#rom

1. Gewinneen

Rom Mi9t Pro Eu rom yüklemek istiyorum

Mi9T Pro eu rom yüklemek istiyorum varmı yardım edecek link atacak
  2. alpervural353

Soru Bootloader kilidini açmalı mıyım?

Merhaba sizce Bootloader kilidini açmak mantıklı mı? Telefonumun garantisi Kasım'da bitiyor . Bildiğim kadarıyla telefon brick olduğunda Bootloader açıksa arka kapak açarak rom yükleyip brick sorunu çözülüyordu fakat Bootloader kapalı ise ücretli onarımlar'a başvurmam gerekiyor diye biliyorum...
  3. E

Yardım Mi 10 güncelleme

Mi 10 kullanıcısıyım imeili kullanıyorum ama telefonuma ne güncelleme yapabiliyorum nede 4.5g de kullanabiliyorum yardımcı olabilecek var mı
  4. selimcitil

Soru Endonezya ve Global rom arasındaki farklar nelerdir ?

Merhaba arkadaşlar Mi 10T Pro kullanıcısıyım. Globalden imei atarken endonezya romuna geçiş yaptım. Bu sabah 12.5.1 güncellemesini aldım ve pek kullanma şansım olmadı çalıştığımdan. Global ve Endonezya romları arasındaki farklar nelerdir ? Ayrıca 12.5.1 güncellemesi ile bu farklar artıyor mu ...
  5. A

Çözüldü Poco M3 için MIUI 12.0.6 rom

Arkadaşlar elinde Poco M3 cihaz için MIUI 12.0.6 Romu olan var mı ? Yardımcı olacak arkadaşlar için şimdiden teşekkürler
  6. kubatlifaruk

Yardım Tekrar bir sorun...

Merhabalar. Cihazım mi note 10. Persist vs işlerle uğraştım şimdi parmak izi okumuyor cihaz. Şu persist olayı çok sıktı canımı. Cihazı persist vs işlerle uğraşılmamış en temiz en eski haliyle rom yükleyip sorunsuz kullanmak istiyorum nasıl yapabilirim?
  7. kubatlifaruk

Yardım Persist sonrasında Fastboot rom kurulmama sorunu..

Merhaba hocalarım. Forumda bir konu gördüm minimal adb üzerinden persist yükleme konusu(sensörler için bir konu). Hocalarım bu konudaki adımları takip ederek kurulum yaptım sonrasında cihaz fastboota düştü persisti aldığım romu miflash üzerinden kurunca telefon açılmıyor mi ekranında kalıyor...
  8. kubatlifaruk

Yardım Mi Note 10 rom önerisi

Merhaba hocalarım iyi günler. Mi Note 10 kullanıcıları bilirler bu cihazın yazılım açısından kanser olduğunu(en azından benim için öyle) şu cihazı artık kasmadan doya doya kullanmak istiyorum. Sizlere bir sorum olacak, bu cihaz için tavsiye ettiğiniz rom nedir? Kamera ve cihazın akıcılığı çok...
  9. P

Yardım Global rom hakkında sorum

Merhaba arkadaşlar şuan eu beta rom kullanıyorum isteğim global roma dönüp root ile kullanmaya devam etmek . Direkt twrpden global romu eu kurar gibi yükleyip kullanabilir miyim ? Güncellemeleri geldiğinde güncelleyici üstünden yapacam ama cihazda root da bulunacak . Herhangi bir sorun yaşar...
  10. mehmetalisagan1

Soru Redmi note 8 pro için en iyi stock rom hangisi ?

Telefonu yeni aldım endonezya romunun çok övüldüğünü gördüm sizce en iyi stock rom hangisi ?
  11. ysfaslynch

Soru Mi Mix 2 Android 10?

Hayırlı akşamlar, Mi Mix 2 için Android 10 tabanlı MIUI12 rom arıyorum bilen yada kullanan fikir verebilir mi? Şimdiden teşekkürler..
  12. Derda Ölmez

Yardım Mi 9 fotoğraf çekimi

Arkadaşlar telefonla çekim yapıyorum saçlarım sağa yatık olmasına rağmen sol tarafa doğru cıkıyor sanırım bu samsunglarda ayna modu diye geçiyor ama bunu ozelliklerde goremiyorum yardım ederseniz mutlu olurum.
  13. emreeda210619

Yardım Bölge Değişikliği Yapamıyorum Tema İndiremiyorum !

merhaba elimde xiaomi redmi 4a var custom rom attım ardındanmi community'den girip kendı orjınal romunu yukledım fakat bölge ayarında çin var değiştirmeye çalıştığımda atıyor temalar girmeye çalışıyorum fakat indirmeye çalıştığımda bir hata oluştu lütfen tekrar deneyiniz yazıyor bu konuda...
  14. A

Yardım Mi A2 Lite Rom

Xiaomi Mi A2 Lite için rom atmayı adım adım anlatabilecek varmı şimdiden Teşkkürler
  15. E

Yardım Güncellemeyi yapamıyorum

En son güncelleme paketini indirdim fakat Yapamıyorum direk guncellemeden recovery denmi yapmam lazım ?
  16. @mtnalgul

Yardım Mi9t eu romdan global roma nasıl geçerim

Oncelikle merhaba arkadaslar Cihazimda eu rom yüklü ve bootloader açık twrpd yüklü eu romdan global kararlı resmi roma gecmek istiyorum bu işlemi twrp üzerinden yapmak istiyorum mümkünmüdür acaba?? Simdiden tesekkurler
  17. taskesen51

Yardım Mi 5 Bootlader Kilidi Kapatma Nasıl Yapılır

Herkese merhaba. Mi 5 cihazımı China romdan global roma geçirmek için bootlader kilidini açtım. Romu yükledim şu an sıkıntısız çalışıyor ama Play Storda bazı uygulamalar root ya da bootlader kilidi açık cihazlarda gözükmüyo. Örnek olarak Netflix yazınca uygulaması çıkmıyor. Bu kilit nasıl...
  18. Derda Ölmez

Yardım Xiaomi e one ui ?

Xiaomi mi 9 telefonda samsung one ui kullanabilir miyiz bir sıkıntısı olur mu ?
  19. ichburak

Yardım Note 6 Pro için en iyi rom önerisi

Arkadaşlar Selam. Ben telefonumu rootladım ve telefonum kendi kendine güncellenmiş Mıuı Global 10.3.5'e geçmiş. Twrp girdiğim zaman 0mb sorunu ile karşı karşıya kalıyorum şimdi buraları geçeyim asıl istediğim şey bu hatayı düzeltmek için telefonu sıfılamam lazım sıfırlayınca yeni bir roma geçmek...
  20. jevneturquie

Yardım mi A1 icin miui rom arıyorum

merhaba arkadaşlar… mi A1 cihazıma miui destekli rom ariyorum… en stabil ve en güncel ayrica güncelleme alabileceğim rom varsa yardımcı olursaniz çok mutlu olurum… şimdiden teşekkür ederim
Üst Alt