herkese merhabalar,, aranıza henüz katıldım alacak arkadaşlara faydalı olması adına sefa beyle yaptığımız alışverişten ve aldığım telefondan bahsetmek istiyorum, zira alışveriş sürecimiz oldukça iyi geçtiği için bunu vicdani sorumluluk olarak görüyorum,sabırla benim detaylı ve şüpheci tüm sorularımı yanıtladığı için kendisini ayrıca tebrik ediyorum
öncelikle sefa bey istanbulda ben ankaradayım, alışverişi önce banka havalesi sonrasında kargolama şeklinde yaptık, telefonu dün akşam kargoya verdi bu sabah gidip şubeden aldım, bekleseydim yarın iş yerime gelecekti ama biraz acele ettim ve gidip aldım,saolsun kargoyu kendisi ödemiş, bu yorumu yazmak içinde telefonu yaklaşık 5-6 saat kurcaladım ve iyice inceledikten sonra yazıyorum
aldığım model "beyaz mi5s 4/128 gb".kargom sağ salim geldi , baloncuklu poşette falan iyi paketlenmişti. Kutudan kırılmaz cam filmi ve kılıfta çıktı ama ekran filmi ekranı tam kapatmıyor 2şer 3 er mm boşluklar kalıyor,ama olsun sağolsun sefa bey düşünmüş. En azından aliexpress siparişlerim gelene kadar idare ederler diye düşünüyorum,
Gelelim cihaza; belki aylar sonra kullandıkça fikrim değişir mi bilemiyorum ama dürüst olmak gerekirse bu paraya bu kadar iyi bir cihaz beklemiyordum..Gövdesinin tamamen alüminyum olması,internette gezme ve şarz olma hızı,akıcı arayüzü, pil performansı, ekran gövde oranı ve ekranın canlılığını çok sevdim. oyun oynamadığım ve telefonu sadece iş için kullandığım için oyun konusunu geçiyorum..Renk konusunda söylenenlerin aksine bence bu model için beyaz siyahtan çok daha şık duruyor
sefa bey bütün güncellemeleri imei işlenmlerini halletmiş, türkçe eu sürümün güncel halini yüklemiş bundan sonra global rom çıkmasaı halinde hertürlü yardımı vereceğinin sözünü verdi, beceremezsemde kargo ile hallediceğiz dedi
alışverimizden son derece memnun kaldım, başkalarının yaptığı gibi diğer satıcıları kötülemedi ve sattığı ürünler hakkında dürüst davrandı