#miui

1. skyvullie

Yardım 12.5.7den 10a Dönme

Merhaba Ben Cihazımı Kaç Yıl Sonra Güncelledim ama Acayip Pişmanım Batarya ömrü olsun arayüz değişikliği falan hiç alışamadım ben eea romundayim (12den eea romuna geçiş yaptım) ama miui 12 olarak hiç sevemedim acaba MIUI download uygulamasından global roma geçip tekrardan miui 10 yapsam sorun...
  2. mamican2032

Soru Günceleme

Redmi note 9 global ne zmn muiu13 gelecek artık her telefona gelmiş durumda nerdyse lütfen bilgisi olan warmi paylaşsn bizimle
  3. Mamican2

Yardım Güncelleme hatası

Öncekile Selamın aleyküm arkadaşlar cihaz not 9 dün MIUI 13 güncellemesi geldi güncellemeyi yaptım ve telefon yeniden başlat dedi ve başlatım ekrana Mİ yazısı çıktı bidahada açılmadı hep öyle kaldı telefonucuya götürdüm yaptılar yazılım fln atarak bidaha güncellesem aynı sorunu yaşar mıyım acaba?
  4. Mamican3

Soru Günceleme

İyi günler arkadaşlar note9 Muiu 13 gelmiş yazıyor ama bana daha gelmedi neden sebebini bilen varmi bide doğru habermi
  5. Mamican3

Soru Sorun

Arkadaşlar öncelikle Selamın aleyküm arkadaşlar cihaz not 9 gunde 2 3 uygulamaya girilmiyor hata veriyor neden Günceleme gelmedi diyemi acaba
  6. Mamican3

Soru Muiui 13

Öncelikle Selamın aleyküm arkadaşlar bu Haber dün yayınlanmış gogleden redmi not 9 a Muiu 13 geldi diye benim cihaz note9
  7. Mamican3

Soru Günceleme

Öncelikle İyi günler dilerim arkadaslar bu Güncelemer unutuldumu daha not 9 Günceleme Gelmedi hani Muiu 13 gelecekti lütfen bilgisi olan yapablrmi suanlik sürüm Muiui 12.5.4
  8. Efecan0

Çözüldü Telefon Sıfırlama

Öncelikle Selamın aleyküm telefon not 9 kaçak orijinal heralde acaba telefonuma format atsakk IMEI veya telefona bir sıkıntı gelirmi
  9. Newa

Yardım Uygulama Kasası Kullanamıyorum

Abimle telefonlarımız aynı, fakat onda tr rom var bende global, sorun şu ki o uygulama kasası kullanabilirken ben sadece google discover kullanabiliyorum bunun bir çözümü var mıdır? Uygulama kasası kullanmak istiyorum.
  10. B

Yardım yeni gelen güncelleme için yardım edermisiniz

Merhaba, telefonum Xiaomi Redmi Note 8. Telefonuma gelen güncellemeyi indirdim ama bunu 2 defa tekrarladı tekrar indirmeye başladı. Bende güncellemeyi indiren yerden çıkmadım sadece orda kaldım ve %100 olduğunda bu güncelleme doğrulananadı dedi bu sorunu çözmek için bana yardım edermisiniz
  11. B

Yardım MIUI güncelleme 2defa güncellemeyi indirdim ama olmadı

Merhaba, MIUI güncellemesi geldi. 2 defa indirdim ilkinde indirdim ama telefonu yeniden başlatmadı aksine güncellemeyi tekrar indirdi nedeni nedir bilen varsa yardım etsin?
  12. M

Yardım Pick x3 NFC Romdan sonra şarj sorunu

Herkese merhabalar bir süre önce PocoX3Nfc telefonuma rom imei gibi işlemler yapmıştım bir kaç defa brick olmuştu tekrardan room atmıştım en son android 10 yüklüydü bende android 11 room yükledim hersey sorunsuzdu sonra birden şarz almamaya başladı sadece yeniden başlatınca şarz alıyor...
  13. ysfaslynch

Yardım Sistem uygulamaları hakkında

Merhabalar, benim sorunum biraz klasik biliyorum ama forumda ki konular çözüm olmadı bu sebeple açıyorum. Cihazım Note 6 Pro, root yok, Mıuı 12 global karalı orjinal yazılımlı. BL durumu kapalı. Ben BL kilidini açmadan sistem uygulamalarını silmek istiyorum, ADB denedim Tulip hatası aldım, diğer...
  14. Efecan0

Soru Geri alındı Günceleme

Beyler geri alinan miui 12.5.3 Güncelemesi daha gelmedi ne zmn gelecek bu geri çekilen Günceleme cihaz not 9
  15. E

Yardım Miui 12.5.3

Benim cihazım General Mobile GM 5 Plus Cihazıma MİUİ 10.2 Global yaptım ama MİUİ 12.5.3 Yapamıyorum 2.33 GB dosya yükledim ayarlardan güncelleyemiyorum "Resmi olmayan dosya indirilemez" diyor nasıl MİUİ 12.5.3 yapabilirim yardım eder misiniz?
  16. Umut.can

Soru MİUİ 13

MUİU 13 GÜNCELEMESİ NE ZAMAN GELECEK BİLGİSİ OLAN VARMI?
  17. Umut.can

Soru Miui Günceleme

Benim Cihazın Markası Redmi Not 9 En Son 25 Ekimde 12.5.2 Güncelemesi aldım ve daha gelmedi acaba gene ne zaman gelir lütfen yardımcı olrmsnz
  18. selimcitil

Yardım Miui mı Project Sakura mı ?

Merhaba arkadaşlar miui dan biraz sıkıldım. Mi 10T Pro kullanıyorum 12.5.7 EEA romundayım. sizce bu romda mı kalayım yoksa project sakura yı deneyebilir miyim ? Tavsiyeler üzerine Sakura'nın güncel sürümünü ve buna uygun kernel var mı varsa nasıl yüklenir ? Not : tavsiye ettiğiniz başka romlar...
  19. selimcitil

Yardım Mi 10T Pro için modüller ve yapılması gerekenler ?

Merhaba Arkadaşlar Mi 10T Pro kullanıyorum 12.5.6 EEA sürümü. Bu telefon için önerebileceğiniz optimize edici hızlandırıcı (pil-performans) magisk modları veyahut başka yöntemler nelerdir ?
  20. selimcitil

Rehber Safetynet geçememe sorunu

Merhaba arkadaşlar kendimce araştırmam sonucu çok basit bir şekilde safetynet ten geçebilirsiniz. Kurulum çok basit. - Magisk'e girin. - Magisk ayarlara girin. - İlk adım olarak Magisk Hide'ı aktif edin. - Safetynet'e girdiğinizde ilk seçenekten geçtiğinizi göreceksiniz. - Verdiğim ekten...
Üst Alt