Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese Merhaba,
Yaklaşık 5 yıldır Xiaomi Mi 4 telefonu kullanıyorum yavaşlaması nedeniyle 2021 Şubat ayından bu zamana AOSP Rom kullanıyorum ve deneyimlerini sizlerle paylaşmak istiyorum.
(Bu Romları sadece Mi 4 cihazımda kullandım başka cihazlarda kullanıcı deneyimi farklı olabilir.)...
Merhaba sizce Bootloader kilidini açmak mantıklı mı? Telefonumun garantisi Kasım'da bitiyor . Bildiğim kadarıyla telefon brick olduğunda Bootloader açıksa arka kapak açarak rom yükleyip brick sorunu çözülüyordu fakat Bootloader kapalı ise ücretli onarımlar'a başvurmam gerekiyor diye biliyorum...
Merhaba arkadaşlar Mi 10T Pro kullanıcısıyım. Globalden imei atarken endonezya romuna geçiş yaptım. Bu sabah 12.5.1 güncellemesini aldım ve pek kullanma şansım olmadı çalıştığımdan. Global ve Endonezya romları arasındaki farklar nelerdir ? Ayrıca 12.5.1 güncellemesi ile bu farklar artıyor mu ...
Merhabalar. Cihazım mi note 10. Persist vs işlerle uğraştım şimdi parmak izi okumuyor cihaz. Şu persist olayı çok sıktı canımı. Cihazı persist vs işlerle uğraşılmamış en temiz en eski haliyle rom yükleyip sorunsuz kullanmak istiyorum nasıl yapabilirim?
Merhaba hocalarım. Forumda bir konu gördüm minimal adb üzerinden persist yükleme konusu(sensörler için bir konu). Hocalarım bu konudaki adımları takip ederek kurulum yaptım sonrasında cihaz fastboota düştü persisti aldığım romu miflash üzerinden kurunca telefon açılmıyor mi ekranında kalıyor...
Merhaba hocalarım iyi günler. Mi Note 10 kullanıcıları bilirler bu cihazın yazılım açısından kanser olduğunu(en azından benim için öyle) şu cihazı artık kasmadan doya doya kullanmak istiyorum. Sizlere bir sorum olacak, bu cihaz için tavsiye ettiğiniz rom nedir? Kamera ve cihazın akıcılığı çok...
Merhaba arkadaşlar şuan eu beta rom kullanıyorum isteğim global roma dönüp root ile kullanmaya devam etmek . Direkt twrpden global romu eu kurar gibi yükleyip kullanabilir miyim ? Güncellemeleri geldiğinde güncelleyici üstünden yapacam ama cihazda root da bulunacak . Herhangi bir sorun yaşar...
Arkadaşlar telefonla çekim yapıyorum saçlarım sağa yatık olmasına rağmen sol tarafa doğru cıkıyor sanırım bu samsunglarda ayna modu diye geçiyor ama bunu ozelliklerde goremiyorum yardım ederseniz mutlu olurum.
merhaba elimde xiaomi redmi 4a var custom rom attım ardındanmi community'den girip kendı orjınal romunu yukledım fakat bölge ayarında çin var değiştirmeye çalıştığımda atıyor temalar girmeye çalışıyorum fakat indirmeye çalıştığımda bir hata oluştu lütfen tekrar deneyiniz yazıyor bu konuda...
Oncelikle merhaba arkadaslar
Cihazimda eu rom yüklü ve bootloader açık twrpd yüklü eu romdan global kararlı resmi roma gecmek istiyorum bu işlemi twrp üzerinden yapmak istiyorum mümkünmüdür acaba??
Simdiden tesekkurler
Herkese merhaba. Mi 5 cihazımı China romdan global roma geçirmek için bootlader kilidini açtım. Romu yükledim şu an sıkıntısız çalışıyor ama Play Storda bazı uygulamalar root ya da bootlader kilidi açık cihazlarda gözükmüyo. Örnek olarak Netflix yazınca uygulaması çıkmıyor. Bu kilit nasıl...
Arkadaşlar Selam.
Ben telefonumu rootladım ve telefonum kendi kendine güncellenmiş Mıuı Global 10.3.5'e geçmiş. Twrp girdiğim zaman 0mb sorunu ile karşı karşıya kalıyorum şimdi buraları geçeyim asıl istediğim şey bu hatayı düzeltmek için telefonu sıfılamam lazım sıfırlayınca yeni bir roma geçmek...