- Adım
- Tarık
- Cihazım
- Mi 8 Lite
- Konular
- 3
Yasada parça temini süresi ile ilgili bir detay var mıdır ne biliyorum ne de hatırlıyorum. Zamanında buradan öğrenmiştim neyin ne olduğunu.
Güncel yasalar hakkında bilgi edinip eğer heyete başvurmanız gerektiğini söylerlerse ona göre hareket etmek daha doğru olur sanırım. Karşınızdaki kişiyi ikna etmenin yollarına bakın. Yasal haklarınızın farkında olduğunuzu bilsin. Sizi ezmelerine izin vermeyin ama efendiliğinizden de ödün vermeyin
Ülkede herkes birbirini ütmeye çalışıyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Güncel yasalar hakkında bilgi edinip eğer heyete başvurmanız gerektiğini söylerlerse ona göre hareket etmek daha doğru olur sanırım. Karşınızdaki kişiyi ikna etmenin yollarına bakın. Yasal haklarınızın farkında olduğunuzu bilsin. Sizi ezmelerine izin vermeyin ama efendiliğinizden de ödün vermeyin
Ülkede herkes birbirini ütmeye çalışıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Servis iade veya değişim raporu hazırlar, siz de vatana gidip iade/değişim yaparsınız. Normal şartlarda süreç böyle işliyor.internette izlediğim videoda 20 iş günü dolduğu taktirde satıcıya veya sağlayıcıya başvurup cihazın para iadesi veya cihazın yenisini vermeleri gerekir diyor bende telefonu Vatan Bilgisayardan aldım yani vatan Bilgisayar cihazın yenisini vermek zorunda demi