Xiaomi ve MIUI Haberleri

Merhaba arkadaşlar cihazım mi A1 Telefonu kullanırken aniden uygulamadan çıkıyor... KVK Bakırköy servise verdim ve 12 gün sonra geri aldım ( yapıldı diye ) lakin sorunum hala devam ediyor.. Kronik olabilir mi !? Ne yapmalıyım..
Android Go programı kapsamında piyasaya çıkması beklenen Redmi GO modelinin teknik özellikleri sızdırıldı! Filipinlerde bir blogda ortaya çıkan poster cihazın teknik özelliklerini ortaya çıkardı. Cihaz 5 İnç bir ekran Snapdragon 425 işlemci 1GB...
Merhaba Mi Hayranları, Son zamanlarda "Artık Cihazları Kilitleyemezsiniz" başlıklı bir e-posta almış olabilirsiniz. Bu Mesaj açıkca anlaşılmamış gibi görünüyor. Bu e-postayı almanızın amacı, hesap koruma özelliklerinizde önemli bir yükseltme...
xiaomi redmi 5 plus cihazimda 9.1.0 eu beta rom kurulu 3g yi sectigim halde 4g yi açıyor kafayi yicem pixel romda sorunsuz açiyor 3g yi bunda yeniden baslattigim zaman 4g ye geciyor otomatik
Merhaba, Mi A2 de Turkcell ve Vodafone olmak üzere iki hat kullanıyorum. Ama benim ekran da iki hafta açık gözükmesine rağmen mutlakaya arayana telefonum kapalı gözüküyor. Beni aradıklarını bana gelen smslerden anlıyorum. Ama internetimi herşeyi...
Gönlümüzün efendisi Çinli Xiaomi diğer firmalara ders olacak nitelikte bir güncelleme politikası izliyor. Xiaomi, Mi 5S modeli başta olmak üzere bir çok eski cihazına Miui 10 Güncellemesini veriyor ve vermeye devam ediyor. Ultrasonik Parmak...
Üst Alt