2 hafta once sefa kardesimizden mi5s silver 64gb almak istedim. Paramin eksik oldugunu bir kac gune tamamlayacagimi soyledim ve kendisi kapora yatirmami ve telefonu benim icin ayirabilecegini soyledi. Guvendim ve verdim, telefonu alan gune kadar her turlu sorumu cevapladi. Parayi yolladiktan 30 dk sonra kargoya verdi ve 24 saat gecmeden elime ulasti, amasyaya. Satici olarak guvenilir ve sicakkanli biri.telefon olarak da bu fiyata alinabilecek en iyi urunlerden biri. Kilif ve ekran koruyucu ile gelmedi guzel oldu. Cihazin bana gore 3 tane eksigi var, birisi duzeltilebilecek sorun. Birisi global rom, redditten okuduguma gore gelecek, ikincisi ve olmamasiyla uzen gorilla glass 4 eksikligi. Mi5 de var iken neden cikarilir bilemedim o yuzden kesinlikle ekran koruyucu ile kullanilmasi sart, cok cabuk ciziliyormus, ve son eksigi ise ois eksikligi yani stabilize olmamasi, bunun yoksunlugunu gece fotograf cekerken el titremesinden dolayi bulanmalarda farkediyoruz, fakat sabit bir yere konulunca cok guzel fotograflar cekiyor. Trlefon isinmiyor sarji guzel gidiyor ekrani her acidan harika cok hizli ve kamerasi ois haric cok cok guzel. Telefonu ve saticiyi siddetle oneriyorum. Iyi gunler