Xiaomi ve MIUI Haberleri

48 MP ana kamera, Sony IMX586 sensoö, 0.8µm piksel boyutu, 1/2 inç sensör, f/1.75 12 MP telefoto camera, 2x yakınlaştırma, 1.0µm piksel boyutu, f/2.2 16 MP geniş açılı kamera, 1.0µm, f/2.2
Xiaomi Mi9'dan yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Son bilgi Mi9'un Özel bir versiyonu olacağı ve bu modelin 4 arka kameraya sahip olacağı. Yeni görsel alt alta 4 kameranın sıralanmış olduğunu bize gösteriyor. Tahmin olarak bu model Mi9 Explorer...
Xiaomi'lere Android Pie Güncellemesi Geldi: İşte Güncelleme Alan Tüm Cihazlar Android'in son sürümü olan Pie, Xiaomi cihazlarına geldi. Güncellemeyi alan ve alması beklenen cihazları haberimizde sizler için listeledik. Xiaomi, Android P beta...
Oraya çıkan görsel doğru ise Mix3'ün Tof lens'li bir modeli çıkabilir. Prototip olduğu söylenen model ile ilgili net bir bilgi bulunmuyor. Mate 20X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Xiaomi Mi 9 tanıtım tarihi resmen açıklandı! - ShiftDelete.Net
Okumaya devam et... 1549355697 Taze taze haber hakkındaki yorumumu da belirteyim. Eğer Xiaomi böyle bir şey yaparsa yazıklar olsun. Geçen sene Mi 8 ile aynı fiyata çıkan Meizu 16TH modelinde bile ekran üzerinden parmak izi okuma teknolojisi...
Son zamanlar da karşılaştığım ve bizzat İstanbula gidip açılışına katıldığım Mi store magazasının çalışanları ve genel müdürleri açılışta kendilerinin resmen Distribütör ve güvencenin sonsuz oldugunu dile getirip ürünler için bir çok açıklama...
Evet arkadaşlar, henüz MIUI10 tam olrak oturmamış iken, MIUI11 hazırlıklarına başlanıldığı haberlerin ardından, ne zaman çıkacağı, hangi cihazlara geleceği ve ne gibi yenilikler olacağı haberlerine rastlamak artık mümkün.... Bu tür haberlerin ne...
Kullanıcıların taleplerine kulak veren Xiaomi, MIUI 10 Global Beta ROM kullanıcılarına sistem uygulamalarında kullanabilecekleri bir karanlık mod özelliği getiriyor. Hem kullanım kolaylığı, hem de güç tasarrufu nedeni ile uygulamaların karanlık...
Arkadaşlar merhaba redmi note 6 pro kullanıyorum abartmıyorum 1 aya yakındır kullanıyorum cihazı cok yoğun kullanmıyorum ama surekli başım ağrıyor cihazın sar değeri çok yüksek değil malumunuz neden böyle oluyor çok fazla başı ağrıyan biri...
Tanıtımına az bir süre kalan Xiaomi'nin Mi9 modeli için sızıntı görselleri gelmeye devam ediyor. Yeni gelen görsel telefonun tasarımını net olarak ortaya koyuyor. Ekran tasarımı damla çentik olarak tercih edilmiş ve tam ekran karşımıza çıkıyor...
Xiaomi nin merakla beklenen yeni akilli telefonu Mi 9, Singapur da yer alan belgelendirme kurulusundan onay aldi. M1902F1G model numarasiyla onaylandigi gorunen cihazin lansmani 24 Subat Pazar gunu gerceklesecek. Selametle kıymetli hazirunlar
2014 yılında farklı tasarımıyla ortaya çıkarak dikkatleri üzerine çeken amiral gemisi modeli Samsung Galaxy Note Edge ve sonrasında Galaxy S6 Edge ile geniş bir kullanıcı kitlesine yayılarak akıllı telefon tasarımında farklı bir konuma yükselen...
Üst Alt