Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi CEO'su Lei Jun, verdiği teknoloji ve eğlence partisinde Xiaomi'nin 5 yıllık planını açıkladı.
CEO Lei Jun, Nesnelerin Teknolojisi(Akıllı Süpürge , Şemsiye vb.) ve Yapay Zeka üzerine 1.5 Milyar $ yatırım yapacaklarını açıkladı.Xiaomi CEO'su...
Merhaba,
Resmi forum üzerinde skbddn tarafından yayınlanmış olan bu incelemeyi türkçeleştirerek paylaşıyorum.
Kaynak : A Short Review on Night Mode and 960 FPS Slow-Motion Feature in Mi 8/Mi MIX 2S - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum...
2019'un Göz bebeği olması beklenen Redmi 7 Pro'nun Sızdırılan Özelliklerine Bakalım...
*Su Damlası Çentik
*5.84 inç Full HD + LCD Ekran
*2.3 GHz 8 Çekirdek İşlemci
Bunun yanında 4/32 , 4/64 , 6/128 versiyonlarına sahip olacak.
Çift kameraya...
Arkadaşlar duyduğuma göre Xiaomi den redmi serisi ayrılmış alt markası olmuş Huawei de honor olduğu gibi yani ben yeni duydum böyle bişeyi aslı astarı varmı bunun redmi serisini severdim ama böyle bişey olduysa mi serisine yönelirim siz neler...
Redmi serisi şimdi ayrı bir Xiaomi markası olarak yoluna devam edecek. Sebep pozisyonlamada: Redmi markası başlangıçta düşük kaliteli modeller için, Mi serisi ise Amiral gemileri için tasarlanmıştı. Redmi ve Mi dağıtım modellerinde farklılık...
Xiaomi’nin fonladığı şirketlerden birisi olan akıllı saat üreticisi Huami yeni akıllı saati Amazfit Verge modelini tanıttı. Saat ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. 115$ fiyatla kullanıcı karşısına çıkacak olan saatin teknik...
Çin'in lisans merkezi olarak kabul edilen Tenaa'ya Redmi 7 modeli için Xiaomi'nin başvuru yaptığı ortaya çıktı. Bu başvuru sırasında render görselleri'de sızmış durumda.
Mate 20X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi