- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Xiaomi mi5s
- Meslek
- Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
- Konular
- 49
Çok geçmiş olsun hocam, umarım şimdi daha iyidirBenim kızın ateşi geceden beri düşmedi malesef bende gelemiyorum Geçen sene çok keyifliydi yine aranızda bulunmak isterdim ama malesef... Bana 15 dakika falan uzaklıkta buluşma yeri belki! gün içi 5 dakika uğrayabilirsem artık, kısmet...
Skorpi cantara boşa yer işgal etmeyelim, son dakika haber verdiğim için kusura bakmayın; özür dilerim gerçekten.
Olur hocam, memnuniyetleSkorpi hocam sahilde Bi çay içelim kısmet olursa.
Geçmiş olsun hocam.Benim kızın ateşi geceden beri düşmedi malesef bende gelemiyorum Geçen sene çok keyifliydi yine aranızda bulunmak isterdim ama malesef... Bana 15 dakika falan uzaklıkta buluşma yeri belki! gün içi 5 dakika uğrayabilirsem artık, kısmet...
Skorpi cantara boşa yer işgal etmeyelim, son dakika haber verdiğim için kusura bakmayın; özür dilerim gerçekten.
Hocam çok teşekkür ediyorum, ufak tefek sırıklar ve çatlak bir ayak eşimin ve ekstradan parçalanan mi note 7 im, napalım cana gelmesin. Ve bu ailenin içerisinde olmak gurur verici, hepinizi alice çok seviyoruzBenimle tanışmamak için bahane bunlar, 2 senedir hep hikaye söyleseydiniz, araba gönderirdik size
Söyleseydiniz, tanıştırırdım sizi onlarla
Hocam çok geçmiş olsun, maddi hasarın dışında, umarım sizler iyisinizdir İnşallah
Bu arada başta Sponsorumuz cepport olmak üzere bizleri bu güzel etkinlikte biraraya gelmemizi sağlayan adminlerimiz Sayın cantara ve Sayın HiddeNKinG hocalarıma özel bir teşekkürü borç bilirim.
Buluşmaya iştirak eden tüm Yönetici arkadaşlarıma (alfabetik sıraya göre...) archesm , ByKaraca , chatin_62 , ClassiCTR , Escobar1945 , Ottoman , pendroz , suatsari ve Zenex hocalarıma ayrıa teşekkür ediyorum, hasret giderdik.
Dotlarım Sayın casibao , Koçara, resitugur , jokerinabisi , tasamek ve Sayın Mertuska hocalarımla da ayrıca hasret giderme şansına sahip oldum...Burada şimdi isimlerini maalesef hepsini hatırlayamadığım , yaşıma verin lütfen, ama aklımda kalan Sayın Erdinçer , Sayın bakivrd44 , Sayın Odoganfcb , Sayın Reiwa hocalarımla da tanışma ve sohbet imkanı bulduk, onlara da ve isimlerini hatırlayamadığım diğer hocalarıma da çok teşekkür ederim...
Bu arada benimle resim çekilen arkadaşların resimleri bana özel mesajdan yollamalarını istirham edeceğim...
Tekrar dan herkese teşekkür ederim, inşallah bir sonraki buluşmamızda herkesle yeniden görüşme imkanımız olur ve bugün gelemeyen arkadaşlarla da o zaman tanışma fırsatımız olur
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Bir dahaki sefere inşallah hocam, ben teşekkür ederimBenimle tanışmamak için bahane bunlar, 2 senedir hep hikaye söyleseydiniz, araba gönderirdik size
Söyleseydiniz, tanıştırırdım sizi onlarla
Hocam çok geçmiş olsun, maddi hasarın dışında, umarım sizler iyisinizdir İnşallah
Bu arada başta Sponsorumuz cepport olmak üzere bizleri bu güzel etkinlikte biraraya gelmemizi sağlayan adminlerimiz Sayın cantara ve Sayın HiddeNKinG hocalarıma özel bir teşekkürü borç bilirim.
Buluşmaya iştirak eden tüm Yönetici arkadaşlarıma (alfabetik sıraya göre...) archesm , ByKaraca , chatin_62 , ClassiCTR , Escobar1945 , Ottoman , pendroz , suatsari ve Zenex hocalarıma ayrıa teşekkür ediyorum, hasret giderdik.
Dotlarım Sayın casibao , Koçara, resitugur , jokerinabisi , tasamek ve Sayın Mertuska hocalarımla da ayrıca hasret giderme şansına sahip oldum...Burada şimdi isimlerini maalesef hepsini hatırlayamadığım , yaşıma verin lütfen, ama aklımda kalan Sayın Erdinçer , Sayın bakivrd44 , Sayın Odoganfcb , Sayın Reiwa hocalarımla da tanışma ve sohbet imkanı bulduk, onlara da ve isimlerini hatırlayamadığım diğer hocalarıma da çok teşekkür ederim...
Bu arada benimle resim çekilen arkadaşların resimleri bana özel mesajdan yollamalarını istirham edeceğim...
Tekrar dan herkese teşekkür ederim, inşallah bir sonraki buluşmamızda herkesle yeniden görüşme imkanımız olur ve bugün gelemeyen arkadaşlarla da o zaman tanışma fırsatımız olur
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Bu sene bir buluşma daha yapılacakmış hocam üzülmeyin o zaman gelirsiniz artık...Abi inanılmaz ya pazar günü sanıyordum tarihleri karıştırdım