ugurgurbuz39 kullanıcısının son içeriği

1. U

Rom POCO F3 / K40 / Mi11X [ LineageOS 18.1 ] Android 11 - 20210918 İndirme Bağlantıları

Herkese Selam, Poco F3 için AOSP romlar arasında en başarılı olduğunu düşündüğüm LineageOS 18.1 sürümünü sizlerle paylaşıyorum. Bu romun başarılı bulduğum en güzel noktalarının başında pil tüketiminin dengeli oluşu, hızlı şarj desteğinin olması, ses kalibrasyonun iyi oluşu, tuşlar...
  2. U

Rom Poco F3 Syberia (AOSP) A11

Herkeze Selam, İlk öncelikle rom paylaşımlarımda ekran görüntülerine ve görsel yönlendirmelere yer veremediğim için kusura bakmayın. Zira ben %100 körüm ve ekran görüntülerini doğru şekilde alma imkanım olmuyor. Not: aşağıda paylaşılan yöntemler veya dosyalar tarafından cihazlarınızda...
  3. U

Rom Mi 10T / Mi 10T Pro - HentaiOS AOSP Rom [Android 11 İndirme Bağlantıları]

Çin romun gereksiz uygulamalarından Global Rom yükleme, Global romun gereksiz uygulamalarından Custom rom yükleme, Custom romun da gereksiz uygulamalarından AOSP rom yükleyerek kurtulabilirsiniz Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP yüklü olmalıdır. https://downloads.hentaios.com/ Rom...
  4. U

Rom MI10T / Pro Xiaomi.eu Miui12.6 Haftalık Beta

Selam dostlar, Mi10T / Mi10T Pro cihazlarınıda kapsayan ilk miui 12.6 beta, Xiaomi.eu tarafından yayınlandı ve aşağıdan indirilebilir...
  5. U

Rom Mi 10T Pixel Experience Android 11 Rom

Selam dostlar, Mi 10T (Apollo) için resmi Pixel Experience Android 11 rom yayınlandı Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP yüklü olmalıdır. İndirme Bağlantısı: https://download.pixelexperience.org/apollo Not: Rom içerisinde vendor dahil olduğu için vendor yüklemenize gerek yoktur.
  6. U

Uygulama TalkBack 9.1 Türkçe

Uyarı!!! Bu konu, görme engelli telefon kullanıcıları için olup, diğer kullanıcılara hitab etmemektedir. Herkese selam, Android işletim sisteminin varsayılan Ekran Okuyucusu TalkBack geçtiğimiz haftalarda yeni bir güncelleme almış, sesli komut ile işlem yapma, Braille klavye ile yazı...
  7. U

Soru ADB Root Etkinleştirme

Merhaba arkadaşlar, Android işletim sisteminde genellikle root denilince akıllara ilk olarak magisk gelir ancak; asıl root adb üzerinden etkinleştirilebilen adb root erişimidir. Magisk ile yapılan root işlemlerinde su bannary dosyası ve ek kitaplıkları yüklenir ve sistem üzerinde çalışan...
  8. U

Yardım Xiaomi.eu İçin Talkback Talebi

Selam arkadaşlar, Görme engelliler Android işletim sistemini kullanabilmek için bir ekran okuyucu yazılıma ihtiyaç duyarlar. Genellikle tüm cihaz üreticileri Talkback uygulamasını varsayılan sistem uygulaması olarak varsayılanda kullanıcılarına sunar. Ancak Xiaomi.eu gibi custome rom...
  9. U

Rehber Mi10T QCN Dosyası

Selam arkadaşlar, Mi10T için QCN dosyasını paylaşıyorum. İlk öncelikle https://s5.dosya.tc/server/sgozz4/MI10T.qcn.html Bu işleri bilmeyenler cihazlarını kurcalamasınlar, teknik servislerden destek alsınlar. Cihazınız tamamen break olabilir. Bu işlemleri kötüye kullanan veya hatalı işlem...
  10. U

Rom En Erişilebilir Custome Rom: Xiaomi Miui Hellas

Merhaba arkadaşlar, Özel rom dendiğinde; bizim için diğer sistem özellikleri ve stabilizasyonun haricinde, Erişilebilirlik yardımcı teknoloji uygulamalarının da sağlıklı çalışıp çalışmadığı kriteri ön plana çıkar. Son zamanlarda popiler olan miui 12.5 üzerine geliştirilmiş romları 1...
  11. U

Uygulama TWRP Üzerinden Flashlanabilir Talkback ve Google TTS

Selam arkadaşlar, Biz görme engelliler için Android işletim sistemlerinde kullanılan ekran okuyucu yazılımlarından biride Google'ın Talkback uygulamasıdır. Nitekim Miui tabanlı dağıtımı yapılan özel rom dağıtımlarında Talkback uygulaması sistemden çıkarılmış oluyor ve bu tür romların...
  12. U

Yardım Miui tabanlı Android 11 ve Başlıca Erişilebilirlik Sorunları

Selam Arkadaşlar, Uzun zaman öncesinde iOS 14.0 işletim sistemine eklenen cezbedici bazı erişilebilirlik özellikleri ile birlikte Mi9 cihazımı satıp bir iPhone cihaz almıştım. Yapay zeka teknolojisini biz görme engelliler için hayatı kolaylaştırıcı amaçlarla Apple’ın ekran okuyucu yazılımı olan...
  13. U

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Arkadaşlar Recovery sürümleri twrp ile yüklerken bir denetim olmaz ki. Beta uyarısını kurulum sonrası miui11 ile cihaz açılınca mı veriyor? Çok garip.
  14. U

Rom MIUI 11 İndirme Bağlantıları

linkleri aldığım kaynakta recovery ile yüklenebildiği yazıyordu. Ota ile yüklenmez sanırım. Ben twrp ile mi9 cihazıma yükledim. ,l,lv a MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. U

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Bu paylaştıklarım recovery ile yüklenen sürümlerdir. Yukarıda mi8 lite için paylaşmıştım. Buda mi9 cepheus için. https://bigota.d.miui.com/V11.0.1.0.QFAMIXM/miui_CEPHEUSGlobal_V11.0.1.0.QFAMIXM_fe2e2306cc_10.0.zip
Üst Alt