Soru 4.5G ye Günler Kala

• Konbuyu başlatan Zenex
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 92
  • Görüntüleme 9K

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Herkese merhaba arkadaşlar. En baştan söylemek isterimki bir yanlışım varsa lütfen uyarın.

Bildiğiniz gibi 4.5G ye az kaldı ve bizim çinden edindiğimiz telefonlar bizim ülkemizdeki bazı LTE bandlarını desteklemiyor. Örnek olarak bendeki Mi 4c ülkemizde kullanılacak 800 900 1800 2100 2600 bandlarından 800 ve 900 ü desteklemiyor. Bazı araştırmalar sonucu snapdragon kullanan cihazlarda bu bandlar açılabiliyor diye gördüm. Beni umutlandıran ise bir Mi Note Pro kullanıcısının telefonunda desteklenmeyen bandları açması ve bunu paylaşması oldu.

Benim sorumda şu ki acaba biz de telefonlarımızda bu bandları açabilir miyiz? Bunun için çalışan veya çalışacak olan bir üstadımız var mı? Bu konuda beni ve forumdaki arkadaşlarımızı aydınlatır bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Belirtilen kaynaklar Qualcomm Snapdragon chipset li cihazlarla yapılmış ve başarıya ulaşılmış linklerdir.

Kaynaklar:

Saygılarımla...

Son düzenleme:

engerex

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
OnePlus One
Konular
8
Td-lte Band 38 ihalede her 3 operatör tarafından alındı.
Hangi operatör hangi bantlara ne şekilde yatırım yapıyor merak konusu.

Oyla:

Wvatha

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi Mi4c
Konular
1
Mi4c için, Turkcell İstanbul içi hız testim. Herhangi bir ayar yapmadan sim kartı değiştikten sonra ayarlardan lte'yi seçtim.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:
Üst Alt