#miui

1. arog

Yardım Sistem arayüzü durdu hatası

Xiaomi redmi note 5a prime telefonumda sürekli sistem arayüzü durdu hatası veriyor Fastboot rom yükledim mi flash sürekli hata veriyor
  2. mehmetsahinazak

Yardım Güncelleme alamıyorum

Merhabalar arkadaşlar telefonumun bilgilerini fotoğrafta attım zaten güncel hatası alıyorum arkadaşlarımdaki xiaomi lerin sürümü benden daha yüksek ama ben bir türlü yükseltmedim ve ara ara takılanlar oluyor bunun sebebnin Beta sürümü olduğunu düşünüyorum rom falan gibi şeyler çıkıyor karşısıma...
  3. mehmetsahinazak

Soru Mİ 8 SE MIUI Güncellenmiyor

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacakdı xiaomi mi8se aldım ilk defa xiaomi kullanıyorum telefonum mi8 se MIUI 10 8.7.29 sürümüne sahip denetle dediğim zaman 8.12.13 diye bir sürüm geliyor karşıma indir dediğim zaman ise Zaten Güncel! diye bir uyarı alıyorum bunun hakkında bir bilgisi olan bana...
  4. napolyonparasi

Yardım Miui 10 simgeler eksik

Selamın aleyküm günaydın. Mevcut olarak Miui 10.0.1.0 kullanıyorum ve bazı uygulamalarda uygulama bildirim simgesi gri kutu şeklide görünüyor ya da Android sistem bildirimi şekilde geliyor bu durum çok can sıkıcı hal almış durumda. Bunun için ne yapabilirim? Önerilerinizi bekliyorum şimdiden...
  5. D

Soru Redmi 5 kullanıyorum miui 10 gelirmi??

Redmi 5 kullanıcısının miui 10 gelirmi????
Üst Alt