bilgisayardan deneyeyim bir de

Bilgisayarda da açmadı hocam. Niye böyle oldu ki?

CALİSCİ

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
CALİSCİ
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
5
Çok sağolun hocam. Şu siteye giremedim bir türlü

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Çok sağolun hocam. Şu siteye giremedim bir türlü

Gcam 7.2 sıfır sorun. Bu rom ile muazzam çalışıyor. Herkese tavsiye ederim. Bir çok versiyonda Xml. dosyası yükleme özelliği genellikle kapalıdır. Ancak bu sürümde açık. Dilediğiniz dosyayı da yükleyebiliyorsunuz.

XML. dosyası için link...

Üst Alt