Soru 4.5G ye Günler Kala

• Konbuyu başlatan Zenex
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 92
  • Görüntüleme 9K

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Herkese merhaba arkadaşlar. En baştan söylemek isterimki bir yanlışım varsa lütfen uyarın.

Bildiğiniz gibi 4.5G ye az kaldı ve bizim çinden edindiğimiz telefonlar bizim ülkemizdeki bazı LTE bandlarını desteklemiyor. Örnek olarak bendeki Mi 4c ülkemizde kullanılacak 800 900 1800 2100 2600 bandlarından 800 ve 900 ü desteklemiyor. Bazı araştırmalar sonucu snapdragon kullanan cihazlarda bu bandlar açılabiliyor diye gördüm. Beni umutlandıran ise bir Mi Note Pro kullanıcısının telefonunda desteklenmeyen bandları açması ve bunu paylaşması oldu.

Benim sorumda şu ki acaba biz de telefonlarımızda bu bandları açabilir miyiz? Bunun için çalışan veya çalışacak olan bir üstadımız var mı? Bu konuda beni ve forumdaki arkadaşlarımızı aydınlatır bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Belirtilen kaynaklar Qualcomm Snapdragon chipset li cihazlarla yapılmış ve başarıya ulaşılmış linklerdir.

Kaynaklar:

Saygılarımla...

Son düzenleme:

hyuga16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
Mİ4 LTE
Konular
12
Benim operatörde 4g vermedi hemde vericinin yanındayım :) Muhtemelen Vodafone mi4 e 4g desteği vermedi. Anladığım kadarıylada vodafone kullananlar sıkıntılı gibi

Oyla:

babdeyd

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Babdeyd
Cihazım
Xiaomi mi4
Konular
8
Evet bende vodafone kullaniyorum. Zaten bizim twlefonlar 800 mhz bandini desteklemiyor. Vodafone ise en güçlü sinyalini 800 mhz den vericek (4g ihalesinde öyle kazanmış). Önceki yorumumda forumdan başka bir konuya link verdim Chatin_62 hocam bir yöntem söylemiş onu denediniz mi?

Oyla:

Raz3rs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 4C
Konular
7
Bana IMEI ile 4G arasındaki bağlantıdan biraz bahseder misiniz? Buyrun hız sonuçlarım.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam Vodafone kullanıyorum. Cihazı kapatıp açtım ama hala gelmedi. Mesaj attığımda uyumlu değil diyor Vodafone normal olarak. İnternetten baktığpımda 4.5 G açık diyor. Ayarlardan açtığınızda kullanabilirsiniz diyor. Bant desteği mi yok cihazın anlamadım

Oyla:

hyuga16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
Mİ4 LTE
Konular
12
Anlamış olduk ki biz vodafone kullanıcıları 4.5g yi pek kullanamıycak gibi duruyoruz. o halde operatör değiştirelim :)

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Xiaomi telefonlarında 800mhz desteği bulunmuyor arkadaşlar ama vodafone sadece bu bandı kullanmıyor.Vodafone, 900 MHz’de , 1800 MHz’de, ve 2600 MHz’de de yayın yapıyor. Bizim telefonlarda 800 mhz desteği yok diye kullanamayacak değiliz diğrr bandlardan da LTE yayını alabilir telefonumuz. Yanlışım varsa düzeltin.

Oyla:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Hocam Vodafone kullanıyorum. Cihazı kapatıp açtım ama hala gelmedi. Mesaj attığımda uyumlu değil diyor Vodafone normal olarak. İnternetten baktığpımda 4.5 G açık diyor. Ayarlardan açtığınızda kullanabilirsiniz diyor. Bant desteği mi yok cihazın anlamadım
O mesajı dikkate almayın. Sizin telefonunuzdaki IMEI'ye göre kontrol ediyor.

Oyla:

sahinayse43

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ayşe
Cihazım
redmi note 2
Konular
0
Merhaba benim telefonumun markası Xiaomi redmi note 2 lte nasıl ayarlanır yardımcı olursanız sevinirim

Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt