Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba sizce Bootloader kilidini açmak mantıklı mı? Telefonumun garantisi Kasım'da bitiyor . Bildiğim kadarıyla telefon brick olduğunda Bootloader açıksa arka kapak açarak rom yükleyip brick sorunu çözülüyordu fakat Bootloader kapalı ise ücretli onarımlar'a başvurmam gerekiyor diye biliyorum...
Merhaba arkadaşlar. Arkadaşımda Mi 9T Pro var klon modunda kareyi dondur özelliği var. Benim cihazım ise Mi 10T Pro. Bende o özellik yok sizce neden ? Bu özelliği nasıl edinebilirim ?
Arkadaşlar bir şey sorucam. Mi 10T Pro kullanıyorum şimdi bu telefonun işletim sistemini değiştirebiliyor muyuz yazılımla ? Mesela HarmonyOS kullanmak istesek bunu yapamıyor muyuz ?
Xiaomi Redmi Note 10 5G Kullanıyorum Navigasyon tuşlarında bir uygulamadan çıkmama rağmen tuşların etrafında gri çember kalıyor bunu nasıl düzeltebilirim? ss alırken kayboluyor
Xiaomi’nin resmi duyurusuna göre MIUI 12.5 Enhanced Global sürüm, 4.çeyrekten itibaren piyasaya sürülmeye başlayacak ve ilk etapta şu modellere ulaşacak.
Mi 11
Mi 11i
Mi 11 Ultra
Mi 11X Pro
Mi 10T Pro
Mi 10T
Mi 10 Pro
Mi 10
Yukarıdaki modeller 4.çeyrekten itibaren yeni güncellemeyi almaya...
İnternette MIUI 12.5 in Redmi Note 8 cihazına geleceğine dair bir çok bilgi dolaşıyor bilen arkadaşlar var mı acaba sanırsam 2021 modelinde var ama 2019 modelinde yok 2019 modeline gelicekmi bilen var mı acaba?
Merhaba arkadaşlar sizden ufak bir yardım istiyorum redmi note 10 pro cihazım var tr rom ve tr kayıtlı cihaz miui 12.5i bekledim o kadar geldi ama bazı sorunlarla örneğin ses açma-kısma yaptığım kısımda şeffaflık yok düz beyaz akabinde kontrol merkezini indirdiğimde bildirim panelini...
Merhaba arkadaşlar Mi 10T Pro kullanıcısıyım. Globalden imei atarken endonezya romuna geçiş yaptım. Bu sabah 12.5.1 güncellemesini aldım ve pek kullanma şansım olmadı çalıştığımdan. Global ve Endonezya romları arasındaki farklar nelerdir ? Ayrıca 12.5.1 güncellemesi ile bu farklar artıyor mu ...
Önceden hiç bi sorun yoktu diğer güncellemelerde falan hiç sorun yaşamadım ve bu hard rst bu telefonlarda nasıl yapıyoruz Bir açıklar mısınız veya da benimle aynı sıkıntıları yaşayan varsa eğer yardımcı olun lütfen yardım..
Merhaba;
Poco X3 NFC 128 GB telefon satın aldım. 2 gün önce 12.0.3 güncellemesini de yaptım. Telefonda "sim x olup şebeke gidip-geliyor, wifi kapanıp açılıyor" şeklinde sorun yaşıyorum. Ne yapmam gerekiyor. Teknik olarak yardımcı olabilir misiniz? NOT: servise götürme veya gönderme şansım şu...
Merhabalar arkadaşlar redmi note 9 pro MIUI 12 kurdum manuel olarak lakin netflixtr film izlerken buraya atıyor bazen bide Facebook ta gezerken üst tarafataki gönderilere çekiyor sorun nedir yazılımsal mi ghost touch olup olmadığına.supheliyim kaç aydır yardımcı olur musunuz
1605187078
Şimdiden...
Cihazımı rootladım cihazıma hangi uygulamaları yüklememi veya rootla nasıl kullanmamı tavsiye edersiniz
Magis ile rootladım bilgidiğiniz modülleri atarsanız sevinirim
Saygılar...
Merhabalar, başlıkta belirttiğim gibi jthermal modülü hakkında sorum olacak. Cihazım Redmi Note 7 MIUI12 EURO ROM yüklü. Oyun performansı için jthermal yüklemeyi düşünüyorum magisk ile. Cihazıma uygun olanı varmı bu modülün ve tavsiye eder misiniz kullanmamı? Teşekkürler şimdiden Herkese iyi...
Millet, ben Xiaomi Redmi 5 Plus cihazımı sıkıntısız kullanıyorum. Tek sıkıntısı miui güncellemelerini taramıyor. Wi-Fi falan da bağlı anlamadım. Sorun resimde olduğu gibi. Yardım edebilecek birileri var mı ? Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar hâli hazırda redmi note 6 pro kullanmaktayım fakat stock romunda reklam çıkması beni sinir hastası yapacak. Sizden MIUI tabanlı reklamsız rom önerileri bekliyorum. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar Selam.
Ben telefonumu rootladım ve telefonum kendi kendine güncellenmiş Mıuı Global 10.3.5'e geçmiş. Twrp girdiğim zaman 0mb sorunu ile karşı karşıya kalıyorum şimdi buraları geçeyim asıl istediğim şey bu hatayı düzeltmek için telefonu sıfılamam lazım sıfırlayınca yeni bir roma geçmek...