#rom

1. mehmetsahinazak

Soru mi8 se eu stabil rom yükledim yedekle ve sıfırlada telefon açılmama sorunu

selamlar arkadaşlar mi8se kullanıyorum eu stabil rom yükledim StackPath sonra telefonun ayarlarına girip yedekle ve sıfırladan fabrika ayarlarına sıfırla seçeneğine bastım ve telefon kapandı açılmadı bırdaha az once pcye bağladım twrpyi yükledim telefon açıldı şimdi otomatikmen açıldı hiçbirşey...
  2. mehmetsahinazak

Yardım Güncelleme alamıyorum

Merhabalar arkadaşlar telefonumun bilgilerini fotoğrafta attım zaten güncel hatası alıyorum arkadaşlarımdaki xiaomi lerin sürümü benden daha yüksek ama ben bir türlü yükseltmedim ve ara ara takılanlar oluyor bunun sebebnin Beta sürümü olduğunu düşünüyorum rom falan gibi şeyler çıkıyor karşısıma...
  3. ismailtelci

Yardım BL kilidi ve rom yükleme

Sadece fastboot modu çalışırken (telefonda çalışan tek seçenek bu şuan), BL kilidi açık değilken, mi flashla china rom kurulabilir mi? BL kilidi kapalıyken china rom yüklenirse kilidi açtıktan sonra global rom yüklenir mi?
  4. ismailtelci

Yardım ROM yüklerken BL kilidi sorunu

Merhaba arkadaşlar. Red mi 5 plus cihazımda global rom yüklüydü. Onun yerine Global kararlı bir alt model rom unu kurmak istedim. Ancak verileri sildikten sonra "This MIUI version can't be installed on this device" hatası aldım. Main Menu - MI-Recovery 3.0 sayfası var ekranda. 3 seçenek var...
  5. ismailtelci

Yardım Xiaomi Redmi 5 Plus Rom Yükleme hatası

Öncelikle herkese iyi forumlar. 1.5 ay önce xiaomi redmi 5 plus 64 gb aldım. Bazı oyunlarda belli bir süre sonra dokunmatik hassasiyetinin sorun yaratması ve 44 dereceleri bulan batarya ısınmasını roma bağlayıp rom düşürmeye karar verdim. Global 10.22.0 (tam hatırlamıyorum bu rom vardı). eu.miui...
  6. alimitataroglu

Yardım Ekran Döndürme

Merhaba arkadaşlar ben Xiaomi MI Note 3 kullanıcısıyım. Gereksiz uygulamaları kaldırmak için Bootloader açıp twrp kurup teli rootladım. Sonra yanlış rom indirmişim [Çin Romu]. Farkedince tekrar rom indirip önce eu rom sonra da Globe rom kullandım bu arada benim telim de ekran döndürme ve...
Üst Alt