Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonum uygun olmayan zamanda çaldığında güç tuşuna bastığımda arayan kişiye şuan açamıyorum meşgulüm gibisinden anında mesaj gönderme uygulaması ya da yolu var mı varsa gerçekten çok işime yarar. Teşekkürler
Yaklaşık 2 yıldır redmi note 10 pro global kullanıcısıyım
İki yıldır gayet memnun kaldım ara ara takılmalar donmalar tabiki oldu.
Şimdi 2 durumdan muzdaraibim birincisi gcam yüklediğimde o uygulamadaki menü geçişleri, kamerayı çevirdiğimdeki hissiyat daha akıcı kasmadan donamadan akıyor ama...
Arkadaşlar telefon 120 hz akıcı maşallah ama kamerası özellikle düşük ışıkta kasıyor yağ gibi akamıyor iphone kameralarındaki gibi ne demek istediğimi anladınız sanırım bunun çözümü yok değil mi? Malesef... Kısacası kamera uygulaması hantal hissettiriyor...Gündüz de gece de...
Hayırlı akşamlar, redmi note 7 den 10 proya geçtim onun rehber uygulaması bile daha iyiydi burda aynı kişileri birçok kez gösteriyor ayrıca silsemde sonradan otomatik o kişiler geri geliyor rehber uygulamasını mı değişmem lazım nasıl kurtulurum bu gıcık sorundan yardımlarınızı bekliyorum,
Dün güncelleme geldi yükledim fakat birisi açıklayabilir mi ne özellikler var. Farkettiğim bir dolby atmos var. Biraz da arayüzde farklılıklar var sanırım. Şimdiden teşekkürler.
Evet çok şükür telefona kavuştum. İlk izlenimlerim çok olumlu.
Olabildiğince bataryanın performansını korumak istiyorum. Bilinen en doğru şarj etme yöntemi nedir kaça indiğinde takayım kaç olduğunda çıkarayım. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler :)
Arkadaşlar birisiyle konuşurken aramayı sonlandırmak için alt ortadaki kırmızı telefon simgesine tıklamaya çalışıyorum ama olmuyor zar zor tıklıyorum nedendir acaba?
EU 12.0.3 stabil rom kullanıyorum.
Hayırlı günler.
Redmi note 7 kullanıcısıyım. Yakın zamanda yeni telefon almayı planlıyorum. 4000 civarı bütçem var.
Benim için bir telefonda en önemli şeyler:
Kamera
Batarya
Ekran Akıcılığı
Telefondan oyun hiç oynamıyorum. Fotoğraf çekmeyi seven biriyim. Şuan kullanmakta olduğum redmi note...
Dostlar global romdaydım. Düşük ekran süresi alıyordum kararlı Eu Rom'a geçtim ancak halen ekran sürem yerlerde sürünüyor. Telefonu 2019 Haziran'da aldım.
Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar adAway yükledim. Magiskten yetki izni verdim ama ona rağmen youtubede reklamları engelleyemiyor anlamadım neden böyle oluyor. Youtube ve chromede girdiğim tüm sitelerdeki reklamlar dahil kesin engellemek istiyorum. Aynı pc masaüstünde u block etkisi benzeri bir şey istiyorum tertemiz...
Dostlar yeni eu roma geçtim ilk anda uygulama kasası çok iyiydi şu şekilde görünüyordu sonra nasıl olduysa bu hali kayboldu globaldeki hale döndü nasıl tekrar bu hale getiririm?
Böyleydi.
Arkadaşlar uzunca uğraştım umarım doğru yapmışımdır eu rom yükledim ama sırf denemelik olacak mı acaba diye bu seferde açılırken MIUI ekranında kalıyor ilerlemiyor? Tekrar açarken orange recovery ile açıyorum az önce şifre istemiyordu bu seferde şifre istiyor bu işin içinden çıkamadım yardımcı...
Evet ben dün demiştim ben bu işe girişirsem vaktimi bayağı alır diye dakika bir gol bir :D
USB hata ayıklama, oem açık. Telefon numarasıyla sisteme girdim.