Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle selamlar, elimde başlıkta bahsettiğim cihaz var ve bu cihaz için twrp dosyası yok maalesef. Ben de root atmak istediğim için bu işlemi twrpsiz yapacağım ama bu seferde şöyle bi sorun var. Cihazın orjinal rom dosyasını bulamadım farklı bi rom kurmak istiyorum sıkıntı yaratır mı?
Cihazın...
🆕 SuperiorOS - Unofficial | Android 13.0
📆 Yapım tarihi: '28/07/2023
📆 Çıkış tarihi: '29/07/2023
🧑💻 Bakımcı: ryzenforce
🆑 Değişiklik günlükleri:
• HDR ve AOSP renkli aksesuarlar ekleyin • Daha düşük parlaklık değerleri kullanın
• Yukarı Akış Çekirdeği 4.14.320 • Çeşitli değişiklikler ve bazı...
Üstatlar, arkadaşlar herkese merhabalar.
Stoya hocamın tane tane anlattığı rehberde
Rehber - Twrp Üzerinden Custom ve Global Rom Güncelleme
5. adımda magiski tekrardan kurmamız gerektiğini belirtmiş.
Peki modülleride tekrardan kurmamız gerekir mi, yoksa olduğu gibi kalır mı?
Teşekkürler.
Nusantara Projesi | v4.8 |
Güvenlik Dizisini 2022-08-05'e Aktarın
Reticker için yalnızca Manzara modunda gösterilmesine izin ver
VoLTE/VoWiFi simgeleri etkinleştirildiğinde QS genişleme gecikmesi düzeltildi
Sabit Wi-Fi/hücre döşemelerinin sağlayıcı modeliyle birlikte var olmasına izin ver...
Arkadaşlar merhabalar Xiaomi 11T Pro kullanıyorum ve MIUI sürümüm ise MIUI Global kararlı 13.0.20 olarak görünüyor. Xiaomi Firmware ve Mifirm gibi rom sitelerine baktığım zaman kullanmış olduğum bu sürümün Global kısmında değilde EEA kısmında olduğunu görüyorum. Hatta bu sitelerde global kısımda...
Cihazda kronik bir sorun oluştu, durduk yere ekran döndürme gitti ve kamera video donmaya kamera hatası vermeye başladı. MiFlash ile temiz rom kurup twrp ile persist flashlıyorum çözülüyor cihaz açılır açılmaz güncellemelerin hepsini kapatıyorum. Her şey çözüldü gayet iyi derken buna rağmen...
Telefonum Xiaomi Redmi 8
TWRP'ye girip wipe data yaptım oradan da dalvik,cache,data,system seçeneklerini seçtim ve telefon fastboot modunda kaldı güç düğmesine basıp çıkmaya çalışsam da tekrar fastboot moduna geri dönüyor.
Ne olmuş olabilir ve nasıl çözülebilir. (Telefon IMEI'li)
Selamın Aleyküm Reisler Global Romden Eu Rom Geçtim Begendim Fakat Tekrar Rom Değiştirmeyi Düşünüyorum Size Göre En İyi Rom Nasıl Rus Rom Fln Bildiğiniz Hızlı En İyi Romları Yazarsanız Sevinirim
Arkadaşlar ben redmi note 9s cihazıma saf android yüklemek istiyorum cihazımın bootloader kilidi kapalı çok fazla oyun oynuyorum işlemci performansını artırmak istiyorum acaba hangi romu kullanmalıyım ve hangi kerneli yüklemeliyim android 12 olursa ve batarya performansıds iyi olursa daha iyi olur
Telefon son güncelleme ile batarya ve kasmaları arttı bunun için güvenli ve orijinal yoldan eski MIUI sürümlerine geri dönmek istiyorum nasıl ve nereden yapabilirim videolu bir kaynak var mı?
Herkese Merhaba,
Yaklaşık 5 yıldır Xiaomi Mi 4 telefonu kullanıyorum yavaşlaması nedeniyle 2021 Şubat ayından bu zamana AOSP Rom kullanıyorum ve deneyimlerini sizlerle paylaşmak istiyorum.
(Bu Romları sadece Mi 4 cihazımda kullandım başka cihazlarda kullanıcı deneyimi farklı olabilir.)...